• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Canım çok az değil mi?

Uyduğun belli bir liste var mı canım? Hangi diyeti yapıyorsun?

Sabahlari : büyük bardak ac karna su . 1 dilim kepekli ekmek domates. Ögle:bir kase yogurt bir dikim kepekli ekmek . Aksam :salata yagsiz bir dilim kepekli ekmek haslanmis sebse . Saat 18:00 den sonra yemegi sonlandiriyorum ve sadece tv karsisinda bir bardak greyfurt iciyorum (greyfurt ile yarim limon suyu da katiyorum o anki tatli istegimi kesiyor)

Sabahlari : büyük bardak ac karna su . 1 dilim kepekli ekmek domates. Ögle:bir kase yogurt bir dikim kepekli ekmek . Aksam :salata yagsiz bir dilim kepekli ekmek haslanmis sebse . Saat 18:00 den sonra yemegi sonlandiriyorum ve sadece tv karsisinda bir bardak greyfurt iciyorum (greyfurt ile yarim limon suyu da katiyorum o anki tatli istegimi kesiyor)

Tatlım çok az gibi.
En azından sabah kahvaltını zengin yapabilirsin.
Sabah yediğini mutlaka eritiyor insan.

. Inan veremiyorum canim baska türlü ...bana verebilecegin bir tüyo varmi ..misal benim kahve ictahimi kapatiyor

Keşke olsa canım ya ama ben hiç zayıf olmadım ki.
Greyfurt yağı koklamak iştahı kapatıyor diyorlar onu biliyorum sadece.
Bir de kahvaltıda dereotu yemek benim iştahımı kapatıyor.

Keşke olsa canım ya ama ben hiç zayıf olmadım ki.
Greyfurt yağı koklamak iştahı kapatıyor diyorlar onu biliyorum sadece.
Bir de kahvaltıda dereotu yemek benim iştahımı kapatıyor.

Dilerim rabbim gönlüne göre istedigini nasip eder.. Bende hic istedigim gibi olmadim ama inaniyorum kendime olacagim insallah

Akşam yemeğimi de yazıp kaçıyorum :)

Menüm:

1 kase tarhana çorbası
7-8 kaşık etli nohut yemeği (Yağı suyunda olduğundan suyundan uzak durucam :))
1 dilim light ekmek
Marul salatası
1 bardak greyfurt suyu

Akşam yemeğine daha çok var.
Ders çalışacağım için ara öğün yaptım.

Ara öğünüm:

2 hurma
6 fındık
1 küçücük muz

Back
X