sevgili günlük, çok fena motivasyon düşüşü yaşıyorum kilo veremiyorum takıldım. hiç yememem gereken şeyleri yiyorum halbuki daha verilecek 14 kg var. hergün girip yazmak gerekli bundan sonra hiiiç aksatmadan sana hesap vercem sanırım o zaman motivasyonumu güçlendireblirim.
bugün tam tamına bir başlangıç olsun bütün kilolara veda etme zamanı geldi...
kendime kurallar koydum burdan da yazmak istiyorum
sabah öğle akşam 1er dilim ekmek hakkı var. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit olacak. çorba varsa ekmek hakkımdan kısacağım. şimdilik pirinç, makarna yok
kurubaklagil yemeği yanına 3 yk bulgur yiyebilirim
haftada 4 gün yumurta var. yumurta,peynir, 4-5 zeytin gibi kahvaltı olacak
öğle-akşam ne varsa, et yemekleri 5 kaşık, kurubaklagil yemeği 6 kaşık, sebze yemeği 7 kaşık olacak
yanına yoğurt ayran salata felan
bazen öğle ya da akşam et+salata olacak hızlandırmak için
emzirdiğim için çok aç kalacak şeyler yapmayacağım bu 10 kg verirken ne yaptıysam o.
benim gibi anneler de takip etsin çünkü paşayı hala emzirebiliyorum 10.ayımızın içindeyiz.
hemen hemen hergün tartılarak verdim bu kiloları böylece kendi yarışımdan kopmamış oldum hep yarın daha az çıkmalıyım diye düşünerek kendimi gaza getirdim. tabi inişli çıkışlı oluyor günler ama olsun ben böyle yapabiliyorum
off ne uzun yazdım:)
9.00 da kahvaltımı ettim onu yazmıyorum çünkü kendime kızgınım zaten kahvaltıdan sonra aynaya bakarken tekrar başlama kararımı verdim..
11.30 ara öğün: 2 ceviz, 2 badem, 2 kuru erik
13.30 gibi öğle yemeği yiyeceğim 6 yk etli bezelye, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 bardak ayran