Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar hanımlar,
sabah işe gidip akşam eve gelen içkisi kumarı olmayan mıdır ideal koca? iteklemekle sen söylersen bişeyler yapan mıdır? (sonuçta yapıyorya!!!)
evet sizce ideal koca nasıl olur? düşünceleriniz benim için çok önemli...
Anlamadım sorunu . Söyle bir şey var hayalindekigibi asla olmuyor malesef oyle . Evin içine girince hayat bayalaşıyor bunu kabul ermek Laz'ım . Tabiki içki kumar olmasın namazı olsun herkes oyle ister . Kafaların uyuşması cokkkkbir önemli beraber hayal kurabılmek sohbet edebilmek gülmek beraber oyle birini bulurrsan kacırma ve seni sevmeli senden daha cok sevmeli annem oyle derdi . Gerçekten oyle bence de erkek daha cok sevmeli . Benım eşim pek konuşmaz bende kızarım ona daha cok konusabılmek eğlenmek isterdim evde mesela ama dört dörtlük olmuyo . İyi ölç tart kardeşim bir yıl görüş test et araştır sor tanıdılalrına . Evlilik önemli dua et ben 27 yaşımda evlendım daha gec olsun isterdim ama kısmet . Gez toz eğlen