Ben Parti ismi Verdim mi? Yada Ben bu Partiliyim dedimmi? Ben Parti tutmam. Sevmem hepsinin canı direk Cehenneme...Ne münasebet hanımefendi? Burda insanlari kışkırtınca ele ne geçicek Allah askına. Herkes herşeyin farkında zaten. Su an burda biz birbirimizi yesekte boş. A partisi B partisi burda bizim laflarımızla hareket etmiyecek zaten. En azından dua edelim sehit sayılarımız cogalmasın . Acı ceken ailelerin acıları bi nebze olsun dinsin. Burda car car car konusmaya ne gerek var. İşleri saçma sapan yerlere getirmeyin rica edicem. Burdaki başlık ŞEHİTLERİMİZ.
Anlamadım ne oldu yani bunlara deh mi diyoruz?Ne yazıkki 4 milyon suriyelinin sınıra doğru sürüldüğü haberleri var. Bunlar için kapıların açıldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra bizim nargileciler götünü kaldırıp hiçbir yere gitmez. Keşke gitse.
Dini yorumları kabul ediyor mu burası? !Evet evet....
Gerçekten bu sayfa sınırını aştı ben fenayım burada sağ sol muhabbeti çekemem ki forum kuralları kabul etmiyor !
Giderim dua ederim daha faziletli .... Bence hepimiz iyi niyetli bir şekilde duaya sarılalım çünkü kandeslerimize başka bir yardım yapamiyoruzzzzzzz
Bize tahmini en az 500 dendi. Bu tahmini yapan kişi yengemin ağabeyi orada kendisi ambulans şoförü. Adam ses kaydı atmış bizzat dinledim. "Bizzat şu an biz taşıyoruz yaralıları şehitleri,sırf bir bölük şu an kayıp, tamamı ölmüş olabilir göçük altında kalmışlar durum çok kötü arkadaşlar ne olur dua edin" dedi. Adam ağlamaklı konuşuyordu. Dinleyince hıçkırıklara boğuldum elim ayağım titredi allahım sen onları bize bağışla. Arkadaşlar ne olur dua edin siyaseti sonra yaparız elbet sorulacak hesabı ama şimdi dua zamanı.Kötü şeyler yazmamak için konu açıldığından beri susuyorum susuyorum ama çıldırıyorum. Burası hariç tüm sosyal ağlara bağlantı kısıtlı açıklanan sayı gerçeği yansıtmıyor bundan sonra ne olacak düşündükçe çok kötü oluyorum. Takım elbisesini giyen çıkmış canlı yayına bizde şu kadar yeri vurduk diyor benim 100lerce askerim gitmiş lan benim askerimin bir tanesi kaç bin hain eder! Allahım dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor ne olur yardım et ya Rabbimm
Fetva vermedim ki? Versem ok!Dini yorumları kabul ediyor mu burası? !
Doğruları demek ne zaman pravakasyon oldu?
Ne açıklama yapmış yaabd nin açıklaması şaka gibi..
yüzyıllık post olmuş dost.
Anlamadım ne oldu yani bunlara deh mi diyoruz?
Suriyenin savunulduğunu kim soyledi hanimefendi size şehirler boşaltıldı bombalandı yıkıldı hayalet şehir haline dönüştü suriye icin savaşan kim sen burda boyle kafana gore konus diye canlar gidiyor orda gun be gun sinirina yaklaşmaya çalışıyorlar kuşatmayı dalgadalga bizde suriyede suriyeliler savassin bizim sinirimizi korusun diyip sinir dan dışarı çıkmayacağız öylemi Rabbim yardim etsin düşmanı kahretsin mazlumlarin son umudu askerimizi korusun mübarek gecede şehitlerimize rahmet eylesin saçma sapan yorumlar yapıp milleti galeyana getirmeye çalışmak neden zaten resmi seferberlik ilan eğilirse bizleri kimse tutamaz annemizin karnindan asker olarak doğmuşuz kadınımızda erkegimizde gözümüzü bile kırpmayız ama duygusal ve heyecanlı davranıp milleti isyana sürüklemek kime fayda edecekZamanında Mustafa Kemal ingiliz subayına ‘git sor bakalım babasının Çanakkale’de ne işi varmış’ derken nasıl haklıysa, şuan bizim evlatlarımızın orada ne işi var derken aynı haklılık payına sahibiz.
Kendi vatandaşı savunmazken ülkesini, bizim canımız yavrularımız bir bir gidiyor ölüme.
El vicdan, kim için kurban gidiyor kim için yanıyor yürekler?
Hangi dini yorum dua ederim demek ne ara dini yorum oldu.Dini yorumları kabul ediyor mu burası? !
Arkadaşım dertleri şehit değil ellerini ovusturuyorlar ülke birbirine bı girse diye. İç savaş çıksın dertleri oHayatımda bir kez olsun mevcut iktidara oy vermedim. Aksine hiç hazetmiyorum.
Ancak sağduyulu yorum yapanlara eli kanlı demek ne demek? Özelliklede böyle bir gecede yüreği yanan ve her şekilde milletinin yanında olan insanlara sen eli kanlı DİYEMEZSİN. Bu provakasyondan başka bir şey değil.
Ne açıklama yapmış ya
Evet sosyal ağlar şu an her yerde kötü. Boşuna mı sizce sayı daha fazla durum söylenenden daha kötü ve bunu ısıta ısıta söyleyecekler o sayı yavaş yavaş artacak durumun vahimliği hemen yayılsın istemiyorlar.Ben de bir yerlerden duydum ama emin olamadım. İnternette yavaşlatma var ama bu hayra alamet değil.
Belli belli..Hayatımda bir kez olsun mevcut iktidara oy vermedim. Aksine hiç hazetmiyorum.
Ancak sağduyulu yorum yapanlara eli kanlı demek ne demek? Özelliklede böyle bir gecede yüreği yanan ve her şekilde milletinin yanında olan insanlara sen eli kanlı DİYEMEZSİN. Bu provakasyondan başka bir şey değil.
Fetva verecek yetkiniz mi var zaten?Fetva vermedim ki? Versem ok!
Yaaa di mi..kimin gerçek dost olduğunu anlarmışız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?