Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Parti ismi Verdim mi? Yada Ben bu Partiliyim dedimmi? Ben Parti tutmam. Sevmem hepsinin canı direk Cehenneme...

Anlamadım ne oldu yani bunlara deh mi diyoruz?

Dini yorumları kabul ediyor mu burası? !

Bize tahmini en az 500 dendi. Bu tahmini yapan kişi yengemin ağabeyi orada kendisi ambulans şoförü. Adam ses kaydı atmış bizzat dinledim. "Bizzat şu an biz taşıyoruz yaralıları şehitleri,sırf bir bölük şu an kayıp, tamamı ölmüş olabilir göçük altında kalmışlar durum çok kötü arkadaşlar ne olur dua edin" dedi. Adam ağlamaklı konuşuyordu. Dinleyince hıçkırıklara boğuldum elim ayağım titredi allahım sen onları bize bağışla. Arkadaşlar ne olur dua edin siyaseti sonra yaparız elbet sorulacak hesabı ama şimdi dua zamanı.

Doğruları demek ne zaman pravakasyon oldu?

Hayatımda bir kez olsun mevcut iktidara oy vermedim. Aksine hiç hazetmiyorum.
Ancak sağduyulu yorum yapanlara eli kanlı demek ne demek? Özelliklede böyle bir gecede yüreği yanan ve her şekilde milletinin yanında olan insanlara sen eli kanlı DİYEMEZSİN. Bu provakasyondan başka bir şey değil.

Suriyenin savunulduğunu kim soyledi hanimefendi size şehirler boşaltıldı bombalandı yıkıldı hayalet şehir haline dönüştü suriye icin savaşan kim sen burda boyle kafana gore konus diye canlar gidiyor orda gun be gun sinirina yaklaşmaya çalışıyorlar kuşatmayı dalgadalga bizde suriyede suriyeliler savassin bizim sinirimizi korusun diyip sinir dan dışarı çıkmayacağız öylemi Rabbim yardim etsin düşmanı kahretsin mazlumlarin son umudu askerimizi korusun mübarek gecede şehitlerimize rahmet eylesin saçma sapan yorumlar yapıp milleti galeyana getirmeye çalışmak neden zaten resmi seferberlik ilan eğilirse bizleri kimse tutamaz annemizin karnindan asker olarak doğmuşuz kadınımızda erkegimizde gözümüzü bile kırpmayız ama duygusal ve heyecanlı davranıp milleti isyana sürüklemek kime fayda edecek

Arkadaşım dertleri şehit değil ellerini ovusturuyorlar ülke birbirine bı girse diye. İç savaş çıksın dertleri o

Öff, kışkırsak ne oluyor?
Tankla tüfekle yola mı dökülüyoruz?
Bir bırakın saçma sapan şeyleri ya, resmen birilerinin kelimelerini ezberlemişsiniz.
Yok kışkırtma, yok prokovasyon yapmayın, yedirtmeyiz ettirtmeyiz vs.
20 senedir tv de zaten duyuyoruz bunları, her gün her gece.
Dış mihrabınız iç bilmemneniz vs.
Sonuç ne sonuç?

Sen de suçlusun benim kadar ben de suçluyum o ateşi eden kadar.
Kanıksadığım ‘haa çok şükür sayı artmasın da aman milletime zeval gelmesin’ de deyip, gidenin kanını yerde bıraktığım için.

Ben de bir yerlerden duydum ama emin olamadım. İnternette yavaşlatma var ama bu hayra alamet değil.
Evet sosyal ağlar şu an her yerde kötü. Boşuna mı sizce sayı daha fazla durum söylenenden daha kötü ve bunu ısıta ısıta söyleyecekler o sayı yavaş yavaş artacak durumun vahimliği hemen yayılsın istemiyorlar.

Belli belli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…