Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi birlik olalım ben oldum sen oldun mu bakim birşey değiştimi.
Twitterda biri yazmış ki zamanında canlı yayınlara bağlananlar şimdi mektup bile atmıyor diye ne doğru yazmış ama
Bizim milletimizle ilgili en iyi tespit ‘balık hafızalı’ olduğumuzdur.
Elimizden elmayı al ağlarız, ertesi gün çekirdekleri ver mutlu oluruz.
Çünkü ekersek yeniden yetişir deriz.
O sırada giden malımızın emeğimizin yerine yeni vaat edilene kanarız, umut tacirliğidir bunun adı.
Bu ülkede onlarcasının her mimik jestini ezbere de yapabiliriz.

Gercekten cok hadsizce bi yorumdu.. bencede diyemez.

Par

Ben de o şehitler neden öldü konusuna girdiğim için siyasete giriyorum ya.
İşinize geldiği gibi yorumlamayın.
Ben sizin üst yorumlarınızı okumadım bile. Bana doğru gelmeyen kısmına cevap verdim.

Ayrıca herşeyin zamanı var evet bunu sorgulamak gerek ama şimdi değil yapmayın a acıya saygınız olsun

Kıskırtsak ne mi oluyor baslık önemini kaybediyor , insanlar birbirine laf sokmaya calıstıkca asıl neden bu baslık altındayız unutuluyor. Farkındaysınız konu altında ister istemez ayrılık yaşanıyo peki niye ? Hepimiz aynı askerlere şehitlere üzülmüyor muyuz? Ne gerek var burda görüslerimizi böğürerek söylemeye.. veya düsüncelere ters yapmaya.. her neyse konu kapanır belli. Tek tük haber burdan alıyorduk burasıda manüpile edilecegi icin onuda alamıycaz..

Aybush herkes sinirli herkes ofke dolu herkesin eli ayagi buz kesmis durumda lutfen tartismaniza son verin sadece sana demiyorum sana cevap atanlara da diyorum

Dualarımız seninle isimli bir forum var bu sitede bilin istedim
Siyaset bölümü de var.
Biz oraya gidelim ama sizde oraya gidecekseniz.
Siz burda konuşup bize bla bla yapmıcaksınız.
Sinirlendiğim kısım bu.
Tencere dibin kara, seninki benden kara.

Arkadaşlar şimdi buna siyasi parti meselesi falan deyip durmayın x parti düşmanı Demeyin
Allah korusun bu evlatların biri de sizin evladınız olsa bunları söyler miydiniz ?
Burada evlat sahibi olmak isteyen yüzlerce insan var bu kadar kolay mı sizce ?
Suriyeliler burda fink atıp rahat rahat geziyorlar bizim evlatlarımız şehit oluyor.
Benim şahsi görüşüm bu polemiğe girmeyin ben bu şehitlerimizin kanlarında oylarıyla bazılarını başa getirenlerde de buluyorum cahillikle de olmuyor bu işler giden kaç evlat haberiniz var mı ?
Kuzenim asker 1 saat önce gelen haber 130 şehit enkaz altında bir sürü can bir tabura saldırı sadece Türk askerine yapılan bir saldırı en az 300 abartıyor deyin ne derseniz deyin evet doğrusu bu kendinizi kandırmayın gerçeklere kör olmayın ekşiyi de açıp okuyun!!!!
Bu kadar askerimin üstüne Tek diyeceğim var vicdan vicdan vicdan!!!!

İçimiz yandı mubarek günde. Zaten iki aydır art arda olanlardan psikoloji allak bullak. Birde şehit. Ah o acılı anneler babalar kardeşler şimdi ne haldeler (( Allah yardımcıları olsun. Bitmedi bitmeyecek herşey yeni baştan başlıyor. İnsanlar kana susamış kana. Kahrolsun şu müslüman düşmanlığı.Hindistanda ayrı karışmış zaten. İnşallah biz Türk milleti olarak oyuna gelmeyizde kendi içimizde savaşmayız. Üstümüze oynuyorlar Allah yardımcımız olsun.

Kusura bakmayın da bence siz dini içerik ve dini temenni konularını araştırın???

Eyy millet şehitlere dua istiyorum diye dini konulara girdiğim imalaniyor nasıl bir dönem bu???
Dua istemekte dini yorum olmuş..
Halbuki dunyada herkes herneye inaniyorsa dua yapiyor , ayin yapiyor vs..
Yani şurda kliseye gidicez dense dini olmaz.

Hanımlar,
Mehmetçiğimiz için sağduyulu olmalıyız, sosyal medya vb yerlerden teyide muhtaç haberleri paylaşmak doğru olmayacağı gibi, provokasyonlarada neden olabilir, ki bu sebeple de sosyal medyada dönen bu tür haberler için soruşturma başlatılmıştır.

Şu an yapmamız gereken sağduyuyla siyasi kavgalara girmeden, şehitlerimiz için Allah'tan rahmet dileyip yakınlarına baş sağlığı dilemek ve yaralı evlatlarımız için dua etmektir.

Hepimizin başı sağolsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…