Seni üzmek asla istemem ama 2 gün kala için düşük bir değer ama bu kadar umutluysan adetinin olduğu sabah tekrar bi test yap canım belki değişir:) Olmazları olduran bi AllahtırMerhabalar güzel anneler ve geleceğin tatlı anne adayları33günde bir regl dönemim. Daha önce düşük yaşadım. Sorum şu adete 3gün kala idrar testim negatif bugün kan verdim (2gün kala yani) ne yazıkki 1.20 inanmak istemiyorum bu kez bilmiyorum ikna olamıyorum sizce adet dönemim geçince idrar yada kan tekrar test yapmalımıyım ?yoksa sonuç zaten kan testi ile kesinleşmişmidir?... Sanırım kendimi yalnız hissetmediğimi duymaya ve biraz telkine ihtiyacım var hepinize sevgiler
Seni üzmek asla istemem ama 2 gün kala için düşük bir değer ama bu kadar umutluysan adetinin olduğu sabah tekrar bi test yap canım belki değişir:) Olmazları olduran bi Allahtır
Seni üzmek asla istemem ama 2 gün kala için düşük bir değer ama bu kadar umutluysan adetinin olduğu sabah tekrar bi test yap canım belki değişir:) Olmazları olduran bi Allahtır
evet herkeste o kadar farklı ki durum gerçekten sabırla beklemek gerekiyor, umarım olumlu sonuç alırsınız.Çok teşekkür ederim umarım değişir. bir kaç yerde okudum adet gecikmesinden 1 hafta sonra bile kan testinde çıkmayıp sonradan pozitifi görenler olmuş belki birileri vardır umuduyla
evet herkeste o kadar farklı ki durum gerçekten sabırla beklemek gerekiyor, umarım olumlu sonuç alırsınız.
Bat a 2 gun var dollenmenin 12.gubu kan testim 1.20 cıktı benim de.Merhabalar güzel anneler ve geleceğin tatlı anne adayları33günde bir regl dönemim. Daha önce düşük yaşadım. Sorum şu adete 3gün kala idrar testim negatif bugün kan verdim (2gün kala yani) ne yazıkki 1.20 inanmak istemiyorum bu kez bilmiyorum ikna olamıyorum sizce adet dönemim geçince idrar yada kan tekrar test yapmalımıyım ?yoksa sonuç zaten kan testi ile kesinleşmişmidir?... Sanırım kendimi yalnız hissetmediğimi duymaya ve biraz telkine ihtiyacım var hepinize sevgiler
Bat a 2 gun var dollenmenin 12.gubu kan testim 1.20 cıktı benim de.
Bugun olmam gerekti ama gelmedi regl kahve leke var erken gebelik testi negatifinşallah gönlünden geçen olur yanılır testBenimde bugün bir gün geçti ama kanda çıkardı olsaydı dediler hastanede
Benimde reglim 6 gün geçti 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı bekliyorum bakalım en güzeli bekleyebildiğin kadar beklemek
Yok olsa cıkardı sogan suyu içtim söktursun diyeKan testi yaptır istersen canım inşalah olumlu sonuç alırsın. Kimisinde negatif çıkıyor sonradan hamile olduğu anlaşılıyor sanırım öyle birşey bekliyorum ben de
Yok olsa cıkardı sogan suyu içtim söktursun diye
Maalesef benim hayatta öyle sanslarım olmaz canımBir çok kişi duydum 20 gün sonra bile çıkabiliyormuş
Ne bilim ya o kadar çok hayal kırıklığı varki fazla ümitlenmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaKan testi yaptır istersen canım inşalah olumlu sonuç alırsın. Kimisinde negatif çıkıyor sonradan hamile olduğu anlaşılıyor sanırım öyle birşey bekliyorum ben de
Kızlar kimseden ses çıkmadı durumlar ne sizde ben hala regl olmadım açık sarı bi akıntı var ve sürekli kasık ağrısı yarın kan tahlili yaptıracağım kısmetse
Canım ben 1 hafta gecikmenin sonunda hastalandım çamur gibi olduğu zaman üşütmüşte olabiliyorsun ama inşallah güzel şeylerin habercisi olsunBende siyah çamur gibi birşeyler oldu dün bugün birşey yok artık düşünmekten üzülmekten yoruldum. Umarım güzel sonuç alırsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?