İdrar pozitif kan negatif

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
evet arkadaşlar şimdi Kasım ayında kimyasal geçirdim. Bata 7 gün var kan verdim salaklık edip 0.1 çıktı. Ovülasyonda 21i ve 23ü pikti. Yumurtlamadan beri kimyasal yaşadığım aydaki tüm hamilelik belirtilerim var. Sağ kasık ağrısı,sık idrara çıkma,bel ve sırt ağrısı vs…7 gün kala kanda negatif çıkıp idrarda pozitif çıkan sonradan kanda da yüksek sonuç alan var mı aranızda ? Fotoğraflar dün akşamdan

Eklentiler

• 6061639C-A2E9-45E4-BC21-63BD9C399DAC.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 610AB458-9156-45AF-AD66-680366DDEB07.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 85
Benim bildiğim ilk kanı sonra idrarı yükseltiyor, biraz bekleyip kanı tekrar deneyin bence

Birkaç gün sonra testi tekrarlayın bence. İdrar testinde yanlış sonuç almış olabilirsiniz çünkü beta hcg kana karışmadan idrara geçmez. İdrarda negatif kanda pozitif olsaydı daha erken olduğu için idrara geçmemiş henüz diyebilirdik ama sizin tam tersi.

Benim bir tanıdığım demişti ki, idrar testleri pozitif çıkp kan negatif oluyodu. 1 hafta sonra yine kan verince o da adtık pozitif olmuştu. 2 hafta bekleyin yine kan verin belki sonuc değişe bilir. Ama böyle hallarçok nadiren oluyo. İdrar testinin yanılma payı daha çok oluyo genelde. Hakkınızda hayırlısı

merhaba sonucunu zne oldu acaba bende aynı durumu yasıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…