• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar rahatsızlıgı cok acıl yardm edın lutfen :(((

yesiltavsan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
420
4
16
- Yurtdışı
ya arkadaslar bugun sahurdan sonra cok su ıctıgım ıcn dogal olarak bı kac kere wcye cıktım ama bır sorun oldu.. tam afedersınız ıdrarımı yapacam yapmadan once gobegımın sag tarafında agrı hıssettım.. gobek delıgı hızasında ama yan tarafta ve bobrek olan yer yanlıs bılıosam. dedım herhalde fazla sıkıstım dıe olabılır ama 3 kere cıktım uc keredede agrı oldu sadece bı kac sanıye surdu ve ıdrarımı yapmaya baslayınca gectı... acaba bır rahatsızlıgımmı var sızdede oldumu? olduysa sebebı nedır ve gecmesı ıcn neler yaptınız yardımcı olurmusunuz cok korkuorm kotu bıseymı dıye :((( ilk defa oluyor ve kesınlıkle ben wc ıhtıyacımı gecıktıren bırı deılımdır usenmem gıderım yanı uykumda bıle gelse bılgınıze yanı uff ıns kotu bıse deıldır:(((

Canım o ağrı ben de de oluyor sendekini bilemem ama bendeki iltihap kapmisti idrar yollarim ondan olmuştu iki kere tekrarladi ve benim bayağı ilerledi sadece idrarimi yaparken degil normaldede agridan kivrwnmaya başladım ve ıdrar yaptığım yerde yanma oluyordu idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik içtim geçti korkma doktora git geciktirme benim hala adet dönemde bu tür ağrım oluyor

itihapta olabilir kumda olabilir canım bol su içince kum hareket etmiş olabilir telaş yapma ama bir tahlil yaptırsan iyi edersin

idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa böbreklerden kaynaklanan kum dökme sorunu mu olduğunu hastanede veya sağlık ocağında yaptıracağın idrar tetkiki sonucu çok kolay öğrenebilirsin. bundan bir ay önce bu sorunu şahsen yaşadım, önemsemediğim için duurm ciddileşti, (idrarım kana dönüşünceye kadar) antibiyotik alımı ile kısa sürede kendime geldim.
sana tavsiyem acılar çekip sorunu ciddileşmesine müsade etmeden, sonucu hemen belli olan o tetkiki yapman.
geçmiş olsun

saolun arkadaslar yaa cok tskr ederımmm.. fakat anneme sordum annem dedıkı bobrek deıl tabı bendekı cahıllık apandisit olan yerı bobrek sanıorum dıe ama annem dedı apandisit olablrsın baban senı doktora gotursun hemen dedı fılan ayy ınss kotu bısey yokturr ya dua edın kızlar :(((

saolun arkadaslar yaa cok tskr ederımmm.. fakat anneme sordum annem dedıkı bobrek deıl tabı bendekı cahıllık apandisit olan yerı bobrek sanıorum dıe ama annem dedı apandisit olablrsın baban senı doktora gotursun hemen dedı fılan ayy ınss kotu bısey yokturr ya dua edın kızlar :(((

canım sıkma kendini üşütmüşte olabilirsin ama doktora görğünmekte fayda var tabi:54:

Brnim tahminim idrar yolu enfeksiyonu...
Ben 3 senedir bobrek yetmezliginden tedavi goren bi hasta olarak bu durumlara cok dikkat ederim. 1 seferlik bile olsa baska bi wc ye girdigimde bile hoppp enfeksiyon kapiyorum. Kendi evim magazam ve annemlerinin evinin disinda kimsede wc ye giremem. Sende sukur yalnizca agri var ben direk kanli sancili idrara cikiyorum.
Bu arada cok cok onemli birsey var idrar yoluyla ilgili eger enfeksiyon kaptim gecer dersen ben gibi o iltihap bobrege yerlesir ve daha kotu sonuclar dogurur. Ihmal etme doktor fitil antibiyotik ne verirse zamanli kullan ve kontrolu ohmal etme...

Son düzenleme:
Brnim tahminim idrar yolu enfeksiyonu...
Ben 3 senedir bobrek yetmezliginden tedavi goren bi hasta olarak bu durumlara cok dikkat ederim. 1 seferlik bile olsa baska bi wc ye girdigimde bile hoppp enfeksiyon kapiyorum. Kendi evim magazam ve annemlerinin evinin disinda kimsede wc ye giremem. Sende sukur yalnizca agri var ben direk kanli sancili idrara cikiyorum.
Bu arada cok cok onemli birsey var idrar yoluyla ilgili eger enfeksiyon kaptim gecer dersen ben gibi o iltihap bobrege yerlesir ve daha kotu sonuclar dogurur. Ihmal etme doktor fitil antibiyotik ne verirse zamanli kullan ve kontrolu ohmal etme...

tamam canım benım sagolasın ıste bırazdan gıdıorum doktora hayırlı guzl sonuclarla donerım ınsallah

benim bildiğim idrar yolu enfeksiyonunda tuvaletini yaparken yanma olur zorlanırsın. hatta kanlı gelebilir. çok sık idrara çıkarsın. yaparsın yatağa gitmeden yeniden çıkmak istersen gibi...
çok su içtiğin için olabilir belki işkinlikten kaynaklı. şu an ne durumdasın?

benim bildiğim idrar yolu enfeksiyonunda tuvaletini yaparken yanma olur zorlanırsın. hatta kanlı gelebilir. çok sık idrara çıkarsın. yaparsın yatağa gitmeden yeniden çıkmak istersen gibi...
çok su içtiğin için olabilir belki işkinlikten kaynaklı. şu an ne durumdasın?

ya 3 kere oldu snra yıne cıktım ama gectı o sancı hıcbısey yok suan ben arabıstanda yasıyorum ve cuma gunlerı tatıl oldugu ıcn ıyı doktorlar yok normal hemsıreler var dedı babam.. ama dedı agrın devam ederse ıkındın gotuturm bkarızz ama ıyıysen yarın ıyı bır doktora gotururum dedı bende tmm dedım suanda bı skntı yok allaaha sukur

canımsın tabiki ederim
allah yardımcın olsun bak göreceksin birşey çıkmayacak
doktordan gelince hemen gir foruma sonuçları söyle bize şekerim:38:

ya bugun cuma dıye arabıstanda yasadıgm ıcn doktor yok bu saatte normal hemsıre var ve azoncede cktm wcye agrı olmadı babama anlattm dedıkı doktor yok smdı agrın devm edıosa gıdelım hemsıre baksın ama agrın yoksa yarn ıyı bır doktora gorun dedı tmm dedım bende ıste beklıorm agrım devam ederse ıkındın sonrası gıdecm devm etmezse yarn ama korkum gectı cok sukurrr yaa rahtaladm agrım olmayınca :)

ya 3 kere oldu snra yıne cıktım ama gectı o sancı hıcbısey yok suan ben arabıstanda yasıyorum ve cuma gunlerı tatıl oldugu ıcn ıyı doktorlar yok normal hemsıreler var dedı babam.. ama dedı agrın devam ederse ıkındın gotuturm bkarızz ama ıyıysen yarın ıyı bır doktora gotururum dedı bende tmm dedım suanda bı skntı yok allaaha sukur

iyi bari ihmal etme de devam ederse ama bence fazla su içmeden oldu. hatta bir yerde okumuştum kadının biri rekor denemesi yaparken 4 litre su içmiş ve ölmüş.
sudi arabistan çok sıcak olmalı şimdi

iyi bari ihmal etme de devam ederse ama bence fazla su içmeden oldu. hatta bir yerde okumuştum kadının biri rekor denemesi yaparken 4 litre su içmiş ve ölmüş.
sudi arabistan çok sıcak olmalı şimdi

evt ole yaa aynn cok su ıctımm :))) evet cok sıcak neysekı her yerde klıma var dıee yasıyoruz yoksa cekılmezzz 40 derece su sıralar dusun :))

arkadaslar gıttm doktora gaz skısması olmus gecenlerde arkadasn evınde klıma soguktu ve ayaklarm hep soguk kaldı bende bıse demedım hanı kkapatmaları ıcın ondanmıs cok skur kotu bısey yok yardmlarnız ıcın cok sagolun Allah razı olsn hepınızden ınsallah :))

Back
X