idrar sıçramasından vesveseye düşmek

Yok ben alafranga tercih edip popomu dayamadan oturuyorum. :) hiçbir yerime bir şey sıçramıyor. Ve değmiyor.

Doğal olarak sıvamadan giriyorum. :)

pardonda nasıl yapıyorsunuz o şekil? beliniz bükük şekilde tam oturmadan yapmak
daha beter sıçrar bu sefer...
allah beni klozete muhtaç etmesin inşallah, klozeti hiç kullanmam..evimde de yok zaten..umumi yerlerde de klozet varsa girmem...

boyunuz yeterince uzunsa bacaklarınız değmeden alafrangayı kullanabiliyorsunuz

Evet bol bol peçeteyle döşüyorum ben de. Alaturkanın daha sağlıklı olduğunu ben de duydum ama bu sıçrama yüzünden ben de çok çok ama çok çok mecbur kalmadıkça girmem. En güzeli de bazı yerlerde poşet geçirme imkanı var. Keşke her yerde olsa. :18:

Yok ben alafranga tercih edip popomu dayamadan oturuyorum. :) hiçbir yerime bir şey sıçramıyor. Ve değmiyor.

Doğal olarak sıvamadan giriyorum. :)

Ahahah sen de bendensin

napalım altımıza mı işeyelim alafranga varsa şekillere giriyorum öyle

ay bi de topuklu giymişsem tam komedi

Nasıl pantolonunuza falan sıçrıyor, ayakkabı giymiyor musunuz? Bir arkadaş daha yazmış, çok çok pantolon paçasını kıvırırsınız, sıçrarsa da ayakkabıya sıçrar, onu da ıslak mendille kolaylıkla temizleyebilirsiniz, ev ortamında zaten çoraplar çıkarılır ayak yıkanır yani.

Her ortamda çorabı çıkarıp, çıktıktan sonra ayakları yıkamak ya da ıslak suyla silmek mümkün olmuyor malesef. İnsan bazen öyle zor durumda kalıyor ki, mesela gecen gün pikniğe gittiğimizde oranın tuvaleti iğrenç, pis, küçücük yerler çamur, ben o ortamda nasıl çorabımı cıkarıp işimi halledeyim? Kaldı ki bu alışveriş merkezi tuvaleti de olsa - yani temiz de olsa- dışarıda bir ortamda coraplar cıkarılıp nasıl olur bilemedim.

Zaten bir arkadaş da dini bir kaynaktan bilgiyi paylaşmış, çok az miktarda sıçramasını engelleyemiyorsanız sorun yokmuş.

İdrar sıçramasının kabir azaplarından en büyüğü olduğunu duyunca bir yaşıma daha girdim yalnız belirtmeden geçemiycem

Son düzenleme:
Konunun gerçek olmamasını dilerdim.

Temizlikten ziyade kabir azabı düşünülerek sıçramaması istenilen idrar

hah şimdi öyle dediniz ya, karşı cevaplar sırayla gelir, hatta dinimizi önemsemiyor musunuz diyen olur...

yanlış anlamayın, ben de aynı şeyi düşündüm ama olacakları bildiğimden yazmadım bunu...

boyunuz yeterince uzunsa bacaklarınız değmeden alafrangayı kullanabiliyorsunuz

valla boyla moyla olacak iş değil, ayaküstü şey yapar gibi...
böbreklerinizde yarısı kalır idrarın..çok sağlıksız...
tam boşaltmak için karnın sıkışması lazım, ve bunun içinde çömelmek....

evet önemsemiyorum

problem? derim ben de

herkes önemsemek zorunda değil

tamam da, çömelirken zaten bacak-sırt arasındaki açı dik olmuyor ki, bacakları değdirmeden yapmak için çömelince karın bölgesi yine sıkışıyor... bunun için de boyun uzun olması lazım dediğim şey de bu. zaten diğer türlü dik durunca insanın bacakları ağrır

pantolunu yukarı çekince bacağıma sıçradığını bile hissediyorum uzun boy çorap giyerim ve illaki çorabımada sıçrar. ayrıca evim dışında bir yere girerkekn çorabımı çıkarmam zor bence. çorabı çıkar ayakkabıyı giy sonra ayağını yıka ıslak ayakla peçete bulursan kurula çorab giy vs. vs. bu şekilde yıllar önce denedim sonuç ayağım nemli kaldığından mantar türedi parmaklarımın arasında. ayrıca namaza hazırlık 15 dk buluyordu. elki başkası kısa sürede yapabilir ama bende durum buydu.

canım piknik gibi zaruri ortamlar binde bir olur, ozamanlar istisnai zaten dinde buna müsade edilmiş....
ama normal zamanlarda bir paçayı sıvamak, bir ayağına sıçrayanı elini ıslatıp yada peçeteyle silivermek ne kadar zor olabilir ki, imkansızmış gibi bahsediyor herkes...çok şaşırdım...

:)))) ya dayanamıycam söyleyeceğim ben dayamasam yani oturmazsam nedense bacağıma sıçrıyor acaba bende fizyolojik bir sorun mu var? o nedenle hep peçete döşerim. ama yine de huylanıyorum ya
Ay çok hoşsun. ya çok havada kalma böyle oturmaya ramak kalmış gibi dur. Öyle de mi sıçrıyor. :) ben de peçete döşerdim üşeniyorum artık döşemeye, dediğim gibi yapıyorum.

canım valla ne kadar izah etmeye çalışsanda hiç sağlıklı bir duruş değil o duruş

Ay çok hoşsun. ya çok havada kalma böyle oturmaya ramak kalmış gibi dur. Öyle de mi sıçrıyor. :) ben de peçete döşerdim üşeniyorum artık döşemeye, dediğim gibi yapıyorum.

ama öyle yapınca da bacaklarım titriyor düşecek gibi oluyorum. ha gayret biraz daha dayan derken..

sonra tipimi hayal edip gülmeye başlıyorum

evet. annemden başka kimseye de soramadım doğal olarak, benden başka böyle bir durum yaşayan yoksa sorun bende galiba bu konu da vesile oldu neyse ki sormuş oldum :)

Pantolon giyiyorsanız paçalarını katlarsınız,etek kullanıyorsanız iş yerinizde yukarı toplarsanız,dar paça tarzı pantolon giyiyorsanız ayakkabının içine sokarsınız,iş yerinizde ayakkabı ile dolaştığınıza göre idrarınızın en fazla ayakkabınıza sıçrar onuda ıslak mendiller silersiniz.

Ben bir yazıda tuvaletin iç kısmına peçete koyulursa idrarın sıçramayacağını ve dışarı ses gitmesini engellediğini okumuştum. Denemekte fayda var.

Şimdi siz sıçrıyor diyorsunuz, ben sıçramıyor diyorum. Bu durumda hangi tuvalet daha sağlıklı? ayıca değdirmeden oturur pozisyonda durduğumu söylüyorum. Bana ne değer o değer diyorsanız yapabileceğim bir şey yok.

İlkel dediğim şey ise umumi yerlerde paçayı sıvayıp çorabı çıkarıp ayak yıkamak. Tuvalet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…