- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Yok ben alafranga tercih edip popomu dayamadan oturuyorum. :) hiçbir yerime bir şey sıçramıyor. Ve değmiyor.
Doğal olarak sıvamadan giriyorum. :)
pardonda nasıl yapıyorsunuz o şekil? beliniz bükük şekilde tam oturmadan yapmak
daha beter sıçrar bu sefer...
allah beni klozete muhtaç etmesin inşallah, klozeti hiç kullanmam..evimde de yok zaten..umumi yerlerde de klozet varsa girmem...
Yok ben alafranga tercih edip popomu dayamadan oturuyorum. :) hiçbir yerime bir şey sıçramıyor. Ve değmiyor.
Doğal olarak sıvamadan giriyorum. :)
Konunun gerçek olmamasını dilerdim.
Temizlikten ziyade kabir azabı düşünülerek sıçramaması istenilen idrar
boyunuz yeterince uzunsa bacaklarınız değmeden alafrangayı kullanabiliyorsunuz
hah şimdi öyle dediniz ya, karşı cevaplar sırayla gelir, hatta dinimizi önemsemiyor musunuz diyen olur...
yanlış anlamayın, ben de aynı şeyi düşündüm ama olacakları bildiğimden yazmadım bunu...
valla boyla moyla olacak iş değil, ayaküstü şey yapar gibi...
böbreklerinizde yarısı kalır idrarın..çok sağlıksız...
tam boşaltmak için karnın sıkışması lazım, ve bunun içinde çömelmek....
Nasıl pantolonunuza falan sıçrıyor, ayakkabı giymiyor musunuz? Bir arkadaş daha yazmış, çok çok pantolon paçasını kıvırırsınız, sıçrarsa da ayakkabıya sıçrar, onu da ıslak mendille kolaylıkla temizleyebilirsiniz, ev ortamında zaten çoraplar çıkarılır ayak yıkanır yani.
Her ortamda çorabı çıkarıp, çıktıktan sonra ayakları yıkamak ya da ıslak suyla silmek mümkün olmuyor malesef. İnsan bazen öyle zor durumda kalıyor ki, mesela gecen gün pikniğe gittiğimizde oranın tuvaleti iğrenç, pis, küçücük yerler çamur, ben o ortamda nasıl çorabımı cıkarıp işimi halledeyim? Kaldı ki bu alışveriş merkezi tuvaleti de olsa - yani temiz de olsa- dışarıda bir ortamda coraplar cıkarılıp nasıl olur bilemedim.
Zaten bir arkadaş da dini bir kaynaktan bilgiyi paylaşmış, çok az miktarda sıçramasını engelleyemiyorsanız sorun yokmuş.
İdrar sıçramasının kabir azaplarından en büyüğü olduğunu duyunca bir yaşıma daha girdim yalnız belirtmeden geçemiycem
evet önemsemiyorum
problem? derim ben de
herkes önemsemek zorunda değil
Ay çok hoşsun.:)))) ya dayanamıycam söyleyeceğim ben dayamasam yani oturmazsam nedense bacağıma sıçrıyor acaba bende fizyolojik bir sorun mu var? o nedenle hep peçete döşerim. ama yine de huylanıyorum ya
tamam da, çömelirken zaten bacak-sırt arasındaki açı dik olmuyor ki, bacakları değdirmeden yapmak için çömelince karın bölgesi yine sıkışıyor... bunun için de boyun uzun olması lazım dediğim şey de bu. zaten diğer türlü dik durunca insanın bacakları ağrır
Ay çok hoşsun.ya çok havada kalma böyle oturmaya ramak kalmış gibi dur. Öyle de mi sıçrıyor. :) ben de peçete döşerdim üşeniyorum artık döşemeye, dediğim gibi yapıyorum.
Ay çok hoşsun.ya çok havada kalma böyle oturmaya ramak kalmış gibi dur. Öyle de mi sıçrıyor. :) ben de peçete döşerdim üşeniyorum artık döşemeye, dediğim gibi yapıyorum.
tam aksine, klozetler çok sağlıksız, sizden önce oturan kişinin doğru düzgün yaptığını nerden biliyorsunuz? belki bulaştı sağına soluna klozetin, her ne kadar oturmamaya çalışsanız da illaki değer bacaklarınız yada pantolon vs niz...
üstelik bütün doktorlar klozetin zararlı olduğunu söylüyor, hem böbrekleri tamamen boşaltmıyormuş, hemde birçok bulaşıcı hastalık klozetlerden bulaşıyormuş, dizanteri vs gibi....
sizin ilkel dediğiniz tuvaletler en sağlıklısı..hem böbrekler açısından, hem bulaşma açısından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?