idrar sıçramasından vesveseye düşmek

Ama sizin belirttiğiniz çorapları çıkarıp tuvalete girmek değil mi??
Tabi ki paçalar sıvanmalı, sıçrayan idrar olursa mendille silinip temizlenmeli.
Ben sizin yazınızdan umumi ortamlarda da tuvalete girerken corapları cıkarmamız gerektiğini anladım ki bu bence çok çok zor umumi ortamlarda..
Tabi ki en sağlıklısı güzeli sizin anlattıgınız şekil, ama çoğu zaman mümkün olmuyor..
Ama tabi ki tekrar belirteyim, paçayı sıvamanın ve sıçrayan kısmı temizlemenin hiç bir zorluğu yok ki zaten yapılması gereken bu.

Son düzenleme:
ama öyle yapınca da bacaklarım titriyor düşecek gibi oluyorum. ha gayret biraz daha dayan derken..

sonra tipimi hayal edip gülmeye başlıyorum
Hahahha ya ben sadece küçük yapıyorum. Hemen bitiyor zaten. çok mu duruyorsun sen. :) şöyle öne doğru eğilsen merkezkaç yapar.

Kabir azabinin en buyugu mu ?
Bu arada idrar sterildir yani icinde mikrop yoktur eger enfeksiyon gecirmiyorsaniz veya vajinanin disindaki mikroplar bulasmadigi surece.yani idrarin icinde mikrop olmaz.elimizde bile vardir ama orada yok.ilginc

En iyi tuvalet yapma erkeklerin heralde oh onlar ne rahat paça katılma derdi yok,çorap çıkarma dertleri yok adamların keyfi yerinde Umini tuvaletler bile onlara göre yapılmış.

evet. annemden başka kimseye de soramadım doğal olarak, benden başka böyle bir durum yaşayan yoksa sorun bende galiba bu konu da vesile oldu neyse ki sormuş oldum :)

biraz sıkıştırıcaksın o zaman tazyikli gider konuştuğumuz şeylere bak

Tuvalet kagidi serin , alafrangada da sicramayi engelliyor :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahha ya ben sadece küçük yapıyorum. Hemen bitiyor zaten. çok mu duruyorsun sen. :) şöyle öne doğru eğilsen merkezkaç yapar.

küçük küçük, ama çok uzun sürüyor niyeyse, gülmeye başlayınca da sağa sola titriyosun mecburen. ama şimdiye kadar hiç sıçrama olmadı

umumi ortamlarda da tuvalete girmeden kapı önünde sıvayalım demiyorum ki ben...
şimdi ben kendimi anlatayım bari olmayacak böyle
tuvalete girdim kapıyı örtüm mü, eğer imkanım varsa afedersin sıkışık vs değilsem, ayakkabım da kolay çıkarılabilen tarzdaysa çorabımı çıkarırım, işimi görürüm, sonra çıkarım ayaklarımın üzerini elimle silerim suyla ıslatarak...çorabımı giyer paçaları indiririm...
ha şunu da belirteyim lavabo eğer dışardaysa ne bileyim yol üzeriyse vs zaten bu imkanlar söz konusu bile olamaz....
ama dediğim gibi böyle ortamda her zaman olmaz binde bir denk gelir...
geçen gün otogarda tuvalete girdim, sıvadım paçaları, ama çorabımı çıkaramazdım çok dardı tuvalet aşırı dardı, sadece paçalarımı sıvayarak hallettim...
yani demem o ki, istedikten sonra dikkat edilir becerilir yani bi şekilde, ama önemsememek zaten biraz iğrenç oluyor, paçalara sıçrar ayakkabıya çoraplara, sonra o paçalarla eve giriyoruz, o çoraplarla oturup kalkıyoruz vs...
benim anlatmak istediğim imkan varsa dikkat edilmesi gereken en dikkati göstermemiz lazım..şartlar uygun değilse zaten yapacak bişey yok...

Eğer içine vesevese düştüyse idrar sıçramış dusundugun yerleri elini ıslatarak 3 kez siviyorsun. Ben kitaplarda böyle okudum ve din hocamdan da böyle duydum.

Eğer içine vesevese düştüyse idrar sıçramış dusundugun yerleri elini ıslatarak 3 kez siviyorsun. Ben kitaplarda böyle okudum ve din hocamdan da böyle duydum.

ben bu konuda maalesef çok vesveseliim. dinimizde vesveseye taviz olmadığını biliyorum. yine ibadetimi yapmaya çalışsamda aklıma geldikçe düşünüyorum.

klozet sağlıksız derim...çünkü bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorlar böbrekleri tam boşaltmadığı için, ve klozete sizden önce bulaşmış sıçramış olan idrar vs yüzünden...
ilkel olmak, paçalarda ve çoraplarda sıçramış idrarla gezmekten daha efdaldir buna emin olun...

millet ne seromonilere giriyormuş umumi wclerde
bende dışarıda sıra beklerken sayıyorum içimden "yıllık hacetlerini mi gideriyorlar" diye :)
şu tuvalet konusunda hemen hemen herkesin var bir takıntısı,Freud'un da dediği gibi..Bütün ülke anal dönemde kalmış gibi geliyor bana bazen:)
benim de takıntım var,kapı çalınınca asla tuvaletimi yapamam.
Şehirlerarası otobüste dakikalarca tutar koşa koşa wcye atarım kendimi,biri kapıyı çalsın,boynum bükük - hacetimi gideremeden çıkarım kabinden :)

O ayetin sahihliğini de araştırmak gerek
dünyada kul olarak o kadar kötülük varken pantolona sıçrayan çiş için mi azapların en büyüğünü çekecek insan?
Kaldı ki bunun sebebi o pislikle namaz kılmak...
yani kabir azabının en büyüğünü namazında niyazında müslüman çekecek,hem de böyle çişten bir sebepten?
bana komik geldi...

Haklısınız tabi ki keşke her ortam bunları uygulamaya müsait olsa ve vaktimiz de yeterli olsa.. Ama arkadaş yazmış mesela ayak parmaklarında su kalıp mantar oluşturabilir. Üff zor iş en iyisi dışarda yapmamak her ne kadar mümkün olmasa da

Son düzenleme:
Peki şey sorayım. Şimdi paçayı sıvadınız ama çorabı çıkaramadınız. Bu durumda paça yerine çoraba sıçrıyor. Paça yerine çoraba sıçramasının avantajı ne?

En iyi tuvalet yapma erkeklerin heralde oh onlar ne rahat paça katılma derdi yok,çorap çıkarma dertleri yok adamların keyfi yerinde Umini tuvaletler bile onlara göre yapılmış.

Onlarınki de çok günah canım, üstelik çok sağlıksız. Prostat kanserinin en büyük nedenlerinden birisi. Bu çiş mevzusu neresinden tutarsan elinde kalıyor anlayacağın.

çorabı ıslak ayağa giymek evet zor olabilir ama ben idrar sıçramış çorapla gezmektense, bunu göze alırım yani..herkesin fikri kendine tabiki bişey diyemiyorum..insanların değer algılarıyla ilgili..kimine göre bu çok saçma ve zor gelebilir ama ben idrar konusunda çok titizlendiğim için her zorluğa katlanıyorum..çünkü dinimizde en büyük pisliklerden biri idrar....

Konu dini yöne kaymasın, sonra tartışma çıkıyor diye cevap yazmadım. Ama merak edenler, ilk defa duyduğunu söyleyenler olmuş. Dileyen bana özelden ulaşabilir, ayrıntılıca anlatırım o mevzuyu. Sadece çiş değil tabi ki kabir azabının sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…