canım benim yumurtaların toplandığı günü saymassak 2.gün embriyosu.5nisanda transfer oldu.8.günüm.aslında test günüme kadar hiç bişey yapmak istemiyodum ama kendimi çok dinliyorum ve korkuyorum.akşam çıkıp test alıcam.ama iyi olanı varmı onu merak ediyorumcanım bu biraz kişiye özel bir durum mesela ben idrar testini altıncı gğn öğlen yaptım ama benim 5. gün embriyosuydu ikici çizgi çoookk silik çıktı.
7. gün dayanamadım kan testi yaptırdım 46,55 çıktı aynı zamanda 7. gün idrar testi ikici çizgi silik ama diğerinde daha belirgindi
9. gün değer artmışmı diye yaptım maaşallah 136,2 olmuş
esas test günüm perşembe doktorum ikiz olabilir dedi benim ki o yüzden mi erken çıktı bilemem
ama bazı insanlarda idrara beta hcg nin heçmesi uzun bazısında ikiz bile olsa geç sürüyor yani sonuç olarak bu kişiden kişiye değişir tatlım peki senin kaçıncı gün embriyosu
masalelifcim ne yap biliyomusun al bi test yarın sabah idrarınla yap ikinci çizgi silikte olsa çıkcak gör bak benim içime dopdu hemde dua ettim sana olumlu olsun diye sakın şu an yapma sabah idrarıyla yap hadi hayırlısı bizide haberdar et
ondan sonrada seni bizim yeni topiğe bekliyorum
2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlar buraya topiği
hadi hayırlısı ay bende heycanlandımeyvahedigeldismile
canım inşallah.şuan inan çok duygulandım ağlıyorum.ne kadar zor bi süreç.allahım hepimize yardım etsin.inşallah dalaın dualarımız kabul olur.
Gİzemlİ83 nasıl senİn İkİz olma Şansın oluyor anlamadım İkİ embİrİyomu yerleŞtİrİldİ bİz aynı hastanede yaptırdık dr aynı yasak deĞİlmİ....
sen benim yaşadıklarımı bi bilsen kanser hastasıyım ben bebeğime kavuşurum inşallah
bak vaktin olursa 26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve yüzleşmek diye insan öle zor günleri atlatıyor ki...
sakın ağlama nolur herşey düzelicek ben sendeki duygu yükünü anlayabiliyorum insan bir tuaf hal içine giriyo en kısa zamanda çift çizgiyi görmen dileğiyle
ee peki ne yapmaya karar verdin fıstık
ya aslında evde varsa yap gitsin ya bende akşam bu saatlerde yapmıştım hemde 6. günde ikinci çizgi belli belirsiz var
ne yapıcaksın bakalım
inşallah kavuşursun canım.be çıktım 3 tane test aldım.sabah yapıcam bakalım.inşallah görürürm.bazen çok inanıyorum olacağına.özellikle sabha uyandığımda okadar emin uyanıyorum ki elim karnımda.ama sonradan bi kurt düşüyo içime.benim 7 yumurtam toplandı.az diye çok üzülmüştüm.yanımdaki arkadaaşa 13 deyince bozulmuştum:)ertesi gün hemşire aradı şaşırdık ama 7si de döllenmiş dedi.nasıl sevindim.bigün sonra sabah aradılar.ikisi çok iyi diye.dondurmadılar diğerleri iyi değilmiş.ogün transferim oldu.
benimde 9 tane döllenmişti nası sevinmiştim ama kala kala bi tane kaldı dondurulmuşuşmda yok allah hepimizin yardımcısı olsun
canım günaydın.ssabah idrar testi yaptım malesef tek çizgi.
CANIM KAÇINCI GÜNÜN ONA GÖRE HEM SEN İDRAR TESTİNE BAKIP SAKIN ÜZÜLME BAZILARINDA İNAN ÇIKMIYOR LÜTFEN MORALİNİ BOZMA
canım günaydın.ssabah idrar testi yaptım malesef tek çizgi.
canım 9.günüm.embriyom 2.gün embriyosu.okadar hevesle yaptım ki 2. çizgiyi silikte olsa görücem diye.sabaha kadar test yapma ve çizgi görme ümidiyle döndüm durdum.ama göremedim.inşallah cumartesi kanımda çıkar.
hişşştt endişeye hiç gerek yok birincisi senin ki 2. gün embriyosu benimki 5. gündü yani hücresel olarak 70-80 in üzerinde hücreye blünmüş tutunması daha erken olan embriyo seninki geç tutunan embriyolardan hem benim kan testimde 136.2 çıkmasına rağmen benim hala idrar testinde belli belirsiz çıkıyo ikinci çizgi walla helal sana nası duruyosun kan testi yapmadan
kan testi için hastaneye gitmem lazım.otobüse dolmuşa binmek istemiyorum.sağlık ocağında yapmıyolar.bide korku meraktan daha çok.
hımm sende haklısın o zaman beklceksin cicim ama umutsuzluk yok tamam mı hayırlısı inşallah bak keseyi görüp kan testinde çıkmayan bile var
inşallah canım.herşey ALLAHa kaldı.ben elimden geleni yaptım.rabbim inşallah banada nasip eder .cumartesi buraya kocamaaan HAMİLEYİM yazmak istiyorum.yaşadıklrını okudum.büyük geçmiş olsun.allahım tekrarını yaşatmasın.hepimiz öyle zor şeyler yaşadık,yaşıyoruz ki elbet mükafatını verir rabbim.mesaj sayım dolsun özeline yazarım .2yıl öncce bukadar sorun yapmıyodum bebeksizliği ama artık yaş 30.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?