- Konu Sahibi True white
-
baya yakınlaştırdım ama çizgi göremiyorum
Ben göremedim inş vardırSlm kizlar ince cizgi var benmi görüyorum
B bahargelsin5 dk sonra cikan sonuclar yanlis olabiliyor varsa zaten ilk bir iki dk icinde belli oluyor
Var gibi sanki ama
Bence var canım.kan testi yaptırSelam kızlar reglim 1 gün gecikti, ben de test yaptım az önce varla yok arası çizgi çıktı fakat iyice belli değil. 15 dakika geçti alttaki fotoyu çektim,tam yorum yapamadım ne dersiniz
Hamilesin canım hayırlı olsunSelam kızlar reglim 1 gün gecikti, ben de test yaptım az önce varla yok arası çizgi çıktı fakat iyice belli değil. 15 dakika geçti alttaki fotoyu çektim,tam yorum yapamadım ne dersiniz
0.100 mu yoksa 100 mu çıktı canım çünkü bu testte baya pozitif yani yanlış ihtimali yok benceTestim pozitif kesin kan 0.100 çıktı
Benim testlerimi bi görsen ne kadar silikti senin en son test gibiyken değerim 42 küsür dü0.100 çıktı bende anlamadım cnm ya
Canım sen kan testinin resmini koyarmısın buraya bi bakalım.Testim pozitif kesin kan 0.100 çıktı
İşte cnmCanım sen kan testinin resmini koyarmısın buraya bi bakalım.
Yanlış yere bakıyor olabilirmisin.
Bekliyorum.
Bence adet olmadıysan umut var. Bebetıme marka test yap hiç şaşmaz.İşte cnm
Adet oldum cnm tekrar yaptircam ama test içimde şüphe kaldi adet olupta hamileliği dev edenlere varmışBence adet olmadıysan umut var. Bebetıme marka test yap hiç şaşmaz.
Kanıda tekrar et bence bi gariplik var burda.
Adet olduysan boşuna kan yaptırma, idrar test hatalı demekki.Adet oldum cnm tekrar yaptircam ama test içimde şüphe kaldi adet olupta hamileliği dev edenlere varmış
Teşekkür ederim canım haklısın hamileymişim:) kan testi yaptırdım 528 çıktı. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları. Yarın veya bir sonraki gün doktora gideceğim. Hayırlısı demekten başka bir dua bulamıyorum :)Hamilesin canım hayırlı olsun
Kan testi yaptırdım 528 çıktı, yani pozitif:) çok teşekkür ederim yorumun için canım. Yarın veya yarından sonra doktora gideceğim.Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah:)Bence var canım.kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?