- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi True white
-
Testin nerde canım göremiyorum da benSlm test ikinci cizgi t altında cikmadi bozukmu bu
Yayinladim simdiTestin nerde canım göremiyorum da ben
Çizgi var ama dimi adet oldum ama azBozuk sanırım canım adetin kaç gün geçmişti senin
Ben çizgi göremedim canım gebelik ihtimali var diyemeyiz testine goreBu test
Ben çizgi göremedim canım gebelik ihtimali var diyemeyiz testine gore
Ben bu testle öğrendim hamileligimi bence bi kan testi yaptir sende canım. Bnmki bu sekildeydi 42 çıktı değerimÜstüne görme mi acaba testim siljk cikti
Var dimi siljk cizgi benim çok karmaşık cnm ya ader olmama 3 gün varken lekelndim ader gibi oldum kesildi şak diye kan verdim 0.100 simdide test pozitif silikten olsa çok kafam karisikBen bu testle öğrendim hamileligimi bence bi kan testi yaptir sende canım. Bnmki bu sekildeydi 42 çıktı değerim
Bence tekrar yaptirmalisin canım kan testiniVar dimi siljk cizgi benim çok karmaşık cnm ya ader olmama 3 gün varken lekelndim ader gibi oldum kesildi şak diye kan verdim 0.100 simdide test pozitif silikten olsa çok kafam karisik
Test hatalimikiBence tekrar yaptirmalisin canım kan testini
Hatalı değilde bence çok yeni olabilir canım oyüzden çıkmamış olabilir. Bu testteki çizgi 5 dakika içinde çıktı mıTest hatalimiki
Adet gibi neden oldum ki ins yeniliyim ins hayırlısı ile vardirOzOzaman hemen kan testini yenile canım
Canım düşük tehlikesi de olabilir yeni yerlesmiste olabilir varsa oyüzden biran önce ogrenmelisinAdet gibi neden oldum ki ins yeniliyim ins hayırlısı ile vardir
Adet 2 gun once ve az az geldi sonra kesildi şak diye birden şimdi testim böyle çıktı hayırlısı Dr gidicem ins güzel haber veririm c sagol dinlediğiniz icinCanım düşük tehlikesi de olabilir yeni yerlesmiste olabilir varsa oyüzden biran önce ogrenmelisin
Rica ederim canım ınsallah güzel heberler alırsın. Haber ver mutlakaAdet 2 gun once ve az az geldi sonra kesildi şak diye birden şimdi testim böyle çıktı hayırlısı Dr gidicem ins güzel haber veririm c sagol dinlediğiniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?