İdrar testi bakarmisiniz

Üstüne görme mi acaba testim siljk cikti

Eklentiler

• 20171005_085439.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 109
Ben bu testle öğrendim hamileligimi bence bi kan testi yaptir sende canım. Bnmki bu sekildeydi 42 çıktı değerim
Var dimi siljk cizgi benim çok karmaşık cnm ya ader olmama 3 gün varken lekelndim ader gibi oldum kesildi şak diye kan verdim 0.100 simdide test pozitif silikten olsa çok kafam karisik

Var dimi siljk cizgi benim çok karmaşık cnm ya ader olmama 3 gün varken lekelndim ader gibi oldum kesildi şak diye kan verdim 0.100 simdide test pozitif silikten olsa çok kafam karisik
Bence tekrar yaptirmalisin canım kan testini

Canım düşük tehlikesi de olabilir yeni yerlesmiste olabilir varsa oyüzden biran önce ogrenmelisin
Adet 2 gun once ve az az geldi sonra kesildi şak diye birden şimdi testim böyle çıktı hayırlısı Dr gidicem ins güzel haber veririm c sagol dinlediğiniz icin

Adet 2 gun once ve az az geldi sonra kesildi şak diye birden şimdi testim böyle çıktı hayırlısı Dr gidicem ins güzel haber veririm c sagol dinlediğiniz icin
Rica ederim canım ınsallah güzel heberler alırsın. Haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…