İdrar testi bakarmisiniz

Kızlar benim de adete 5gün var testi yaptıktan iki saat sonra ikinci çizgiyi gördüm güvenmeli miyim bilemedim

Eklentiler

• 8F7DA60C-9C8B-4526-896C-C6F6A8D2C2BA.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 113
Ben bu testle öğrendim hamileligimi bence bi kan testi yaptir sende canım. Bnmki bu sekildeydi 42 çıktı değerim
Canım ikinci silik çizgin hemen mi belirmişti yoksa bir iki saat geçmiş miydi ? Benim adete 5gün var test yaptım bir iki saat sonra ikinci çizgi silik olarak göründü

Eklentiler

• 9B6B3ADB-F9F2-4B80-90C3-C5D8E960E024.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 103
HemEn gorunmustu canım ama sonradan çıkması da olmadığı anlamina gelmiyor bence bi kan testi yaptirmakta fayda var hayırlısı olsun senin için
Canım ikinci silik çizgin hemen mi belirmişti yoksa bir iki saat geçmiş miydi ? Benim adete 5gün var test yaptım bir iki saat sonra ikinci çizgi silik olarak göründü

Cnm ovulasyon tarihini tam biliyor musun bu kaçıncı güne denk geliyor
Adetin ilk gününden itibaren sayıyorsun canım 11-19. Günler arası ovülasyon oluyor. Yine de tam emin olmak istersen eczaneden ovülasyon testleri alıp yapmanı tavsiye ederim.

Adetin ilk gününden itibaren sayıyorsun canım 11-19. Günler arası ovülasyon oluyor. Yine de tam emin olmak istersen eczaneden ovülasyon testleri alıp yapmanı tavsiye ederim.
Hayır onu sormak istemedim bu gebelik testini yaptığın gün yumurta çatlayalı kaç gün olmuştu onu hatırlıyor musun? Yani dpo kaçtı?

Hayır onu sormak istemedim bu gebelik testini yaptığın gün yumurta çatlayalı kaç gün olmuştu onu hatırlıyor musun? Yani dpo kaçtı?
Yanlış anlamışım canım ya pardon. Yaklaşık olarak adetimin başlangıcından itibaren 23. Gün bu testi yaptım. 28 güne bir adet oluyorum ve 6gün sürüyor.

Adetime 5gün vardı sabah ilk idrarla bu testi yaptım. Ertesi gün beta 14 çıktı.

Yanlış anlamışım canım ya pardon. Yaklaşık olarak adetimin başlangıcından itibaren 23. Gün bu testi yaptım. 28 güne bir adet oluyorum ve 6gün sürüyor.
Ovulasın takibi olmadı sanırım o ay anladım CNm çok sağol.kucağına aldığın günleri de gör inşallah

Adetime 5gün vardı sabah ilk idrarla bu testi yaptım. Ertesi gün beta 14 çıktı.
Çok erken göstermiş maşallah.ilk idrar derken sabah kalkar kalkmaz yapılan idrar oluyor değil mi yani gece yaptın 2 saat sonra sabahki idrar olmuyor o gece yapılanla yapmak gerekti değil mi?ay allahım bu nasıl soru oldu böyle

Cnm en erken dpo 8 olunca gorursun bazen o bile cikmio benim ilk kizim dpo 10 da dsilik verdi bu 2 numara dpo 8 de verdi ikiside kiz :)

En az 5-6 saat çiş yapmamış olman gerekiyor canım gece wc ye kalktıysan iki saatlik çiş sonuç vermez bence

Kızlar merhaba
Albi gebelik testinde önce negatif birkaç saat sonra ekteki gibi gören var mı

Eklentiler

• IMG_20180519_001735_723.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…