İdrar testi bekledikten sora pozitifi görünce pozitifmidir? Yaşayan varmııı

Sanki c nin yanında bi çizgi daha oluşuyomuş gibi de, t nin altında hiç bişi yok. Kana gideyim bakalımm

Eklentiler

• IMG_1363.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 79
Bugün adet olmam gerekiyo, aynı testten şimdi bidaha yaptım, bu sefer bişi yok kan verneye gideyim en iyisi
canım büyük ihtimalle test hatası ben ovula isimli bir testi 3 kere üst üste yaptım pozitifti kan testine gittim negatifti eczaneye gittim bu test ne böyle diye onlar öyle sıkıntılı testler dedi o zaman niye verdiniz dedeim baya tartıştım eczacı ile.

Aa dogrusu sasrdm. Hizli hzli gectm sayfalari mujdeli haber aldm mesajini okurum diye. Cnku ilk halinde bile goruyordm ben.
Hayrlisi olsn canim uzulme. Vakti var demekki

mrb benim adetime 1 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Nette okumustum kizlar:
Idrar testinde iliskiye girdigi gunden itibaren 15 gun gectikten sonra bu testi yaparsa dogru olurmus.
Kan tahlili de iliskiye girdigi gunden 1 hafta sonrasi tahlilleri yaptirmasi dogruymus.
Tabiki birde adet gununun gecikmesi onemli yani bi kac gun bekle. Nezaman girdiydin iliskiye onuda hesapla.

Aa dogrusu sasrdm. Hizli hzli gectm sayfalari mujdeli haber aldm mesajini okurum diye. Cnku ilk halinde bile goruyordm ben.
Hayrlisi olsn canim uzulme. Vakti var demekki
Hayırlısı da, hemen kaptırmışım , çok moralim bozuldu, testi de anlamış değilim nası oldu böle

Hayırlısı da, hemen kaptırmışım , çok moralim bozuldu, testi de anlamış değilim nası oldu böle
canim aslnda cok nadir olan bisey gelmis basina.
İdrar testinde pozitif ciktgnda en kotu ihtimal kimyasal gebelik oluyor.
Hangi markaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…