Bugün adet olmam gerekiyo, aynı testten şimdi bidaha yaptım, bu sefer bişi yokAdetine kaç gün var canım
Basbaya hamilesin:)
canım büyük ihtimalle test hatası ben ovula isimli bir testi 3 kere üst üste yaptım pozitifti kan testine gittim negatifti eczaneye gittim bu test ne böyle diye onlar öyle sıkıntılı testler dedi o zaman niye verdiniz dedeim baya tartıştım eczacı ile.Bugün adet olmam gerekiyo, aynı testten şimdi bidaha yaptım, bu sefer bişi yokkan verneye gideyim en iyisi
Ahhh bekleyebilsem:):) verdim bile kanı, ben bekledikçe zaten adet de bekliyo , ben düşündükçe o da gelmiyo. Öğleden sora belli olur işte bakalım kısmetbence kan testine gitme henüz 1-2 bekle adet olmazsan gidersin..:)
Ahhh bekleyebilsem:):) verdim bile kanı, ben bekledikçe zaten adet de bekliyo , ben düşündükçe o da gelmiyo. Öğleden sora belli olur işte bakalım kısmet
Çok sağol canım ,hemen yazarımSana dua ediyorumsonucu bana yaz
canım sonuç çıktımı ??merak ettimÇok sağol canım ,hemen yazarım
Yok bekliyorum halacanım sonuç çıktımı ??merak ettim
hadi inşallah bakalım allah gönlüne göre versin canımcm hepimize inşallahhh isteypte bekletmesin tez zamanda inşş..Yok bekliyorum hala
Sonuç geldi yokmuş bebişSana dua ediyorumsonucu bana yaz
Yokmuş bebişcanım sonuç çıktımı ??merak ettim
Sonuç geldi yokmuş bebiş
Kan testi 0.1 ben de anlamadım, çok umutlu gitmiştim kan testineAaa nasıl yok ya bildiğin pozitif ama o test
Hayırlısı da, hemen kaptırmışım , çok moralim bozuldu, testi de anlamış değilim nası oldu böleAa dogrusu sasrdm. Hizli hzli gectm sayfalari mujdeli haber aldm mesajini okurum diye. Cnku ilk halinde bile goruyordm ben.
Hayrlisi olsn canim uzulme. Vakti var demekki
canim aslnda cok nadir olan bisey gelmis basina.Hayırlısı da, hemen kaptırmışım , çok moralim bozuldu, testi de anlamış değilim nası oldu böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?