İdrar testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

hayal_27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
842
138
23
Bunun olabildiğine inanıyordum ama YouTubeda bir doktor şuanki testlerin çok gelişmiş olduğunu ve yanılma paylarının az olduğunu söyledi. Reglim 3 gün gecikti normalde düzenlidir. İdrarda negatif çıktı. Kasik ağrıları daha yeni başladı. Adet bekliyorum zaten ama bı ihtimal var mıdır gebelik için?

İdrarda 25 üzeri olunca ciikiyor diye biliyorum kan verin en garanti o

Geç döllenme olabilir.

Olsa çıkardı mutlaka. Boş yere kan vermeyin. Gebelik testleri çok hassas artık.

Kızlar birkaç ay önce kadın doğum doktoru ara kanamam olunca hamile mi kaldın yoksa dedi daha muayene etmemişti. Ben dedimki evde test yaptım negatif çıktı. Doktor da dediki o testlere pek güvenmiyoruz hatta kan testi istemişti idrar testine güvenmediği için

Kizlar eylulun 18 de regli oldum test yapsam cikar mi yada kan versem bilemedim

Bir an once ogrenmek istiyorum 28 gunde bir regli oluyorum 18 olduysam 16 da regli olmam lazim cikar mi erkn gebelik testin de yada kanda

Geç döllenme nasıl oluyor tam olarak bilgisi olan yazabilir mi
Geç döllenme geç yumurtlama sonucu yumurtanın geç olarak döllenmesine deniliyor aslında. Yani normalde adetten 14 gün önce yumurtlama oluyorsa bu tarihten sonra adete daha yakın bir günde yumurtlama olup bu yumurta döllenirse geç döllenme oluyor. Dolayısıyla da adet gecikmesine rağmen gebelik geç öğreniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…