- 18 Nisan 2018
- 117
- 124
- 33
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yaptımBende de negatif çıkmıştı sonra kan tahlili yaptirdim pozitif çıktı
Merhaba canım idrarda yaptığın testte bat günün geçmiş miydi o süreç nasıl oldu kan testini ne zaman yapmıştın ?Bende de negatif çıkmıştı sonra kan tahlili yaptirdim pozitif çıktı
KAN GUN ONCE YAPTIN NEGATIFTI IDRAR TESTIN VE KAN TAHLILINI NE ZAMAN YAPTINBende de negatif çıkmıştı sonra kan tahlili yaptirdim pozitif çıktı
HAYIRLI OLSUN BEBEGIN CNM NE ZAMAN VE NASIL HAMILE KALDINDoğum yaptım![]()
Merhaba lutfen cevablarsaniz sevinirim bende aynen sizin gibi durumdayim suan kecen ayin 20 i kocamla birlikdeliyim oldu fakat ayin31 i regl oldum eylulun 4 u reglim bitdi fakat yinede supheli idim goguslerim hasasdi fazladan sumuksu akintim var 3,4 gun once 1 gun aralikla 5.6 test yapdim hepsinde 2 ci silik cizgi cikdi fakat bu sabah test yapdigimda bisey cikmadi sizce hamile ola bilme ihtimalim varmi ?Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldumsadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.
Yinede umudunu yitirme sen bekle biraz daha kan testi yaptır mutlaka
Merhaba lutfen cevablarsaniz sevinirim bende aynen sizin gibi durumdayim suan kecen ayin 20 i kocamla birlikdeliyim oldu fakat ayin31 i regl oldum eylulun 4 u reglim bitdi fakat yinede supheli idim goguslerim hasasdi fazladan sumuksu akintim var 3,4 gun once 1 gun aralikla 5.6 test yapdim hepsinde 2 ci silik cizgi cikdi fakat bu sabah test yapdigimda bisey cikmadi sizce hamile ola bilme ihtimalim varmi ?
Üzerinden bayağı geçmiş ama sizin kisi geç döllenmeymiş. Yani cevap yazdığınız konu ile alakası yok O zamanında yumurtlamış ama o gün çıkmamış sizinkisi geç döllenme olduğu için o kadar zaman sonra göremiyorsunuzCanim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldumsadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.
Yinede umudunu yitirme sen bekle biraz daha kan testi yaptır mutlaka