Idrar testi negatif çıkıp hamile olanlar

Kızlar bende genelde 35 günde bir adet oluyorum ayın 28inde olmam lazımdı 7 gün geçti hiç adet belirtim yok 3 kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif sizce kan testi ne zaman yapmalıyım kafam çok karışık hamile isem neden testte çıkmıyor değilsem de beden olmuyorum? Aranızda bu durumu yaşayıp sonradan hamike olduğunu öğrenen var mı?

Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldum :KK66: sadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.

Yinede umudunu yitirme sen bekle biraz daha kan testi yaptır mutlaka
Merhaba lutfen cevablarsaniz sevinirim bende aynen sizin gibi durumdayim suan kecen ayin 20 i kocamla birlikdeliyim oldu fakat ayin31 i regl oldum eylulun 4 u reglim bitdi fakat yinede supheli idim goguslerim hasasdi fazladan sumuksu akintim var 3,4 gun once 1 gun aralikla 5.6 test yapdim hepsinde 2 ci silik cizgi cikdi fakat bu sabah test yapdigimda bisey cikmadi sizce hamile ola bilme ihtimalim varmi ?

Merhaba lutfen cevablarsaniz sevinirim bende aynen sizin gibi durumdayim suan kecen ayin 20 i kocamla birlikdeliyim oldu fakat ayin31 i regl oldum eylulun 4 u reglim bitdi fakat yinede supheli idim goguslerim hasasdi fazladan sumuksu akintim var 3,4 gun once 1 gun aralikla 5.6 test yapdim hepsinde 2 ci silik cizgi cikdi fakat bu sabah test yapdigimda bisey cikmadi sizce hamile ola bilme ihtimalim varmi ?

Merhaba
Acaba hamilelik oluştu mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Adetime 1 gün kala Adet günümde ve adetimden bir gün sonra evde gebelik testi yaptım ancak negatif. Femara kullanmama rağmen adet görmedim. Daha öncesinde 3 kere daha kullanmıştım femara ve 3ünde de adet görmüştüm. Şuan son adetimin bittiği günden 34 gün geçti. Normalde femara kullandığımda 31 günü geçmezdi. PCOS mevcut maalesef. 1.5 senedir deniyoruz. Psikolojik olarak biraz yıprandım artık.

Merhaba
Acaba hamilelik oluştu mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Adetime 1 gün kala Adet günümde ve adetimden bir gün sonra evde gebelik testi yaptım ancak negatif. Femara kullanmama rağmen adet görmedim. Daha öncesinde 3 kere daha kullanmıştım femara ve 3ünde de adet görmüştüm. Şuan son adetimin bittiği günden 34 gün geçti. Normalde femara kullandığımda 31 günü geçmezdi. PCOS mevcut maalesef. 1.5 senedir deniyoruz. Psikolojik olarak biraz yıprandım artık.

İnanır mısın yazacaklarımın hepsini yazmışsın.. Tek fark şuan 8 gün gecikti 3 kerede ben idrar testi yaptım hepsi negatif. Ama hala adet olamıyorum. Kan tahlili için erken mi? Hamile miyim değil miyim? Belirsizlikten yoruldum artık.. Nolur bişey söyleyin

Canım herkes stres yapma diyor bana da çok söylendi ama insanın elinde değil illa ki stres yapıyor sende yapma olursa olur olmazsa olmaz de Rabbim tez zamanda bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallah olmadı kan testi yaptır sağlık ocağında bişey olmaz bende yaptırmıştım önceden

Canim cok defa burdaki konulara yazdim ben iki cocugumuda kan testiyle ogrendim 20 gun gecmis ilkinde okadar cok idrar testi yapmistimki ama hep negatifti kan testinde çiktı,ikincidede ayni sekilde oldu birde ustune adet gordum ne oluyor boyle diye doktora gittim direk ultrasonla bakip 10 haftalik hamilesin dedi şok oldum :KK66: sadece ucuncu hamileligimde idrarda cıktı oda 10 gun gecmisti cook silik bir cizgiydi.

Yinede umudunu yitirme sen bekle biraz daha kan testi yaptır mutlaka
Üzerinden bayağı geçmiş ama sizin kisi geç döllenmeymiş. Yani cevap yazdığınız konu ile alakası yok O zamanında yumurtlamış ama o gün çıkmamış sizinkisi geç döllenme olduğu için o kadar zaman sonra göremiyorsunuz

Benimde tam bir ay geçti idrar testlerinin hepsi negatif yada geçersiz yani ne nagatif ne pozitif iki çizgi de yok ama polikistik overim var yanliz hep duzenlo adet gordum kadin doguma gittim bana folik asit verdi d vitamini verdi bide kilo vermem için glukofen verdi ama idrar testine görede tarlusal kullaniyorum gene adet olamıyorum yani 5-6 teste ragmen negatif cikip hamile olabilirmiyim acaba

Back
X