- 16 Mayıs 2024
- 18
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi ozgelendik
-
Bilmiyorum inanın hafif baş dönmesinden hafif mide bulantım vardı ara ara sonra şüphe düştü içime idrar testi yaptım anında çift çizgi ama 1 saat sonra kan testim <5.00 çıktıCok varmıs adetinize nası pozitif cıktı yaa
Erken gebelik testi miydi? Yani kan testi daha net sonucu verir ama burada önceden böyle bir arkadaş yazmıştı kan testi çok nadir de olsa hatalı olabiliyormuşMerhabalar bir kaç gündür uykumda ve uzandığımda hafif bi baş dönmesi nedeni ile bugün gebelik testi yaptım anında pozitif çıktı hemen sonrasında kan tahlili verdim fakat negatif çıktı <5 çıktı fakat adetime 10 gün kadar var ne yapmalıyım kafam çok karıştı kasıklarımda hafif ağrı var hafif bazen midem bulanıyor
Kan testi var fakat idararı çekmeyi unuttum o telaşla sonra da attım kanda çıkmayıncaKan testi ve idrar testi fotosu var mı?
5in altında cıkmamıs tam 5 cıkmıs benım hep 0.3 falan cıkar tam 5 hic görmemistim yaa biraz bekleyip tekrar kan verin benceKan testi var fakat idararı çekmeyi unuttum o telaşla sonra da attım kanda çıkmayınca
Anlayamadım0.5te degil
Varsa da gerçekten çok yeni anlaşılan bir kaç gün daha bekleyip kanı tekrarlayın genelde bende he 1.20 çıkardıKan testi var fakat idararı çekmeyi unuttum o telaşla sonra da attım kanda çıkmayınca
Evet sanırım çünkü bu ay 24 veya 25 inde ader olmam lazım kasıklarımda hafif ağrı var hafif baş dönmem oluyor son günlerde yorgunluk var test hemen pozitif çıktı anında ama kan önce çıkmadıVarsa da gerçekten çok yeni anlaşılan bir kaç gün daha bekleyip kanı tekrarlayın genelde bende he 1.20 çıkardı
Dikkat edin ozaman kendinize hayırlı haberlerinizi duyarız inşallahEvet sanırım çünkü bu ay 24 veya 25 inde ader olmam lazım kasıklarımda hafif ağrı var hafif baş dönmem oluyor son günlerde yorgunluk var test hemen pozitif çıktı anında ama kan önce çıkmadı
5 pozitif canım
AminDikkat edin ozaman kendinize hayırlı haberlerinizi duyarız inşallah
Erken gebelik testi miydi? Yani kan testi daha net sonucu verir ama burada önceden böyle bir arkadaş yazmıştı kan testi çok nadir de olsa hatalı olabiliyormu
Yani şöyle demek istedim başında 0 yok 5in altında negatif sayılıyor 5in üstüde değil altıda değil bence negatif diyemeyizAnlayamadım
Bu gebelik test mi ? Ovülasyona benziyorBu tersten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?