çok teşekkür ederim :) , ben de her gün tekrar etmeyi düşünüyorum ama yalancı pozitif değildir demi yanılma ihtimali var mıdır ki ?ben boyle cizgi ile ogrendim hamileligimi hemde 4 gun kala senin gibi :)
yarin sabah tekrar et canim ben regl gunume kadar yapmistim ve her gun koyulastigini gordum simdi hemen hemen 3 ay var doguma
çok teşekkür ederim :) , ben de her gün tekrar etmeyi düşünüyorum ama yalancı pozitif değildir demi yanılma ihtimali var mıdır ki ?
Eveeettt goruyorum bendeeeemrb kızlar, benim adetime 4 gün var ve sabah testimde silik çizgiyi gördüm. yalnızca bana görünmüyordur umarım sizde görebiliyor musunuz ? teşekkür ederim şimdiden...
ayyy çok heyecanlandım şuan ve umutlandım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınsanmam canim normal testlerde pek olucagini sanmiyorim.
sen dikkat et kendine agir bisi kaldirma yarin sabah biraz daha belirdigini goruceksin benim ogle olmustu hatta testlerimi atayim bak istersen
ilk test 5 gun kala
ikinci 4 gun
ucuncu 3 gun kala sabah
dorduncu 3gun kala 6 da kan vermeden once kanda 60.43 gordugum test :)
hadi inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmam bende hamileyimdirEveeettt goruyorum bendeeee
ayyy çok heyecanlandım şuan ve umutlandım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
hadi inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmam bende hamileyimdir
Çizgi var gibi canım, yarın sabah tekrarla testiniResimde cok belli degil ama sanki bana hayalet bi cizgi var gb geliyo sizde goruyo musunuz? Aksam isten gelince oylesine yaptim ilk idrar degil bat 4 gun var
ya geçen aydan kalma testti öylesine denedim şimdi yarın eşime belli etmeden yeni bi test almam lazım ya da direk kan testi ayarlıcam ama bakalım çok heyecanlıyım =) adet olcakmışım karnım ağrıyo ama =(Çizgi var gibi canım, yarın sabah tekrarla testini
O ağrı hamilelikte de oluyor canım, inş. vardır bebişya geçen aydan kalma testti öylesine denedim şimdi yarın eşime belli etmeden yeni bi test almam lazım ya da direk kan testi ayarlıcam ama bakalım çok heyecanlıyım =) adet olcakmışım karnım ağrıyo ama =(
Darısı başımıza...ne gibi belirtin vatdı cnm yazar mısın?batıma 2gün var sdce göğüs ucu acıyo inş bebek gelir artk ben de öğrtmnm olmazsa artk mayosta tüp düşünüyorumkan tahlilinde 23 cıktı dr hamılesın ama cook yenı dedı :)
Resimde cok belli degil ama sanki bana hayalet bi cizgi var gb geliyo sizde goruyo musunuz? Aksam isten gelince oylesine yaptim ilk idrar degil bat 4 gun var
inşallah canım ya bu sefer eşime hiç belli etmeden ikinci testi falan alıp yine onda da çıkarsa kan testini halletmek istiyorum =)O ağrı hamilelikte de oluyor canım, inş. vardır bebiş
inşallah canım ya bu sefer eşime hiç belli etmeden ikinci testi falan alıp yine onda da çıkarsa kan testini halletmek istiyorum =)
ay canım inşallah valla ya inanır mısın dün akşam rüyamda bile seninle bunu konuştuğumuzu gördüm =) bakalım bugün ikinci testi alcam en kötü öğle tatilinde gidip alcam test ama karnım ağrıyo dün akşamdan beri sanki adet olcakmışım gibi çok umutlanmamaya çalışıyorum o yüzdenbenim testim ilk boyle cikti canim :)
yarin yap netlesir hayirli haberlerini almak dilegiyle biliyorum seni takip ediyorum umarim gelmistir melegin
ay canım inşallah valla ya inanır mısın dün akşam rüyamda bile seninle bunu konuştuğumuzu gördüm =) bakalım bugün ikinci testi alcam en kötü öğle tatilinde gidip alcam test ama karnım ağrıyo dün akşamdan beri sanki adet olcakmışım gibi çok umutlanmamaya çalışıyorum o yüzden
ayy inşallah benimde öyle olur yaaa cidden bu sefer eşimde çok hevesli o yüzden süpriz yapmak istiyorum hazır anneler günü de yaklaşıyo hemay canim ilk zamanlar bendede olmustu hatta regl olcam sandim buyuk iki paket ped almistim.
:) banada yazmayi unutma ama meraktan catlarim cicim ben bu cizgiyi gordugum aksami uyuyamamistim sabahi zor etmstim ve sabah biraz daha belirgin cikinca dunyalar benim oldu simdi kizim sagolsun sabah uyandiriyor beni tekmesiyle hareketleriyle kalk aciktim der gibi
zaman ne cabuk gecmis valla
insallah melegin tutunmustur sana birtanem ben hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat bambaska .ayy inşallah benimde öyle olur yaaa cidden bu sefer eşimde çok hevesli o yüzden süpriz yapmak istiyorum hazır anneler günü de yaklaşıyo hem
inşallah canım =) gelişmelerden haberdar etcem zaten =)insallah melegin tutunmustur sana birtanem ben hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat bambaska .
ilk aylarda hissetmediginden bisi anlamiyorsun ama ne zaman kipirdayip tekme attiginda diyorsun ben can tasiyorum hamileyim die :)
insallah sende tadarsin ama eminim bisiler var sende
Bennn:)Kasığında pıt pıt atma olup gebe olduğunu öğrenen varmıııııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?