- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi paradisekiss
-
Ben de pek araştırmadan gittim ama doktor tecrübeli çıktı :)))) Rica ederim, hayırlı haberler inşallah.Başta araştırıp gitmedim alelacele çıktım evden doktora gittiğimde hepsini soracağım teşekkür ederim
Test sonucunu aldın mı benimki var gibi dedi doktor ama beta hcg değeri düşük dedi haftaya bi kan tahlili daha yapalım dediBen de pek araştırmadan gittim ama doktor tecrübeli çıktı :)))) Rica ederim, hayırlı haberler inşallah.
Hamilesin kuzumGaliba yüklendi
Beta hcg değeri 288 çıktı ama doktor haftaya bir daha yapalım dedi tekrar yaptırdınız mı siz?Hamilesin kuzum
Hayir yaptirmadim bakma sen ona git kedeyi bile gorursun belkiBeta hcg değeri 288 çıktı ama doktor haftaya bir daha yapalım dedi tekrar yaptırdınız mı siz?
Senin değerin kaç?Test sonucunu aldın mı benimki var gibi dedi doktor ama beta hcg değeri düşük dedi haftaya bi kan tahlili daha yapalım dedi
Regl 4 gün geçtiyse kan değerin gayet normal 2 gün sonra tekrar kan ver artış 2 kat artıyorsa sorun yok ama kanama devam ederse acile gitBeta hcg değeri 288 çıktı ama doktor haftaya bir daha yapalım dedi tekrar yaptırdınız mı siz?
Haftaya doktor araştırıp gideceğim hastahaneye tekrar kan vermeye gerek yok ozamanHayir yaptirmadim bakma sen ona git kedeyi bile gorursun belki
288 çıktıSenin değerin kaç?
Kanama çoz az birşey oldu ilk defa dün oldu belli belirsizRegl 4 gün geçtiyse kan değerin gayet normal 2 gün sonra tekrar kan ver artış 2 kat artıyorsa sorun yok ama kanama devam ederse acile git
Yerleşme kanaması ola bilir canım sen yinede 2 gün sonra kan ver artışı kontrol etKanama çoz az birşey oldu ilk defa dün oldu belli belirsiz
Tamam teşekkür ederim tekrar giderim değer artıyor mu diye öğrenirimYerleşme kanaması ola bilir canım sen yinede 2 gün sonra kan ver artışı kontrol et
Benim de 296 mı öyle birşey. Iki haftalık gibi. Geç yumurtlama oldu bende.Haftaya doktor araştırıp gideceğim hastahaneye tekrar kan vermeye gerek yok ozaman
288 çıktı
doktor sanada tekrar yaptır kan testini dedi miBenim de 296 mı öyle birşey. Iki haftalık gibi. Geç yumurtlama oldu bende.
Sonucları yarın göstereceğim. Yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti.doktor sanada tekrar yaptır kan testini dedi mi
Nasıl bir kanamanız oldu ? Leke olarak mıKanama çoz az birşey oldu ilk defa dün oldu belli belirsiz
Sadece akıntı krem rengiydi ama hafif pembelik vardıNasıl bir kanamanız oldu ? Leke olarak mı
Teşekkür ederim bu arada hayırlı olsunSadece akıntı krem rengiydi ama hafif pembelik vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?