İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Valla var bayaa bi heycan var :) yarin transferimin 7. Gunu test yapsammi diye dusunuyorum
Sen iki gün daha bekle bence bende gecen defa trasferden sonraki 5. Gün yaptım çıkmadi bide dijital olanlardan cikmayinca çok üzüldüm ama 10. Gün ucuz olanlardan yaptım çift çizgi kıpkırmızı olmuştu
Nerde yaptırdın canım istanbuldamisin

Sen iki gün daha bekle bence bende gecen defa trasferden sonraki 5. Gün yaptım çıkmadi bide dijital olanlardan cikmayinca çok üzüldüm ama 10. Gün ucuz olanlardan yaptım çift çizgi kıpkırmızı olmuştu
Nerde yaptırdın canım istanbuldamisin
Yaa umarim dayanabilirimm :KK43: ankaradayim canin.. baskent universitesinde yaptirdim.. sen dogum yaptin o halde ?

Kızlar mrb ben de 1 ekimde 5. Gün embiryo transferi oldum 4 tanede donduruldu ilk denememiz 24 saat buraları okuyorum kafayı yemek üzereyim bugün 6. Günüm bitti binlerce yorum okudum cvp aradım keşke hiç araştırmasaydım:((çok zor süreç :KK43: hiç belirtim yok 5. Gün ve 4. Gün erken gebelik testi yaptım dayanamadım hayalet 2. Çizgi çıktı varla yok arası kafam çok karıştı ne demek bu içimi korkuda kapladı heycanda iki farklı marka aldım herhangi bi problemimiz yoktu sebepsiz olmuyodu bebeğimiz ama evleneli 7 yıl oldu korunmayalı 3 yıl direk tüp bebek dedi doktorumuz tutmama ihtimalini hiç düşünmemiştim taki internetteki yorumları okuyana kadar:KK43:bebeğim benimlemi:KK43:hayırlısını diliyorum öncelikle:(testleri paylaşıyorum 2. Çizgiyi görenler bu durumu yaşayıp hamile olanlar lüften yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazarmısınız:KK43:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 369
  • image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 373
Slm arkadaslar döndüm dolastim düsündum tasindim ve transferden sonra yaptigim catlatma ignesinin de etkisini dusunerek, 7-9-11.gunlerde idrar testi yapip koyuluklarini karsilastirarak bi sonuca ulasmaya karar verdim.. transferim 1 ekimde oldu 3. Gun embriyosuydu ve bu sabah yani 7. Gun testim asagidaki sekilde cikti.. yalniz su an bunun bi anlam ifade etmedigini biliyorum sadece paylasmak istedim :) insallah bi dahaki e daha koyu cikar :) 2016-10-08 10.15.41.webp

Kızlar mrb ben de 1 ekimde 5. Gün embiryo transferi oldum 4 tanede donduruldu ilk denememiz 24 saat buraları okuyorum kafayı yemek üzereyim bugün 6. Günüm bitti binlerce yorum okudum cvp aradım keşke hiç araştırmasaydım:KK43:(çok zor süreç :KK43: hiç belirtim yok 5. Gün ve 4. Gün erken gebelik testi yaptım dayanamadım hayalet 2. Çizgi çıktı varla yok arası kafam çok karıştı ne demek bu içimi korkuda kapladı heycanda iki farklı marka aldım herhangi bi problemimiz yoktu sebepsiz olmuyodu bebeğimiz ama evleneli 7 yıl oldu korunmayalı 3 yıl direk tüp bebek dedi doktorumuz tutmama ihtimalini hiç düşünmemiştim taki internetteki yorumları okuyana kadar:KK43:bebeğim benimlemi:KK43:hayırlısını diliyorum öncelikle:KK43:testleri paylaşıyorum 2. Çizgiyi görenler bu durumu yaşayıp hamile olanlar lüften yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazarmısınız:KK43:
Canim catlatma ignesini bu testlerden ne kadar once yaptin?

Canim catlatma ignesini bu testlerden ne kadar once yaptin?
Yumurta toplamadan önce yani ayın 24 ü falandı 2 gün sonra toplandı çünkü onun etkisi kalmamıştır 10 günü geçti yani ama çok silikti bekledikçe koyulaştı onu dikkate almayınız yazıyo :(yarın ssbah test yapıyım yine diyorum ama korkuyorum silik bile göremessem çok üzülürüm pazartesi de kanda baktırsammı bide bu prognex iğne vuruldum ya 5 gün onda hcg varmı ki

Yumurta toplamadan önce yani ayın 24 ü falandı 2 gün sonra toplandı çünkü onun etkisi kalmamıştır 10 günü geçti yani ama çok silikti bekledikçe koyulaştı onu dikkate almayınız yazıyo :KK43:yarın ssbah test yapıyım yine diyorum ama korkuyorum silik bile göremessem çok üzülürüm pazartesi de kanda baktırsammı bide bu prognex iğne vuruldum ya 5 gün onda hcg varmı ki
Yok canım kalmamıştır diğer iğnedede yok bhcg
Testi tekrarla veya kan ver canım. Hayırlı olsun darısı başımıza

Yok canım kalmamıştır diğer iğnedede yok bhcg
Testi tekrarla veya kan ver canım. Hayırlı olsun darısı başımıza
Ayyy inşallahh siz böyle yazdıkça kalbim pıpır çarpıyo umutlanıyorum yarın sabah 8. Günüm test yapıyım tekrar pazarteside kandamı baktırıyım

Yumurta toplamadan önce yani ayın 24 ü falandı 2 gün sonra toplandı çünkü onun etkisi kalmamıştır 10 günü geçti yani ama çok silikti bekledikçe koyulaştı onu dikkate almayınız yazıyo :KK43:yarın ssbah test yapıyım yine diyorum ama korkuyorum silik bile göremessem çok üzülürüm pazartesi de kanda baktırsammı bide bu prognex iğne vuruldum ya 5 gün onda hcg varmı ki
Bildigim kadariyla o ignede yok canim sen bi kan ver bence pozitifsin :) hadi gozun aydin insallah darisi basimiza :KK73::KK73::KK73:

Back
X