İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Erken bakınca silinik çıkıyor. Bence Hamilesin. Cuma gün ü benim testim belli oldu 10. Gün 120 beta hcg pazartesi yi bekliyoruz değerin katlanması için.İnşallah güzel sonuçlar aliriz

Erken bakınca silinik çıkıyor. Bence Hamilesin. Cuma gün ü benim testim belli oldu 10. Gün 120 beta hcg pazartesi yi bekliyoruz değerin katlanması için.İnşallah güzel sonuçlar aliriz
Ayy hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün kucagınıza alın ben pazartesi 9. Gün kanda baktırıyım diyorum azda olsa çıkar heralde:( dayanamıycsm artık bugünde adet sancısı gibi oldu inşallah bebiştir o gecede evde test yapıcam bidaha

Ayy hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün kucagınıza alın ben pazartesi 9. Gün kanda baktırıyım diyorum azda olsa çıkar heralde:KK43: dayanamıycsm artık bugünde adet sancısı gibi oldu inşallah bebiştir o gecede evde test yapıcam bidaha
Test yaptınmı nasıl çıktı?

Test yaptınmı nasıl çıktı?

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:
Ayy çok sevindim hayırlı olsun inşallah kanda da değerlerin yüksek olur.

Kızlar biz eşimle pazartesi yi beklemeden ikinci kan testini yaptık
cuma günü 120
Pazar günü 380
Sizce ikiz olabilir mi ki?

Kızlar 4 ekimde transferim oldu. Transfer gününü sayarsak 7.gün 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. Sizce ikiz falan mı gününe göre çok kırmızı geldi inanılmaz heyecanlıyım ya :dua:

Eklentiler

• 20161010_185851.webp
    20161010_185851.webp
    3 KB · Görüntüleme: 276
Kızlar 4 ekimde transferim oldu. Transfer gününü sayarsak 7.gün 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. Sizce ikiz falan mı gününe göre çok kırmızı geldi inanılmaz heyecanlıyım ya :dua:
Aynenn gözün aydın bence orda iki bebiş var :))benim de 7. Günümde ondan biraz silik çıkmıştı kanda 77 çıktı ama benim tek emniryo

Canim o zaman suphe goturmez bi sekilde hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah gozun aydin
Ayy inşallah ya. 3 denemem bu şubatta hamile kalmıştm eğer yaşasaydı bu ay doğum yapacaktım :( tesadüf müdür kısmet midir kader midir nedir. İnşallah bu sağlıklı devam eder :dua: çok sağol canım.

Aynenn gözün aydın bence orda iki bebiş var :))benim de 7. Günümde ondan biraz silik çıkmıştı kanda 77 çıktı ama benim tek emniryo
Valla erken gebelik testi değil ilk idrar değil bende bi acaba mı diyorum. Ama nasibimizde ne varsa o olacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Adet ağrılarıda başladı.

Valla erken gebelik testi değil ilk idrar değil bende bi acaba mı diyorum. Ama nasibimizde ne varsa o olacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Adet ağrılarıda başladı.
Adet ağrıların yenimi başladı canım bu zamana kadar başka bi belirtin yokmuydu

Back
X