- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Dün 9. Günümdü idrarda ikinci çizgi silik çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tranferim blastosistti, bugün transferin 6. günü. gün olarak 6. gün mü diye düşünmeliyim, yoksa embiriyo oluşumunu mu başlangıç almalıyım? bugün idrar testi yaptım negatif( pozitife dönüşme ihtimali var mı sizce: (
benımde 9. gunum. bu sabah yaptım negatıf cıktı. dun aksamda yıne pembe bır akıntı geldı bır damla. ama maalesef.
Bende bugün yaptım 7. gün negatif çıktı
(((((
erken deılmı ama daha???[/QUO
Sorma canım kaşındım resmen :umursamaz: gözüm idrar testi görmek istemiyor mafoldumben
benımde 9. gunum. bu sabah yaptım negatıf cıktı. dun aksamda yıne pembe bır akıntı geldı bır damla. ama maalesef.
(((((
erken deılmı ama daha???[/QUO
Sorma canım kaşındım resmen :umursamaz: gözüm idrar testi görmek istemiyor mafoldumben
moralini bozma, insan dayanamıyor, ne olur ne olmaz diye kendini alıştırmak istiyor...... tahlil gününe kadar beklemeye çalışsan daha iyi olabilir. allah yardım etsin..
kızlar idrar testlerine takılmayın yanıltabiliyor insanı 9.gün yaptığım teste ikinci çizgi silik halde çıktı ertesi günü tekrarladım ben daha belirgin bi çizgi beklerken hiçbişey çıkmadı
dayanamayıp 11.gün kan testi yaptıdım ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür 4 negatif denemeden sonra delikafaduldendelikafadulden
9.gün yerine 10. günde yapsaydım o silik çizgiyide görmeyip üzüntüden kahrolacaktım bu arada belirti filan aramayın yok öyle bişey