• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
benim tranferim blastosistti, bugün transferin 6. günü. gün olarak 6. gün mü diye düşünmeliyim, yoksa embiriyo oluşumunu mu başlangıç almalıyım? bugün idrar testi yaptım negatif :(( pozitife dönüşme ihtimali var mı sizce: (

benim tranferim blastosistti, bugün transferin 6. günü. gün olarak 6. gün mü diye düşünmeliyim, yoksa embiriyo oluşumunu mu başlangıç almalıyım? bugün idrar testi yaptım negatif :(( pozitife dönüşme ihtimali var mı sizce: (

çok erken yapmışsın.hamileysen daha kandaki değerin bile çok düşüktür.idrarda çıkması için birazcık daha bekle.10. günde yap mesela.transferin olduğu günden sonraki günü 1. gün olarak sayıyosun.

ya bende heralde tupte dayanamayıp ıdrar tahlılı yaparım
ama yanlıs cıkma olasılıgıda yuksekmıs
ılaclardan dolayı gebede gosterbılıormus :(

benımde 9. gunum. bu sabah yaptım negatıf cıktı. dun aksamda yıne pembe bır akıntı geldı bır damla. ama maalesef.

benımde 9. gunum. bu sabah yaptım negatıf cıktı. dun aksamda yıne pembe bır akıntı geldı bır damla. ama maalesef.

çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah hakkımızda mucize olur....

:(( ben de ikinci testi yaptım bu sabah, negatif. yarın kan tahlilim var. bugün yarın adetimin başlamasını bekliyorum açıkçası, bütün belirtiler bunu gösteriyor. bu duruma mana vermeye çalışıyorum. çok zormuş..

:((((((
erken deılmı ama daha???[/QUO

Sorma canım kaşındım resmen :umursamaz: gözüm idrar testi görmek istemiyor mafoldumben

moralini bozma, insan dayanamıyor, ne olur ne olmaz diye kendini alıştırmak istiyor...... tahlil gününe kadar beklemeye çalışsan daha iyi olabilir. allah yardım etsin..

o ıdrar testlerını hıc sevmıorum
hemen dayanamayıp gıdıp alıoruz
sabredemıoruz
halbukı asıl gunune kadar beklemek lazım
ınşşşşşşş yanılırsınızda hamılesınızdır
kurban oldugum yarabbım melklerınızı sıze bagslasın ınşşşş

kızlar idrar testlerine takılmayın yanıltabiliyor insanı 9.gün yaptığım teste ikinci çizgi silik halde çıktı ertesi günü tekrarladım ben daha belirgin bi çizgi beklerken hiçbişey çıkmadı

dayanamayıp 11.gün kan testi yaptıdım ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür 4 negatif denemeden sonra delikafaduldendelikafadulden

9.gün yerine 10. günde yapsaydım o silik çizgiyide görmeyip üzüntüden kahrolacaktım bu arada belirti filan aramayın yok öyle bişey

kızlar idrar testlerine takılmayın yanıltabiliyor insanı 9.gün yaptığım teste ikinci çizgi silik halde çıktı ertesi günü tekrarladım ben daha belirgin bi çizgi beklerken hiçbişey çıkmadı

dayanamayıp 11.gün kan testi yaptıdım ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür 4 negatif denemeden sonra delikafaduldendelikafadulden

9.gün yerine 10. günde yapsaydım o silik çizgiyide görmeyip üzüntüden kahrolacaktım bu arada belirti filan aramayın yok öyle bişey

saglıklan al bebegını ınşşşşşşş

ben transferin 10.gününde idrar testi yaptım ve negatif çıktı, ama ayni gün kan tahlilide yaptırdım ve orda 95çıktı değerim, yani hamileyim. bende idrar testi olumlu sonuç vermedi.

bu gün 12. günüm, şu hassa idrar testlerinden aldım, 2. çizgi çoook silik çıktı. inatla idrar testine devam edeceğim, şu 2. çizgi bakalım kaçıncı günde netleşecek.

bende inatla idrarda görmek istiyenlerdenim kanda gördüm çok şükür ama bunca yılın acısını çıkartmak için dün 3. idrar testimi yaptım :) transferden sonraki 15.günüm 2.çizgi net çıktı sonunda:teytey::teytey:

Back
X