• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
2 tane 6 gün çok iyi bence kismetse ikiside tutar ..benim 5. Embriyosu dondurulmuş bende 4. Gün idrar testi yaptım çıkmadi şimdi pişmanim keşke yapmasaydim diyorum sen nerde yaptırdın kaliteleri nasıldı bidee dondurulmuşmuydu

Evet canim dondurulmuş iyi kalitede ikiside. Bahcecide yaptırdim. Ikinci denemem bu. Ilkini aralıkta yaptırmıştim.

kızlar merhaba sizce bu çift çizgimi 10. günümdeyim.

Eklentiler

• 20160620_064449.webp
    20160620_064449.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 406
5 yada 6. Gun embriyosu demek daha saglikli embriyo demek, normalde 3. Gun embriyo transferi yapilir ama saglikli embriyolar 5. Gune bekletilip oyle transfer yapilirki tutma orani artsin
canım cok tesekkürler benimde transfer yapıldı birinci kalıte dedi doktorum ikitane embiyo transfer edildi yumurta toplandıkdan 5gün sonra transfer oldu ama tahlil gunum 7 temmuz vakit gecmiyo daha erken cıkmazmı erken gebelik teslerinde falan

canım cok tesekkürler benimde transfer yapıldı birinci kalıte dedi doktorum ikitane embiyo transfer edildi yumurta toplandıkdan 5gün sonra transfer oldu ama tahlil gunum 7 temmuz vakit gecmiyo daha erken cıkmazmı erken gebelik teslerinde falan

Benimki 9. Gunde idrarda silik cikmisti 11. Gundede kanda ama yinede zamanini bekleyin siz

Uzun zamandır buraya yazan olmamış benim bugün 8. Gunumdu 3. Güm embriyosu ucuz testlerde pozitifi gördüm sente lady die bir marka var mi aranızda kullanıp da bilen

Uzun zamandır buraya yazan olmamış benim bugün 8. Gunumdu 3. Güm embriyosu ucuz testlerde pozitifi gördüm sente lady die bir marka var mi aranızda kullanıp da bilen
Yok canim o marka değil de cler bluu diye bi marka vardı ben 5. Gün embriyosuna 5. Günümde test yapmıştım çıkmamıştı
Ama 10 . Gün o ucuz olan testlerden yaptım çıktı tabi kanda da pozitifti ama sonra dusuk oldu
Eğer allahın izniyle kimyasal veya dış gebelik olmazsa kii öyle deyildir inşallah seninki tmm hamilesin bence çift çizgiyi görmüşsün
Benim doktorum hormonlar önce kanda sonra idrarda belli olur demişti beta değeri 50 nin üstüne geldiğinde idrarda cikarmiş hadi bakalım öyledir insallah

Yok canim o marka değil de cler bluu diye bi marka vardı ben 5. Gün embriyosuna 5. Günümde test yapmıştım çıkmamıştı
Ama 10 . Gün o ucuz olan testlerden yaptım çıktı tabi kanda da pozitifti ama sonra dusuk oldu
Eğer allahın izniyle kimyasal veya dış gebelik olmazsa kii öyle deyildir inşallah seninki tmm hamilesin bence çift çizgiyi görmüşsün
Benim doktorum hormonlar önce kanda sonra idrarda belli olur demişti beta değeri 50 nin üstüne geldiğinde idrarda cikarmiş hadi bakalım öyledir insallah
Çok enteresan dün sabah silikti öğleden sonra daha netti bu sabah iyice koyulasir die bi daha yaptım aynı dün sabahki gibi silikti anlamadım ben ya düştü mu acaba

Salı günü cnm ama pek ümitli değilim ilk denemem olduğu için tutmaz gibi geluo ilkinde tutturan çok yok genelde burdakiletin birkaç deneme sonrası tutmuş
Yani oyle düşünme rabbim ol dedikten sona bire iki bakmaz insallah bu yolda çok tecrübe olmadan kurtulursun nerde yaptirdin

Back
X