• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
sabrettt kız.......................az kaldıııı.............beraber beklıyooooozzzzzzzzzz.................hadı canım hadı ......heyecanına yenılme.................inş tam sevınırızzzzzzzzzzz

adet olmam gereken gun yani ,20 sinde yaptim 2 cizgiyi gordum,,,,:lepi:

otekinde ise 1 gun adetim gecmesi ile test yaptim ve 2 cizgiyi gordum:lepi:

RABBIM tum istiyene 2 cizgi gostersin iyisallah:Saruboceq:

kızlar benimde geçen ayki yumurta takibimde yaptığım 10. günümdeki idrar testi çift çizgiydi ama hamiş değildim ayrıca 8.gün yaptırdığım kan testide4 5. 20 çıkmıştı ama bebek yoktu sanırım çatlatma iğnesinden olmuştu inşallah bu ay bebek olduğu için görürüz çift çizgileriiiiiiiii

mrb arkadaslar,vereliniortakkafami karistirdiniz.bana mayisin 22 sinde transfer yapild ben bu ayin 2 sinde idrar tahlili yaptim,cikmadi,il 5 dk.tek cizgi ama 2 saat sonra falan silik ikinci cizgi bunun bi anlami varmi.CADIARZUregl olmam gerekiyodu dun olmadim.karnimda agrimiyo artik 2 gundur.tutunma kanamasi diyorsunuz.simdi benim hic kan gormemem iyimi diilmifisfisfis.ay kokuttunuz beni.ben eminim tutcagina burda anlatilan belirtilerin hepsi bende var.

hatta kendime fazlasiyla guveniyorum,buda korkutuyo beni,belirtilerin hepsini gorup tutmama sansim varmi.ay yarin kan tahlili olcam bugun bile sabredemiyorum hala kafamda soularin cevabini ariyorum.

kalpten gitcem of offfffffffffkafamçokkarıştı

10.gün pozitif çıkmıştı canım.2. dakikanın sonunda belli olmuştu ve 12. gün kan değerim 355 ti.

slm ya arkadasım ne mutlu sana cok sevındım benımde 25 05 2009 da transferım yapıldı 3.gun transferı cumartesı gunu sonuc alıcam ama ıdrar testın yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum ya egatıf cıkarsa dıye acaba gercekten kesın sonuc alınabılıyomu?

mrb arkadaslar,bu gun benim hayatimda yasadigim en kotu gunlerden biriydi,ilk tup bebk denemem ve ilk husranim,oysaki ne kadar emindim tutacagindan.artik burda okuduklarimin hepsi bende anlamsizla$ti,burda tup bebk deneyimlerini payla$an arkada$larin anlattigi belirtilerin hepsini ya$adim,bu bana umut kaynagi oldu inandim cok inandim.sanki everest tepesine gucluklerle cikip ordan tepe taklak yuvarlanmi$ gibi hissediyorum.gunum zaten en ba$indan berbat gecti.bu sabah kan tahliline gittim 5 kez deldiler beni 5 kez sadece bi tup kan icin,beceriksiz kadin alamadi kanimi.dayanamadim agladimordan ozel bi merkeze gittim orda aldilar,ak$ama arayip haber verecekti doktor.aramadi biz aradik sonuc negatif.bide tenezzul edip aramiyolar.ay sinir oldum ayni gun regl oldum.bi daha kan tahlili vermem gerekmezmi turkiyede oyle yapiyolar sanirim.ama burda oyle bisey soylemediler.demekki belirti belirti dedigimiz o kadarda kesin sonuclar vermiyor bu sonucu cikardim.sadece bu bekleme zarfinda kendimizi avutuyoruz.goguslerim $i$ti,regl olmami$tim,akintim vardi.karin agrilarim vardi ve bunlar guya hamilelik belirtileriydi.snirlerim bozuk. kimseyle konu$mak istemiyorum

esime baktikca icimden aglamak geliyo.rabbim isyandan korusun.

tek tesellim beni simsiki saran,sevgisiyle yuregimi ferahlatan simdilik tek bebi$im olan e$im.

rabbim herkesin gonlune gore versin benimde.

herkese merhaba, bana blastosist aşamasında 2 tane embriyo transferi yapıldı perşembe günü (ayın 4'ünde). ınsanoğlu hem çok sabırlı hem çok sabırsız bir yaratık. O kadar iğneye sabrettim beklemeye sabredemiyorum :) ben bu sürede olumlu bişey olsa fiziksel bir belirti hisseder miyiz diye soracaktım. Çok erken ama hani bi umut:)

kızlar merhaba benim 7.günüm yarın yapıcam dayanamıyorum idrar tahlilini evde var.keşke almasaydım şimdi hep aklım onda yapsammı yapmasammı diye 8.günde çıkan varmı....bu arada blast değil normal...

7.gün negatıf 10.gün pozitifti ikizlerime hamıleyım suan allah da nasıp ederse
ne güzel canım.:emir_bebek:.çok sevindim senin adına,,ben yarın sabah deniycem negatif çıkarsa üzülmüycem çünkü daha zamanım var..ama meraktanda çatlıycam..ya hamileysem allahım yalvarırım banada anneliği tattır.bütün isteyenlere inşallah....:ecrin_bebek:

malesef tek çizgi çıktı ..keşke yapmasaydımmmmmm..ne kadar meraklıyım ben ya çatladım sanki bekle işte şimdi otur böyle kös kös....

dövün benidelikafaduldençok meraklıyım ben...dayanamadım ...kabak gibi tek çizgi çıktı rahatladım.......daha yapmam deniz asla dünden beri ağlamaktan geberdim....

Back
X