İdrar testii...YARDIM KIZLAR...

Hsura006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
230
121
53
Kizlar bu ay incir kuru kullandim...45 gunde bir adet goruyorum...bat 19 gun var daha ama gogyslerimin dolgunlasmasindn kaynakli test yaptim...sizce hamile olabilirmiyim lutfen yardimm kizlar...

Eklentiler

• IMG-20170410-WA0004.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 133
Kizlar bu ay incir kuru kullandim...45 gunde bir adet goruyorum...bat 19 gun var daha ama gogyslerimin dolgunlasmasindn kaynakli test yaptim...sizce hamile olabilirmiyim lutfen yardimm kizlar...
Cnm teste göre hamilesin sabah tekrarla testi veya kan ver hayırlı olsun..

Kan vermek icin beklemeye gerek vrmi kizlar...kanda hemen cikrmiki yoksa 1 2 daha beklesem mi...ilk olacagi icin bu konuda cok bilgim yok

Hevesini kirmak istemem ama test kurumuş canim o yuzden cizgi yeri belli. Bende de olmustu boyle ve hamile degildim
sabah ilk idrarla yaptim kuzum testi o zmn daha belliydi kurudukca aksine pembeligi azalir gibi oldu...benimde cok umidim yok cunku yaptiktan 1 saat snra ikinci cizgi cikti

Bence 2 gün sonra tekrar edin çıkarsa kan testi yaptırın daha sağlıklı olur

sabah ilk idrarla yaptim kuzum testi o zmn daha belliydi kurudukca aksine pembeligi azalir gibi oldu...benimde cok umidim yok cunku yaptiktan 1 saat snra ikinci cizgi cikti
Canim benim gebelik olsa bile adete 19gun kala idrarda cikmaz bence.. Ama yine tekrar test yap istersen... Insallah hamilesindir

Canım test 5 ya da 10 dakikadan sonra geçerliliğini yitiriyor. Ben de hamile olmadığım bir zaman yaptığım testte 10 15 dakika sonra ikinci çizgi çıktı. Insallah Allah gönlüne göre verir

Kan vermek icin beklemeye gerek vrmi kizlar...kanda hemen cikrmiki yoksa 1 2 daha beklesem mi...ilk olacagi icin bu konuda cok bilgim yok
İdrarda çıkan kanda mutlaka çıkar canım. Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kan 15 gün sonra idrar sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…