Idrar testim pozitif fakat öncesi 5 düşüğüm var bana dua edin

olumsuz şeyleri ne kadar düşünmek istemesemde aklımdan çıkmıyo malesef
en ufak bi sancıda acaba bişeymi oldu diyorum
inşallah bu sefer iyi olur artık
biraz önce kan verdim bu gün netten öğrenirim sonucu inşallah 2 ye katlamıştır değerim
yarın sabahta kendi doktoruma gidicem
inşallah iyi haberlerle dönerim
artık bende bebeğimi içimde hissetmek istiyorum
yıllardır boş kese görmekten çok yoruldum
inşallah bu sefer içinde bebeğimi ve kalp atışlarınıda görürüm
ve kucağımada alırım

merhabalar..mesajlarınızı okudum.bu mübarek aylar hürmetine inşallah minişiniz sizinle kalır yavrunuza sağlıklı hayırlı bir kardeş getirmenizi inşallah Rabbim nasip eder.eminim bol bol dua ediyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatayım istedim.bu güzel günlerde kuran okuyun,namaz kılın,özellikle herkesin uyuduğu gece saatlerinde gece namazı kılıp ellerinizi açın,rabbinize içinizden geçenleri haykırın.bol salavat çekin,tesbih çekin.duaların gücüyle olmayan yoktur.moralinizi de yüksek tutmaya çalışın.biliyorum çok zor ama 9 düşükten sonra bebeğine kavuşan birini biliyorum.hayırlısıyla bebişiniz size tutunur inşallah.canıgönülden ben de istiyorum bunu.Allah size sabırlar versin.herkesin bir imtihanı var işte.Allah yaşayan yavrularımızın acısını göstermesin.testlerinizin sonucunu yazın olurmu bizi merakta bırakmayın..inşallah buradan hep güzel haberlerinizi okuruz.ben de bir melek annesiyim geçen yıl 27 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ben de azkalsın ölüyordum zor zamanlardı,şimdi yine hamileyim ve tedirginim normal olarak.benim de 12 yaşına basan bir kızım var...inşallah Allah yavrularımızı bize bağışlar da bu sefer yüzümüzü güldürür.sevgiler..

başınız sağolsun evet herkez bir şekilde sınanıyo bizimde sınavımız bu sanırım
haklısın dünyada her şey dualar üzerine kurulu bol bol dua etmek lazım
inşallah bebeğin sağ sağlim doğar ve sağlıklı uzun ömürlü iyi ahlaklı bir evlat olur

bu gün bebeklerimi neden kaybettiğimi öğrendim
homozigot mutasyonu diye bişey varmış
kan pıhtılaşması yapıyomuş
hamilelikten 3 ay önce folik asite başlamak lazımmış
ben daha bu gün öğrendim
malesef
bu gün folik asit almaya başladım günde 5 tane içicekmişim
kan sulandırıcı iğneye salı günü başlamıştım zaten
doktor günde 2 taneye çıkardı
artı bi vitamin ilacı
birde progestan kullanıyorum
bide coraspirin
haftaya cuma gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
ayrıca bu gün gebelik testim
284 den 912 ye çıkmış doktor iyi dedi

dualarınıza devam edin lütfen bu sonucu daha erken alsaydım daha erkenden başlardım
folik aside
inşallah bu yoğun tedavi için geç kalmamışımdır haftaya bebeğimide kalp atışınıda görürüm inşallah

ve dua eden herkezden allah razı olsun
sizlerde benim dualarımdasınız unutmayın

bu kan sonucunu öğrenince içim sızladı
2 liralık ilaç yüzündenmi ölmüş 5 tane bebeğim dedim kendi kendime
neyse vardır bundada bir hayır
bu sonucu bu gün almasaydım yine hiç birşey bilmicektim

en azından sebebini artık biliyorsun bu bile bir nimet üzerinden bir yük kalkmış olmalı.herşeyin hayırlısı artık canım..bakalım bekleyip göreceksin.Allah korusun yine düşük olsa bile en azından maşallah kolay hamile kalıyorsun bir dahakinde kontrollü devam edersin.ama inşallah bu bebişin güçlü kuvvetli olur hayata tutunur.

canım yat dinlen kendine biraz bak bence folik asit kullanmadığın için değil Allah tarafından oldu kısmet değilmiş bende hamile kalmadan önce folik asit kullanmıştım fakat kanamam oldu ve sonuç olarak düşük yaptım ve kürtaj oldum o ilaçla alakası yok yani ama inşallah Allahın izniyle bu sefer düşük yapmıcaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:

inşallah dediğin gibi tutunur bana bebeğim
ben 17 yıllık evliyim hayatımda hiç korunmadım
4 yıl öncesine kadar hamilede kalamıyodum
bütün bu düşükler 4 yılda oldu
daha yeni hamile kalabilmeye başladım inşallah bu bebeğime bişey olmazda
aynı acıları tekrardan yaşamak zorunda kalmam

tabiki verende allah alanda
fakat doktorun demesine göre folik asit yüzünden ölüyomuş bebeklerim
tedaviye başladım ama inşallah geç kalmamışımdır
dün sabaha kadar değerim arttığına göre bebeğim hala gelişiyodu diye düşünüyorum
ilaçlar işe yarayabilir allahın izniyle

yok yok geç kalmamışsındır ben inanıyorum bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın Allahın izniyle

Mrb dilerim bu sefer bebeğin sana tutunur ve onun o miniş ellerini tutmak kısmet olur

inşallah darısı tüm bebek isteyenlerin başına

dün devlet hastanesindeki doktor moralimi bozdu

ilk kanımı salı saat 3 te vermiştim 284 çıkmıştı
2. kanımıda perşembe sabah 9 da verdim 914 çıktı
doktor yükseliyo ama yavaş yükseliyo dedi
kızlar benim hesabımdamı sorun var yoksa doktorun kafasındamı sorun var anlamadım
zaten tedirginim bide böyle söylemesi sinir etti beni

gerçi kendi doktorum sonuç iyi dedi ama
yinede kafama takıldı

söylesenize 2 günde sonuç 2 ye katlamıyomuydu
ve sonucum gerçekten yavaşmı yükseliyo

Bu konudab bir bilgim yok malesef canım ama her dr farklı konuşuyor insanın aklı karışiyor.beklemekten başka yapacak bişey yok sanirım.keseyi,bebegi gorene kadar ve kalp atişını duyana dek biraz sabir:44:

inşallah sağlıklı doğsun ama 5 düşük olmuş bunun sebebi araştırılmadı mı bebekler patolojiye gitmedi mi yada siz eşinizle genetik bölümüne başvurmadınız mı. sebebi bilinirse daha sağlıklı hamilelikler yaşarsın

canım hayırlı olsun tebrikler şimdi gördüm topiğini gözleriniz aydın olsun

önceki düşüklerin çok geçmiş olsun ama inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutunacak sağlıklı -hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun

dualarım seninle

tüm iğne ve ilaçlar şifa olsun inşallah

ayrıca kan değerlerin gayet güzel katlanmış sen kendi dr unu dikkate al sıkıntısız gebelik geçirmeni dilerim

evladını vaktinde sııkıntısızca kucağına alman dileğiyle canım benim Rabbime emanetsiniz ve dualarımdasınız

slm şifam nasılsın
bebiş nasıl

özledim muhabbet etmeyi msn görünce yazayım dedim:26:

bence değerin gayette güzel 48 saatte 2 ye katlaması lazım senin perşembe 600 çıksa bile süper birakam olurduki maaşallahhhh sabah 9 da 914 çıkmış .. hiç kafana takma gayet güzel ... Rabbim bu sefer sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ... bende bebeklerini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum..

Bu konudab bir bilgim yok malesef canım ama her dr farklı konuşuyor insanın aklı karışiyor.beklemekten başka yapacak bişey yok sanirım.keseyi,bebegi gorene kadar ve kalp atişını duyana dek biraz sabir:44:

hep boş kese gördüm inşallah bu sefer bebeğimide kalp atışınıda görür onu kucağıma sağ salim alabilirim

canım her şeyi yaptık önceki sayfaları okursan yazdım düşüklerimin sebebini öğrendim ama bu hamileliğimde öğrendim ve tedaviye öğrenir öğrenmez başladım

amin ço sağol inşallah tüm hamileler bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar
böyle beklemek çok zor bi an önce cuma gelsede doktora gitsem bebeğim iyimi öğrensem istiyorum

bende hesaplıyorum sürekli acaba dedim doktorun başka hesaplama şeklimi var sinir oldum

sürekli evde kendimi kontrol ederek geziyorum her tuvalete gidişimde her sancımda korkuyorum acaba bişeymi oldu diye
ne kadar rahat olmaya çalışsamda bebeğimi görene kadar rahatlayamıcam
inşallah dediğin gibi olur
bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…