en azından sebebini artık biliyorsun bu bile bir nimet üzerinden bir yük kalkmış olmalı.herşeyin hayırlısı artık canım..bakalım bekleyip göreceksin.Allah korusun yine düşük olsa bile en azından maşallah kolay hamile kalıyorsun bir dahakinde kontrollü devam edersin.ama inşallah bu bebişin güçlü kuvvetli olur hayata tutunur.bu gün bebeklerimi neden kaybettiğimi öğrendim
homozigot mutasyonu diye bişey varmış
kan pıhtılaşması yapıyomuş
hamilelikten 3 ay önce folik asite başlamak lazımmış
ben daha bu gün öğrendim
malesef
bu gün folik asit almaya başladım günde 5 tane içicekmişim
kan sulandırıcı iğneye salı günü başlamıştım zaten
doktor günde 2 taneye çıkardı
artı bi vitamin ilacı
birde progestan kullanıyorum
bide coraspirin
haftaya cuma gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
ayrıca bu gün gebelik testim
284 den 912 ye çıkmış doktor iyi dedi
dualarınıza devam edin lütfen bu sonucu daha erken alsaydım daha erkenden başlardım
folik aside
inşallah bu yoğun tedavi için geç kalmamışımdır haftaya bebeğimide kalp atışınıda görürüm inşallah
ve dua eden herkezden allah razı olsun
sizlerde benim dualarımdasınız unutmayın
bu kan sonucunu öğrenince içim sızladı
2 liralık ilaç yüzündenmi ölmüş 5 tane bebeğim dedim kendi kendime
neyse vardır bundada bir hayır
bu sonucu bu gün almasaydım yine hiç birşey bilmicektim
en azından sebebini artık biliyorsun bu bile bir nimet üzerinden bir yük kalkmış olmalı.herşeyin hayırlısı artık canım..bakalım bekleyip göreceksin.Allah korusun yine düşük olsa bile en azından maşallah kolay hamile kalıyorsun bir dahakinde kontrollü devam edersin.ama inşallah bu bebişin güçlü kuvvetli olur hayata tutunur.
canım yat dinlen kendine biraz bak bence folik asit kullanmadığın için değil Allah tarafından oldu kısmet değilmiş bende hamile kalmadan önce folik asit kullanmıştım fakat kanamam oldu ve sonuç olarak düşük yaptım ve kürtaj oldum o ilaçla alakası yok yani ama inşallah Allahın izniyle bu sefer düşük yapmıcaksın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
tabiki verende allah alanda
fakat doktorun demesine göre folik asit yüzünden ölüyomuş bebeklerim
tedaviye başladım ama inşallah geç kalmamışımdır
dün sabaha kadar değerim arttığına göre bebeğim hala gelişiyodu diye düşünüyorum
ilaçlar işe yarayabilir allahın izniyle
yok yok geç kalmamışsındır ben inanıyorum bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın Allahın izniyle
dün devlet hastanesindeki doktor moralimi bozdu
ilk kanımı salı saat 3 te vermiştim 284 çıkmıştı
2. kanımıda perşembe sabah 9 da verdim 914 çıktı
doktor yükseliyo ama yavaş yükseliyo dedi
kızlar benim hesabımdamı sorun var yoksa doktorun kafasındamı sorun var anlamadım
zaten tedirginim bide böyle söylemesi sinir etti beni
gerçi kendi doktorum sonuç iyi dedi ama
yinede kafama takıldı
söylesenize 2 günde sonuç 2 ye katlamıyomuydu
ve sonucum gerçekten yavaşmı yükseliyo
dün devlet hastanesindeki doktor moralimi bozdu
ilk kanımı salı saat 3 te vermiştim 284 çıkmıştı
2. kanımıda perşembe sabah 9 da verdim 914 çıktı
doktor yükseliyo ama yavaş yükseliyo dedi
kızlar benim hesabımdamı sorun var yoksa doktorun kafasındamı sorun var anlamadım
zaten tedirginim bide böyle söylemesi sinir etti beni
gerçi kendi doktorum sonuç iyi dedi ama
yinede kafama takıldı
söylesenize 2 günde sonuç 2 ye katlamıyomuydu
ve sonucum gerçekten yavaşmı yükseliyo
Bu konudab bir bilgim yok malesef canım ama her dr farklı konuşuyor insanın aklı karışiyor.beklemekten başka yapacak bişey yok sanirım.keseyi,bebegi gorene kadar ve kalp atişını duyana dek biraz sabir:44:
canım her şeyi yaptık önceki sayfaları okursan yazdım düşüklerimin sebebini öğrendim ama bu hamileliğimde öğrendim ve tedaviye öğrenir öğrenmez başladıminşallah sağlıklı doğsun ama 5 düşük olmuş bunun sebebi araştırılmadı mı bebekler patolojiye gitmedi mi yada siz eşinizle genetik bölümüne başvurmadınız mı. sebebi bilinirse daha sağlıklı hamilelikler yaşarsın
canım hayırlı olsun tebrikler şimdi gördüm topiğini gözleriniz aydın olsun
önceki düşüklerin çok geçmiş olsunama inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutunacak sağlıklı -hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun
dualarım seninle
tüm iğne ve ilaçlar şifa olsun inşallah
ayrıca kan değerlerin gayet güzel katlanmış sen kendi dr unu dikkate alsıkıntısız gebelik geçirmeni dilerim
evladını vaktinde sııkıntısızca kucağına alman dileğiyle canım benim Rabbime emanetsiniz ve dualarımdasınız
bence değerin gayette güzel 48 saatte 2 ye katlaması lazım senin perşembe 600 çıksa bile süper birakam olurduki maaşallahhhh sabah 9 da 914 çıkmış .. hiç kafana takma gayet güzel ... Rabbim bu sefer sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ... bende bebeklerini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?