İdrar testim yanlış olabilir mi? Fikir verir misiniz lütfen ?

kızlaar slm...valla ne yalan söyliyim banada esra pozitifi görecek gibi geliyo ayy inş...esracım ama ne olur gününden önce test yapma tatlım yaa...
gözdemm al bendende o kadar cnm ben istifra etmiyorum ama hiç bişide yiyemiyorum katlanmak zorundayız tatlım mink fasulyeler için sabah minik bi tost az öncede 1 tabak çorba içebildim zorla birazda peynir yedim o kadar bunlar bebiş için yeterli değil ama yiyemiyorum cnm hiç bişi istemiyo hamiş kalmadan önce ne kadar çok yiyodum bi bilseniz şaşarsınız..bebeğe zarar gelmesinde korkuyorum yemeyerek...

Doktordan gel de yaz canım...

canım merak etme bebiş senden beslenmiyo bebiş senin depondan besleniyo yani sen çooook yiyince bebeğin kilo almaz yemek neden yyiyosun bebeğin senden aldıklarını yarine koyup sağlığından olmamak için mesela senin yavaş yavaş yoğurt ve süt peynir tüketmen lazım çünkü bebişin senin depondaki kalsiyumu alacak eğer sen tamamen kalsiyumsuz kalırsan busefer dişlerinde sorunlar olur bi çok kadının kalsuyum eksikliğinden dolayı gebe iken dişleri çürür duymuşsunuzdur yoğurt mutlaka tüketin mideyede dokunmaz hem

teşekkür canımmmm

yoğurt peynir süt bunları çok severek yiyorum zaten cnm ama midem bulanıyosa hiç bişi gözüm görmüyo...dediğin gibi bebiş depodan besleniyo doğru cnm..sğl değerli bilgilerin için...

gözdeeeeeeeemmm
ne yaptın sen yaaaa
inanmıyorum hamile misin?
ayyyy çok sevindim muhteşem bir haber bu yaaa...
inşallah sağlıkla alırsın kucağına minik sürpriz yumurtayı...
darısı başıma inşallaaaaahhh...

Canım nerelerdesin?? Ben bu ay donmuş tedavime başlaycaktım ki hamile olduğumu öğrendim...Bu kadar şok yaşamamıştım hiç...Gözlerime inanamadım..Kucağıma hayırlısıyla almadan inanamam heraldeDarısı başına...

çubuk krakerde olmasa lücem açlıktan...sen nasılsın?

Canım benimde 2 gündür başladı mide bulantılarım hormonlar değişyoya onun için bulanıyo dediler inşallah 3 ay sonra kesilir bende senin gibi çubuk kreker yiyorum bide portakal yemeyi dene oda iyi geliyo canım .

benimde çook midem bulanıyo ama yinede ara ara bişiler yiyebiliyorum..çubuk kraker büyük bi kurtarıcı gerçekten..inş en kısa zamanda geçer..

Ben bu bugün okula gidemedim..Evde olunca iyiyim...Bulantım olunca hemen ağzıma bişey atıyorum..Ama dışarda fena oluyorum...Çubuk kraker müthiş buluş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…