- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
Gözdemm desteğiniz için sağol canım senin belin niye ağrıyo hayırdır?
Canım nerelerdesin?? Ben bu ay donmuş tedavime başlaycaktım ki hamile olduğumu öğrendim...Bu kadar şok yaşamamıştım hiç...Gözlerime inanamadım..Kucağıma hayırlısıyla almadan inanamam heraldeDarısı başına...
inşallah sağlıkla gelir kuzun...
canım ben pek girmiyorum kk ya...
yeni tedaviyi nisanda düşünüyorum allah izin verirse...
bugün kontrolün iyi geçmiştir inşallah...
haberlerini bekliyorum..
Canım arada gel,özlüyorum muhabbetini...Kontrolüm iyiydi çok şükürHerşey şimdilik yolundaymış...Sen testlerini yaptırabildin mi??
kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim canım bu kuzuyu alcan sen kucağına allahın izniyle...
kurban olduğum rabbimin mucizesi...küçük melek...
ben test mest yaptırmadım daha...amaaan hiç uğraşasım yok bakalım...tedaviye daha çok nasıl olsa...
gözdem hamileliğiniz hayırlı olsun yüce allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. sizin durumunuz hakikaten mucize olmuş. yüce allahım sonuna kadar yanınızda olup esirgesin. Bende benzer sorunlarla uğraşıyorum tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım kasımda kaybettim malesef. eğer yanlış okumadıysam sizinde gebelik kaybınız var pıhtılaşma sorunlarına baktırdınızmı. ben bu sebeple kaybettim bebebğimi. sadece tedbirli olmanız için söylüyorum işinize karışmış oldum kusura bakmayın. sadece bizlerin bebekleri çok kıymetli şuanda folbiol ve coraspirin kullanıyorum şubatta dondurulmuş embriyo transferi olucam. Allah hepimizn yardımcısı olsun.
Gözdemm gözünaydın canım bebiş iyiymiş çok sevindim.Senin mide bulantıların nasıl ody?Doktora gittiğinde sordunmu canım ?
Mide bulantılarım çok kötü..3 kilo verdim..doktor bişey olmaz ilk 3 ay bebek depodan besleniyo dedi...İlaç önermedi..Ama ne yesem çıkarıyorum..Senden ne haber??
Canım benim midem ağzımda geziyo sanki yesem bi türlü yemesem bi türlü bende anlamadım bilmiyorum böyle ne olacaz biz ben ayın 25-26sında bebişlerin pıtpıtları duymak için doktora gideceğim o zaman soracağım bakalım ne diyecek sanada haber ederim canım
Canım benim midem ağzımda geziyo sanki yesem bi türlü yemesem bi türlü bende anlamadım bilmiyorum böyle ne olacaz biz ben ayın 25-26sında bebişlerin pıtpıtları duymak için doktora gideceğim o zaman soracağım bakalım ne diyecek sanada haber ederim canım
Bebişlerin demişsin..İkiz mi senin kiler??
Benim mide bulantılarım hala devam canım ilaç almayı düşünmüyodum ama almaya karar verdim 9 ayı ben böyle geçiremiyeceğim.Geçen hafta kanamam olduğunda doktoro gitmiştim o zaman keseler 2 taneydi doktorum ikiz dedi kalp atışlarınıda duysam içim biraz daha rahatlıyacak canım.Sen nasılsın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?