İdrar testimi yorumlar mısınız🙏

Mor recel

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
119
33
18
43
Hanımlar merhaba,
Bat bugun veya yarındı. Testlerim üzerinde tarihler var arada 1,5 gün oynuyor koyulaşma goruyor musunuz? Beta için cok erken biraz beklemek istiyorum, 2 senede 5 düşüğüm var maalesef acı tecrübelerim şuan 150’i gecmez dıyor beta için. Buarada 27 ocaktı son regl tarihim, nası yorumlarsınız? Birde bıkac gundur kasık ağrım var her an adet olacakmış gibi normaldır deıl mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 80
Hakkında hayırlsıı olsun canım. testler pozitif gözüküyor koyulaşma da gördüm ben önemli olan rabbim sağ salim kucağına aldırsın çok acı bi durum sağlıkla gelsin bu sefer inşallah :KK200: :KK200:

amin canım :KK200: düşüklerinin sebebi araştırıldı mı peki. sonuç neymiş 5 düşük çokmuş rabbim bunu sana bağışlasın..
Tabi canım araştırıldı genetik testleri kromozom testleri hormon testleri hepsi yapıldı bazen tıbbın bulamadığı sağlıksız yumurtadan sebep düşükler yaşanabiliyor benim de bu zamana kadar olanlar maalesef sağlıksızdı o yüzden düşükle sonuçlandı genetik taramalı tüp bebek tavsiye ediliyprdı. Şimdi varsa ve hayırlısıysa bu kısmet oldu bakalım💜🌸

hakkında hayırlısı canım inşallah sağlıkla tutunur kucağına alırsın bu sefer. bende 1 düşük yaşadım 3 ay önce. rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza. :KK200: :nazar: :dua::dua::dua::dua:

hakkında hayırlısı canım inşallah sağlıkla tutunur kucağına alırsın bu sefer. bende 1 düşük yaşadım 3 ay önce. rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza. :KK200: :nazar: :dua::dua::dua::dua:
Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz çok büyük acılar bunlar biliyorum ama üzülme bundan sonra hep böyle olacak diye korkma en azından senden daha kötü olanlar da var onu düşün🙏İnşallah sen de yakın zamanda sağ salim müjdeli haberler alırsın🌸💜

Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz çok büyük acılar bunlar biliyorum ama üzülme bundan sonra hep böyle olacak diye korkma en azından senden daha kötü olanlar da var onu düşün🙏İnşallah sen de yakın zamanda sağ salim müjdeli haberler alırsın🌸💜
teşekkür ederim amin inşallah canım. kan verirsen yada tekrar test yaparsan paylaş bakalım yükselcekmi. dikket et kendine de bu arada :nazar:

Back
X