Idrar testinde çikmayan hamilelik yaşayan varmi

Gunay 44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
20
-4
1
25
BIr sorum daha var.Hamileliği hiçbir şekilde idrarda çikmayan varmi? Yani kaç hafta olursa olsun çikmaya.Anneler siz kaç haftasnda ögrendinjz?

BIr sorum daha var.Hamileliği hiçbir şekilde idrarda çikmayan varmi? Yani kaç hafta olursa olsun çikmaya.Anneler siz kaç haftasnda ögrendinjz?
Bu söylediğiniz imkansız bişey çünkü hamilelik hormonu olan beta hcg döllenmenin ardından önce kan sonra idrara karışır. Yani gebelik varsa yeterli süre sonra testlerde pozitif çıkar negatif olasılığı yoktur.

Cevabiniz için teşekkürler.Fakat internetde birsürü şey yaziliyor insan artik neye inamacagini şaşirdi.Ilişkimden 2 ay geçti ve neqativ tam güvene bilirmiyim?

2 ay geçtiyse kesinlikle doğrudur. Bu süre içerisinde adet olmadınız mı?
Oldum.Amma adet olirsaniz bile gebe olursunhz diyenler var.Ben adet oldum.Iliskiden 3 hafta sonra oldum.Ve şuan 10 gun gecikmem var fakat testler neqativ.Ve baska ilsikim.olmadi.Son iliski 2 ay once ve ondan 3 hafta sinra oldum.Fakat simdi olamiyorum hap kullandim bekliyorum

Gebelik ihtimali sıfır ama bence neden adet olmuyorsunuz öğrenmek için doktora gidin altında başka bir sebep olabilir

Negativ değil negatif

İçinden çıkamayacağın şeyler yapacağına biraz kitap oku,o zaman tek derdin hamile miyim olmaz
Içinden çikamaya bilirim.Gunumuzde cinsel.egitim gözle görülecek kadar değil.Siz fazla "eğitimli" hanim şunu hatirla ki,hayatda 100/100 hiçbirşey yok.Mucizeler hep vardir.Ve ben başina gelen insanalra sordu.Gerçekten eğitimli birisi hiçbirzaman kendini bilge göstermez .Ve konu insanin kendisi ve ya yakini,ailesiyse en bilge insan bile terddüt ede bilir.Iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…