İdrar testinde doğru zaman

Bende aynı durumdayım dört gün geçti ne zaman test yapsam diye düşünüyorum negatifi görmekten korkuyorum

Canım hayırlı olsun allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin. Kasığımda batmalar falan oluyo hiç bu ay ki gibi olmamıştı o yüzden bi hevesle yaptım ama negatif her zamanki gibi
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Amin insaAllah . Vallahi bende hic bir belirti yoktu , hala daha yok . Sadece oylesine denedigim ovulasyon testi koyu cikinca suphelendim ondan sonra karar verdim test yapmaya . Yoksa adete kadar beklerdim sanirim .

Vesile olmuş işte çok sevindim senin adına :) inşallah bizlere de nasip olur

Bende bu soruyu soruyorum ama belli olmuyo sanirim benim bata 3 gün var test yaptim negatif bide yarin sabah ilk idrarla yapacam nasıl çıkacak bilmiyorum bugün negatif olunca hiç umudum kalmadı

Inşallah cnim sendende güzel haberleri duyarız inşallah..
Ne kadar zamandır istiyorsun
6. Ayım bu ama evlendigimden beri doğru dürüst korundugumda söylenemez yani öyle doğum kontrol hapı falan hiç kullanmadım hep akışına bıraktım şu son 6 aydır da iyice üstüne düştüm bu durumun ama doktorun sorun yok demesine rağmen olmuyor

Hayırlı olsun canim maşallah ne kadar erken öğrenmişsin kan sonucun kaç çıktı

Anladm cnim ne kadar olduki evlisin?
Bize iki yıldan fazla oldu hiç bi sıkıntımız yok hatta en son hsg filmi çektirdim herşey temiz hsgden sonraki bu ikinci ayım bakalım nolucak..

1 buçuk yıldır canım eğer bu ayda olmazsa doktor değişikliği düşünüyorum farklı bi görüş almakta fayda var başta olur dedik çok üstüne düşmedik öyle ama aylar geçti yok hala

1 buçuk yıldır canım eğer bu ayda olmazsa doktor değişikliği düşünüyorum farklı bi görüş almakta fayda var başta olur dedik çok üstüne düşmedik öyle ama aylar geçti yok hala

Tek dr.a takımla zaten ben iki yılda 5 dr değiştirdim özeldi hepsi
Hayırlısıyla dr.a gitmene gerek kalmadan olur inşallah ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…