- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Amin insaAllah . Vallahi bende hic bir belirti yoktu , hala daha yok . Sadece oylesine denedigim ovulasyon testi koyu cikinca suphelendim ondan sonra karar verdim test yapmaya . Yoksa adete kadar beklerdim sanirim .Canım hayırlı olsun allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin. Kasığımda batmalar falan oluyo hiç bu ay ki gibi olmamıştı o yüzden bi hevesle yaptım ama negatif her zamanki gibi
4 gün geçtiyse bence yapmalısın inşallah hamilesindirBende aynı durumdayım dört gün geçti ne zaman test yapsam diye düşünüyorum negatifi görmekten korkuyorum
Allah razi olsun cok tesekkur ederim Amin insaAllah . Vallahi bende hic bir belirti yoktu , hala daha yok . Sadece oylesine denedigim ovulasyon testi koyu cikinca suphelendim ondan sonra karar verdim test yapmaya . Yoksa adete kadar beklerdim sanirim .
4 gün geçtiyse bence yapmalısın inşallah hamilesindir
Stresten sanırım hep böyle gecikmeler oluyor inşallah hamilesindir müjdeli haberlerle gel inşallahDaha önce on gün gecikmem olmuştu negatifti
Yarın da olmazsam yapıcam testi sanırım
Insallah güzelim . Rabbim en kisa zamanda aratmadan nasip etsin sana ve isteyen herkeze insaAllah . Dua edicem size hep .Vesile olmuş işte çok sevindim senin adına :) inşallah bizlere de nasip olur
Stresten sanırım hep böyle gecikmeler oluyor inşallah hamilesindir müjdeli haberlerle gel inşallah
Allah razı olsun inşallah hepimizin yüzü gülerInsallah güzelim . Rabbim en kisa zamanda aratmadan nasip etsin sana ve isteyen herkeze insaAllah . Dua edicem size hep .
6. Ayım bu ama evlendigimden beri doğru dürüst korundugumda söylenemez yani öyle doğum kontrol hapı falan hiç kullanmadım hep akışına bıraktım şu son 6 aydır da iyice üstüne düştüm bu durumun ama doktorun sorun yok demesine rağmen olmuyorInşallah cnim sendende güzel haberleri duyarız inşallah..
Ne kadar zamandır istiyorsun
Hayırlı olsun canim maşallah ne kadar erken öğrenmişsin kan sonucun kaç çıktıTatlim belirtiler ve sure kisiden kisiye degisiyor malesef . Benim adetime 8 gun vardi dun idrar testi yaptim gozle gorulebilecek ikinci cizgiyi gordum. 8 gun kala idrarda cikmasi imkansiz dedim ve bugun kan verdim . Sonucu da az once ogrendim. Hamileymisim çok şükür . O yuzden imkansiz da degilmis onu anladim . Bekleyebilirsen bekle 3_5 gun daha . Ama belirtim var diyosun yok bekleyemem diyosan da git bi kan ver icin rahatlasin . Allah en yakin zamanda sana ve isteyen bekleyen herkeze saglikli sihhatli ve hayirli bi sekilde nasip etsin insaAllahh
6. Ayım bu ama evlendigimden beri doğru dürüst korundugumda söylenemez yani öyle doğum kontrol hapı falan hiç kullanmadım hep akışına bıraktım şu son 6 aydır da iyice üstüne düştüm bu durumun ama doktorun sorun yok demesine rağmen olmuyor
1 buçuk yıldır canım eğer bu ayda olmazsa doktor değişikliği düşünüyorum farklı bi görüş almakta fayda var başta olur dedik çok üstüne düşmedik öyle ama aylar geçti yok hala
Allah razi olsun canim sagolasin . Adetime bugun itibariyle tam 1 hafta var sonucum 55.13 ciktiHayırlı olsun canim maşallah ne kadar erken öğrenmişsin kan sonucun kaç çıktı
Amin canım allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallahTek dr.a takımla zaten ben iki yılda 5 dr değiştirdim özeldi hepsi
Hayırlısıyla dr.a gitmene gerek kalmadan olur inşallah ♡
Sonucunda gayet iyi canim benim adete 3 gün var testim negatif olsa çıkardı heraldeAllah razi olsun canim sagolasin . Adetime bugun itibariyle tam 1 hafta var sonucum 55.13 cikti
Allah razi olsun canim sagolasin . Adetime bugun itibariyle tam 1 hafta var sonucum 55.13 cikti
Amin canım allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?