- 28 Aralık 2015
- 37
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi bir_minik_mucize33
-
Kızlar bugün test yaptırdım 490 ciktiiiiiii
Çok sağol canım ya şükürler olsunHayirli olsun cnmmm
Kan testi yaptır ister istersen de bekle ama hamilesin :) tebrikler
Canım üstteki testte de zorla görülen bi çizgi var zaten yakınlaştırıca görülüyoAtmamıştım canim
Çizft çizgi işte gayet belirgin canım böyle olsa havaya uçardım ben :) hayırlısıyla var gibi görünüyo inşallahKizlar adetime 4 gun kala ilk idrarimla yaptim ? Sizce var mi ?
Bir haftalık gebelik bile kanda çıkıyor mu ya? Bende yarım vermeyi düşünüyorum kan çıkar mı varsa adetime bir hafta varHamilesin Tebrikler :) minik olduğu için böyle canımm benim daha silik ti :) öğrendimğim de 1 haftalık var yoktu :) şimdi 3 aylık olduk maşallah :) bak buda benimdi :)
Bir haftalık bile olsa çıkar mı ben meraktan duramıyorum değer düşük de olsa öğrenmek istiyorum. Benden çok eşim merak ediyor hele komşular her gün soruyor git kan ver vermedin mi daha diye.Hamilelik varsa kanda çıkıyor canım
Verdim negatif maalesefÇıkar canım. kan verdin mi
Hemen Ümitsiz olma mens gününün geçmesini bekle tekrar baktır çıkmamış olabilirVerdim negatif maalesef
Hamilesin canım :)Merhaba kızlar benim adetim e 2 gun var ama sabırsız olduğum için test yaptım sabah ilk idrar ile 2.çizgi hafif gözüküyor bir de siz bakarmisinizEki Görüntüle 1830984
Pozitif canım hayırlı olsun :)Bugün adet olmam gerekiyo ama idrar testi yaptım ve sonuç böyle çıktı.sizce hamile miyim kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?