- Konu Sahibi bir_minik_mucize33
-
Hamilesindir çok küçük olduğu için öyle çıkıyor :) bende de oldu bak
Brnce hafif degil baya netMerhaba kızlar benim adetim e 2 gun var ama sabırsız olduğum için test yaptım sabah ilk idrar ile 2.çizgi hafif gözüküyor bir de siz bakarmisinizEki Görüntüle 1830984
Kan testi yapmadın mı halaKızlar bugunde test yaptım o da böyle ciktiEki Görüntüle 1831610
Yaa nolacak biraz sabırsız olsan işin heyecanina kaptirsanPazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum esimde sabirsizca davranma diye uyarıyor aslında bende dayanamiyorum :))
Doktorla bir ilgisi yok aslinda bunun. Kandaki deger doktoruna gore degismez sonucta. Testi onceden yapabilirsiniz.(doktorunuzun oldugu hastanede yapma sansiniz varsa daha iyi olur) cunku doktorunuz da kan testi ister buyuk ihtimal sonucu beklemek gerekir o da zaman kaybi olur sizin icinPazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum esimde sabirsizca davranma diye uyarıyor aslında bende dayanamiyorum :))
Ümitlendirmek istwmem ama benmde idrar testim böyle cıkmisti gec döllenme olmus ondan oyle cikmis şu an hamilwym ve ikiz:))♡ insallah hamilwsinizdirKızlar bugunde test yaptım o da böyle ciktiEki Görüntüle 1831610
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?