Idrar testinde ikinci çizgi silik cikarsa

Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum adet günüm geçsin diye bekliyorum ama bundan başka bir tane daha yaptım o da aynı şekilde çıktı 2 dk içerisinde belirdi 2.çizgi bir de önceki ay rahim filmi cektirdim o da temiz çıktı inşallah hamileyimdir

Hamilesindir çok küçük olduğu için öyle çıkıyor :) bende de oldu bak

Eklentiler

• IMG-20160423-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 302
Evet olmasan hiç çıkmaz dı tek çizgi olurdu şuan 5 haftalık bebeğim. Bu testen sonra 2 gün sonra kan verdim 5 6 günlük falandı :)

Çok sevindim canim ya Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin bende çok heyecan yaptım cumartesi testi tekrarlamayı düşünüyorum

Haklısınız aslında olmasa bu kadar gozukecek şekilde cikmazdi benim umudum rahim filmi de cektirmistim filmden sonra hamile kalma şansı atiyormus adetin 14.gununde yumurtamın catladigini gördü doktor sağ tarafta idi

Pazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum esimde sabirsizca davranma diye uyarıyor aslında bende dayanamiyorum :))
Doktorla bir ilgisi yok aslinda bunun. Kandaki deger doktoruna gore degismez sonucta. Testi onceden yapabilirsiniz.(doktorunuzun oldugu hastanede yapma sansiniz varsa daha iyi olur) cunku doktorunuz da kan testi ister buyuk ihtimal sonucu beklemek gerekir o da zaman kaybi olur sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…