İdrar testinde ikinci çizgi silik çıktı..Sizce hamile olabilir miyim ?

canım sonucun ne cok merak ettım.hadı hayırlısı

canım sonucum pozıtıf cıktıııı oradakı laborantın dedıgıne gorede en az 5haftalık gebeymısımmm doktor olmadıgı ıcın gosteremedım sonucu Allahım ısteyen herkese asıp etsın bızımkını de tamamına erdırsın ınsallahhh

gözün aydın hayırlı olsun canım inşallah bende hamile kalırım mayıs ayında şu anda adetliyimde çok sevindim senin adına bende yaşarım inşallah bi gün bu duyguyu bu sevinci

gözün aydın hayırlı olsun canım inşallah bende hamile kalırım mayıs ayında şu anda adetliyimde çok sevindim senin adına bende yaşarım inşallah bi gün bu duyguyu bu sevinci

canımmm cok tesekkur ederım Allahım sanada en kısa zamanda tattırsın bu guzel duyguyu ınsallahh fazla dusunmemeye calıs Allaha bol bol dua et ve mutlaka folık asıt kullan cnm en kısa zamanda senden de guzel haberlerı duymak dılegıyle

Hayırlısı olsun çok sevindim mutluluğunuza umarım sağ sağlim doğar hep beraber doğuşunu büyüyüşünü görürüz Anneciğimizzz

canım hayırlı olsun soğan suyu topiğinden hatırlıyorum seniii gözün aydınnn :)))) Allah tamamına erdirsin

canım benim
hiç umudun yoktu Allah isteyince veriyor demekki ne güzel Allah tamamına erdirsin
özel msj attım kutun doluymuş göndermedi haberin olsun

çok sevındımm cnmm :)) bende de dun kahverengı 1 damla leke geldı devamı yok kan testı yaptırcam bgun bnde ((((

ay inşallah ama doktorum bana folik asit vermedi mutlaka doktorla konuşmam gerek bu konuyu

canım ben doktoruma hiç danışmadan kullandım folik asidi hamile kalmak isteyen herkes kullanırmış hatta gebelerde dahil istersen sen yinede bir danış doktoruna bakalım ne diyecek

Hayırlısı olsun çok sevindim mutluluğunuza umarım sağ sağlim doğar hep beraber doğuşunu büyüyüşünü görürüz Anneciğimizzz

ayyy çok teşekkürlerrr ne güzel bir kelime olmuş öyle Anneciğimizzz kelimesii çok duygulandımmm cok tesekkur ederim Allah inşallah tamamına erdirir de hep birlikte şahit oluruz Allah herkese nasip etsinn..

canım benim
hiç umudun yoktu Allah isteyince veriyor demekki ne güzel Allah tamamına erdirsin
özel msj attım kutun doluymuş göndermedi haberin olsun

CANIM SAGOL.İNŞALLAH SAG SALIM ALIRIM KUCAGIMA.DARISI SANA ARTIK.BAK SIZDE PROBLEM DE YOK.bence sızınde gelır ama sen cok dusunme.bende senın gıbıydım hergun dusunuyor arastrmalar yapıyor pc basından kalkmıyordum.bu ay pc ye oyun yukledım oynadım hep.arkadaslarla badmınton,voleybol oynadım haftada 1-2 gun.hatta ılıskıde bulunup 2 saat yatıp aksamustu cıktım dısarı spor yaptım sonra gelıp dus aldım.ama son ılıskıde sabaha kadar yattım sabah dusmu aldım.internette arastrma yapmaktan ıyıdır.aklımdan cıkmamıstı tabı.ama eskısı kadar yogun dusunmedım.ben gecen ay asılama yaptrdım tutmadı.dogum gunumdu ne uzulmustum.Allahım buyuk ama .Darısı sana ve ısteyen herkese olsun canım.Rabbim herkesın kucagını saglıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun.ınsallah sende en yakın zamanda hamıle kalırsın.

mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:

canım benım bıldıgım 5in üzerinde cıkınca beta hcg hamılelık ıhtımalı olabılıyor keşke orada bır doktora danıssaydın istersen bırkac gun daha bekle ve tekrar test yaptır eger hamıssen kan degerın yukselır zaten inşallah hamılesındır cnm Allah emeklerınıı bosa cıkarmasın dualarım senınle haberlerını beklıyorum..

canım çok teşekkürler bugün gittim tekrar doktora ve hamile olabilirsin dendi. ultrasonla bakıldı çok küçük bişey var dendi sonra başka bir doktora gittim oda idrar testi yaptırdı hemen ve orda 2 cizgi cıktı çok mutlu oldum doktor yarın için tekrar kan tahlili verdi bakalım yarın inşallah yüksek çıkar.. çok tesekkürler dualarınız için her isteyene allah nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…