- Konu Sahibi mardin4747
-
canım sonucun ne cok merak ettım.hadı hayırlısı
gözün aydın hayırlı olsun canıminşallah bende hamile kalırım mayıs ayında şu anda adetliyimde çok sevindim senin adına bende yaşarım inşallah bi gün bu duyguyu bu sevinci
canımm gozun aydın.dun de ben aynı seylerı yasadım 1 yılı gectı hıc umudum yoktu pozıtıfı gorecegımden.dun bendede certain marka ıkı ıdrar testyle yaptım ve ıkıncı sılık bellı ama dıgerınden bıraz sılık cıktı.sonra hemen gıdıp kan verdım.132.8 cıktı.sanırım hamılesın.belırtın varmı.
kızlar benım belırtım hıc yok.kasıklarımda goguslerımde bısı yok.akıntım da yok.korkuyorum kese ve kalp atslarını gorene kadar.inşallah bebısım benımledır.yarın yıne kan testı yaptrcam.bişi sorcam adetın 31. gunune gore ve yumurtlamadan 12 yada 14. gunku 132 degeri sızce ıyımı yoksa dusuk mu.cok korkuyorum.ne ugraslar sonucu geldı melegım.inşallah saglıkla kucagımıza da alırız.
ay inşallah ama doktorum bana folik asit vermedi mutlaka doktorla konuşmam gerek bu konuyu
hayırlı olsun allah tamamına erdirir inş
Hayırlısı olsun çok sevindim mutluluğunuzaumarım sağ sağlim doğar hep beraber doğuşunu büyüyüşünü görürüz Anneciğimizzz
canım hayırlı olsun soğan suyu topiğinden hatırlıyorum seniii gözün aydınnn :)))) Allah tamamına erdirsin
canım benim
hiç umudun yoktu Allah isteyince veriyor demekki ne güzel Allah tamamına erdirsin
özel msj attım kutun doluymuş göndermedi haberin olsun
mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:
canım benım bıldıgım 5in üzerinde cıkınca beta hcg hamılelık ıhtımalı olabılıyor keşke orada bır doktora danıssaydın istersen bırkac gun daha bekle ve tekrar test yaptır eger hamıssen kan degerın yukselır zaten inşallah hamılesındır cnm Allah emeklerınıı bosa cıkarmasın dualarım senınle haberlerını beklıyorum..
canım çok teşekkürler bugün gittim tekrar doktora ve hamile olabilirsin dendi. ultrasonla bakıldı çok küçük bişey var dendi sonra başka bir doktora gittim oda idrar testi yaptırdı hemen ve orda 2 cizgi cıktı çok mutlu oldum doktor yarın için tekrar kan tahlili verdi bakalım yarın inşallah yüksek çıkar.. çok tesekkürler dualarınız için her isteyene allah nasip eder inşallah
canımmmm cok sevındım senın adınaaa Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerinide bekliyorumm en kısa zamanda bende bebişimin kesesini gördüm 6.5 haftalıkmış çok güzel bir duygu Allahımmm isteyen herkese nasip etsin aratmasınnn inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?