2 kere idrar testi yaptim ilkinde negatif çikti 2.si 3 4 gün sonra yaptım pozitif çıkmişti
hımm hyırlı olsun cnm. bnde 2 gün arayla yaptım negatif çıktı. ama daha adet olmadım ümitlenmekte istemiyorum aslında ama ne bilim olucakmışm gibi ağrılarım oluyo arada ama bişy yok
Adetin stresten de gecikmiş olabilir canım, ya da kist gibi adet düzenin bozan bi sorun olabilir. Bence en sağlıklısı önce gidip bir kan testi yaptırmak sonra da sonuç negatif dahi çıksa bir doktora görünmek.
Ama tabi inşallah hamilesindir saklanıyordur şimdilik
inş. canım. kist gibi bişy yok önceden doktora gttim zaten. bugün 9. gün hala olmadım 10 günü geçsn snra kan testi yptırmayı düşünüyorum bakalım hyrlısı inş vardırrrr. :)
Bende adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı acaba silik çizgi çıkar mi diye çıkmadı hiç birşey
inş bnmde öyle olur. bgün 10. gün daha bişy yok ama hayrlısı olur inş bkalım beklemedeyim :)
kızlar bende bu sabah yaptım dayanamadım adetimin gecikmesinin 7.günü negatif çıktı.3 gün sonra bir daha yapmayı düşünüyorum oda olmadı gidicem kan testi yapıcam :) inşallahhh hamileyimdir :) çok istiyoruz
hadi hyrlısı inş. cnm bnde pazartesi yptırıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?