idrar testinde negatif çıkıp hamile kalan var mııııııııııııııııııııı?

qizemlii

Ya ALLAH Ya RAHMAN ..
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
314
214
103
merhaba arkadaşlar. ben 1.5 yıllık evliyim. bu ay adetim 7 gün geçti. 4. gün ve 6. gün test yaptım ama negatif çıktı.:( ama daha adet olmadım acaba test yanlış sonuç vermş olablr mi. cevap verin lütfennnn.

2 kere idrar testi yaptim ilkinde negatif çikti 2.si 3 4 gün sonra yaptım pozitif çıkmişti

hımm hyırlı olsun cnm. bnde 2 gün arayla yaptım negatif çıktı. ama daha adet olmadım ümitlenmekte istemiyorum aslında ama ne bilim olucakmışm gibi ağrılarım oluyo arada ama bişy yok :(

hımm hyırlı olsun cnm. bnde 2 gün arayla yaptım negatif çıktı. ama daha adet olmadım ümitlenmekte istemiyorum aslında ama ne bilim olucakmışm gibi ağrılarım oluyo arada ama bişy yok :(

Adetin stresten de gecikmiş olabilir canım, ya da kist gibi adet düzenin bozan bi sorun olabilir. Bence en sağlıklısı önce gidip bir kan testi yaptırmak sonra da sonuç negatif dahi çıksa bir doktora görünmek.

Ama tabi inşallah hamilesindir saklanıyordur şimdilik :1:

Adetin stresten de gecikmiş olabilir canım, ya da kist gibi adet düzenin bozan bi sorun olabilir. Bence en sağlıklısı önce gidip bir kan testi yaptırmak sonra da sonuç negatif dahi çıksa bir doktora görünmek.

Ama tabi inşallah hamilesindir saklanıyordur şimdilik :1:

inş. canım. kist gibi bişy yok önceden doktora gttim zaten. bugün 9. gün hala olmadım 10 günü geçsn snra kan testi yptırmayı düşünüyorum bakalım hyrlısı inş vardırrrr. :)

inş. canım. kist gibi bişy yok önceden doktora gttim zaten. bugün 9. gün hala olmadım 10 günü geçsn snra kan testi yptırmayı düşünüyorum bakalım hyrlısı inş vardırrrr. :)

Bende adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı acaba silik çizgi çıkar mi diye çıkmadı hiç birşey

inş bnmde öyle olur. bgün 10. gün daha bişy yok ama hayrlısı olur inş bkalım beklemedeyim :)

inş bnmde öyle olur. bgün 10. gün daha bişy yok ama hayrlısı olur inş bkalım beklemedeyim :)

kızlar bende bu sabah yaptım dayanamadım adetimin gecikmesinin 7.günü negatif çıktı.3 gün sonra bir daha yapmayı düşünüyorum oda olmadı gidicem kan testi yapıcam :) inşallahhh hamileyimdir :) çok istiyoruz

kızlar bende bu sabah yaptım dayanamadım adetimin gecikmesinin 7.günü negatif çıktı.3 gün sonra bir daha yapmayı düşünüyorum oda olmadı gidicem kan testi yapıcam :) inşallahhh hamileyimdir :) çok istiyoruz

hadi hyrlısı inş. cnm bnde pazartesi yptırıcam bakalım

ya 10 gün sonra regl oldummmmm :SSSS gebelik düşünmüştük ne güzel seviniyorduk :(((

Arkadaslar bende once pozitif sonra silik cizgi cikti kafayi siyircam bu ne ya bhcg 5.8 2 gun sonra 13.9 sonra 70bsonra 275 sonra 868 cikti 3 gun once yaptigim test pozitifti simdi silik cizgi cikti heralde ilk benim basima gelmistir bu

Arkadaslar bende once pozitif sonra silik cizgi cikti kafayi siyircam bu ne ya bhcg 5.8 2 gun sonra 13.9 sonra 70bsonra 275 sonra 868 cikti 3 gun once yaptigim test pozitifti simdi silik cizgi cikti heralde ilk benim basima gelmistir bu
bence hamilesin sen canım $432ba932de4e0gk.gif

bende kendimden bahsedeyim kızlar bu ayın 18i regl günümdü fakat olmadım 5. günü gecikmemin test yaptım negatif cıktı iki gün sonra yine yaptım yine negatif, cuma kan verdim bugun sonucum 0,1 yani negatif ilk defa adetim gecikti. bi k. doğuma gidicem zaten bu ay yumurtlamam günümü ilk defa tespit edememiştim çünkü bir hafta boyunca sankı yumurtladım. gecen ayda gögğüslerim cok acımıstı hatta o zaman hamileyim sanmıştım, şimdi acaba prolaktin değerim mi yükseldi diye düşünüyorum 14. yasımdan beri adet görüyorum ilk defa böyle bişey geldi basıma klomen kuıllandığımda bile maks. 4 gün gecikmişti. kistik bi durum varsa diye acıkcası cok tedirginim rabbim yardımcımız olsun.......

Benimde idrar testinde çıkmadı. Kan testi yaptırdım onda da çıkmadı. Benim şansım mı bilmiyorum. 1 ay geçti adet olmayınca kadın doğum gittim bi sorun mu var diye. Çünkü benim adetim hep düzenliydi. Hiç gecikmezdi.
Orda çıktı hamileymişim:):):)
Adete yakın hamile kaldığım için testlerde önce çıkmamış.

arkadaşlar idrar testi dogruymuş 868 olan bhcg 241 olmuş düşük dediler kanamam yok ama ultrasonda bisey görunmuyo diye kürtaj yapmadilar nolcak bilmiyorum

Şükür Rabbime bende pazartesi test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim 5 haftalık hamileymişimm :) bebek isteyen herkese bi tavsiyem var özellikle idrar yollarında enfeksyon olan arkadaşlar. azosilin diye bi ilaç var ben 1 ay önce ona başladım ve hamile kaldım. bana demişlerdi bu ilacı içen hamile kalıyo diye bi kaç kişi de ilaçdan snra hamile kalmıştı ztn ama ben umursamadım. sonra içtim ve şükür Rabbime istediğimiz oldu inş sağlıklı şekildede kucağıma alırım bebeğimi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşşşş.

Back
X