idrar testinde negatif çıkıp hamile olan

ben düzenli adet oluyorm.. yeni evliyim daha 2 ay oldu ve çocuk için erken diye düşünüyoruz.. hastalğm bittikten 4 gün sonra bi ilişki yaşadık aslında eşim korundu fakat 28inde olmam gereken hastalğm hala olmadı 6 gün falan oldu sizce riskli dönemde mi bi birlşme olmuş kimsedn yardm isteyemiyorm :( yardım edin lütfeeen

kızlar benim 20 mayısta hastalanmam gerekiyordu. Olmadım bugün 13. günüm idrarda negatif cktı henüz kan yaptırmadım.. Yerleşmeye benzer bir kanamamda oldu. Aranızda böle olan varmıııı???

maalesef hayatım okuyan cok ama cevap veren yok benımde bugun 4.gunum 3 gun gectı adetım ne yazıkkı benım testımde negatıf bende bole bı baslık actım ama sagolsun bı tek ebrulı arkadasımız cevap verdı ben yarında olmazsam gıdıp kan testı yaptırıcam sende oyle yap ıstersen

bende ayni durumdaym bugn adetmin 4.gun gelmeyisi bende bu sabh yaptm ve negatf ciktiiii :(((

merhaba kızlar,
benim adetlerim normalde çok düzenli değil pko hastasıyım en son doktora gittiğimin üzerinde 3,5 ay geçti,
insüline dirençli olduğum için şeker hapı verdiler 3 ay sonra adet iken gel dediler. şuan 3. ayımdayım ama hala adet olmadım en son adetim 8 şubatta başladı 14 ünde bitti.
bu ayın ilk iki haftası akıntım oldu sonra geçen hafta 2 gün bulaşık olarak belli belirsiz kanama gibi oldu hatta hastalandığımı düşünüp doktora gitme planı yaptım. ama hala gelen giden birşey yok.
son 2 haftadır çok huzursuzum uykum çok rahatsız, ara ara halsizlik geliyor, sanki içim bulanıyor, devamlı aç gibiyim, ara ara bir alev basıyor sanki içimde ateş topu varmış gibi, garip hissediyorum. az önce test yaptım ama negatif çıktı.
önümüzdeki hafta doktora gidicem artık. şuan bunu yazmaya bile mecalim yok sanki :)

merhaba arkadaşlar,

nomalde adetim çok düzenlidir her ay aynı tarihte yada 1 -2gün öce olurum bu ay 6 gün gecikti.bebek düşüncemiz yoktu ama kaza olabileceğini düşündük 6 gün geciktikten sonra çünkü ilk defa başıma geldi.4.gün idrar testinde negatif çıktı pazartesi kan testi yaptırayım diyorum yarın 7.günü olacak.bu geç döllenme nasıl bişey yanı ozaman testte çıkmıyormu?buaradada gece başdönmesi ve miğde bulantısından uyuyamıyorum:(

kızlar ben de evleneli 3 ay oldu. bebek çok istiyoruz eşimle. 3ünde olmam gerekiyordu,5 gün geçti die sevinirken,bugün malesef adet oldum. moralim bozuk ::(

kızlar ben de evleneli 3 ay oldu. bebek çok istiyoruz eşimle. 3ünde olmam gerekiyordu,5 gün geçti die sevinirken,bugün malesef adet oldum. moralim bozuk ::(

Merhaba, adet olmam gereken tarih 7 temmuz du hala olmadım ve ustelık 7 temmuzdan once 4 gun boyunca orta azlaıkta çamur gıbı akıntılar gelmeye başladı orkıd kullandım adetmısım gıbı sonra kesıldı.. ben hazıran ayının 1 ınde ve 18 ınde olmak uzere 2 defa ertesı gun hapı kullandım acaba 18 gun ıcınde 2 defa kullandıgım ıcın yan etkı yapmış olabılır mı??? en son ılıskının uzerınden 22 gun gectı. En son ertesı gun hapı kullandıgım gunden sonrakı gunler de de ılıskı oldu ama yarım kaldı yanı dollenmeyı gerektırıcek bı durum olmadı.. yardmcı olun bana 2 defa da test yaptım bı gecen gun bıde bugun negatıf cıktı ama neden adet olmuyorum cok hafıfte olsa semptomlarım var adet olmayla ılgılı ama cok hafıf ama olamıyorumm...

slm kızlar bugün adetimin gecikmesinin 8. günü hala adet olmadım böyle olan varmı yani testte negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım

Merhaba Kızlar,
Bende bebiş isteyenlerdenim 1 yılı devirdim evlilğimde ve 2 aydır korunmuyorum. bu ay 28inde olmam gereken adetimi hala olmadım. 3 gün geçmişken idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.bugün 5. gün ama hala adet olmadım kan verrdim sonuç yartın çıkacak ama çokta ümitlenmek istemiyorum . acaba hamile olabilir miyimmm?
İnşallah oyledir çünkü çok istiyorummm:(((

Merhaba Kızlar,
Bende bebiş isteyenlerdenim 1 yılı devirdim evlilğimde ve 2 aydır korunmuyorum. bu ay 28inde olmam gereken adetimi hala olmadım. 3 gün geçmişken idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.bugün 5. gün ama hala adet olmadım kan verrdim sonuç yartın çıkacak ama çokta ümitlenmek istemiyorum . acaba hamile olabilir miyimmm?
İnşallah oyledir çünkü çok istiyorummm:(((

Sonuç ne oldu acaba;/

merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume

Merhaba,ben de yeni katıldım aranıza. İki buçuk yıldır evliyim.eylül basında yazz ilacını bıraktım. Sonraki iki ay düzenli olan regl dönemim kasımdan sonra bozulmaya başladı. Normalde ilaç kullanmadan önce de 28 gündü ve hiç şaşmazdı.Kasımdan sonra 38- 39 -39 günlük aralıklarda hasta oldum. Bu arada hormon testi yaptırdım . Muayene oldum ve çok şukur ki bir sorun çıkmadı .Dün predictor ile idrar testi yaptım 39. günümdü adet olmayı bekliyordum. Testi akşam 9 buçuk gibi yaptım sonuç negatif.

Bugün hala hasta olmadım ama 3 gündür yemeklerden sonra midem bulanıyor ve kusuyorum .Aynı şekilde göğsümde şişkinlik var batma var. Heveslenmeyeyim diyorum ama acaba idrar testi negatif çıktıktan sonra kan testinin pozitif olma durumu aklımı bulandırıyor :(
Hasta olsam hiç değilse umut kalmayacak rahatlayacağım ama hiç belirti yok .Cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba bende forumda yeniyim... arkadaşlar ben geçen ayın yani nisanın 3ünde adet oldum. bu ay olmadım adetim 4 gündür de gelmio. bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. ama kasıklarıma arada bi bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. yada hafifden bel ağrım oluo.. sizce hamile olabilir miyim??? testi erken mi yaptım ki??

Mrb kizlar en son 29 haziranda regl oldum 28 gun geciktim yani sonuncusu bu gun olmak uzere 3 tane test yaptim negatiffff olabilir mi boyle bisey basina gelen var mi 2 tane cocugum var zaten digerlerini 1-2 haftalikken ogrenmistim sastim kaldim yardimmm

Adet gününe kadar başka hiçbir belirti yaşamadım adet günümden (9 Ekim) iki gün önce adet belirtileri başladı ben adet olucam zannettim çünkü daha planlı ilk denememizdi (Ağustos ayında da 1 sefer korunmadan ilişkiye girmiştik fakat adetten 7 gün önceydi sanırım hem ilk sefer hem de yumurtlamadan sonra olduğu için olmadı). ayın 11 ine kadar bekledim 2 gün geçmişi sonuçta artık idrar testi yapabilirim diye düşündüm (bu arada adetten önce trilyon tane test yapmıştım hepsi negatifti) ve testi yaptım negatif. 2 gün gecikmede bile negatifse bu ay tutmadı diye düşünürken peçetede kan gördüm ve aa işte geldi diyerek ped takıp çıktım. Ama gelip geleceği o kadarmış bir daha kan falan görmedim. Ayın 13 ünde sabah idrarımda test yaptım adet gecikmesinin 4. günü ve sonuç yine negatif. Artık kesin bir hastalığım var diye düşünüyodum hatta cuma günü doktora gidicektim ama bu gün hastanenin önünden geçerken ulan ya tutarsa diye bi kan testi yaptırayım dedim ve pozitif:):) yani gecikmenin 7. gününde anca kanda çıktı. HCG değerimi bilmiyorum genel bi test sadece pozitif ya da negatif yazıyor. Umarım hepiniz bir an önce anne olursunuz.
Sevgiler.

Ya ben adet gordum düzenli oluyrm testte yaptim negatif cikti ama karnimda sislik var baska gebelige dair hic bursey yok hamilelik olur mu

Back
X