- 16 Ekim 2014
- 4
- 1
- 3
Canm bendede 1 hafta geçmişti ve negatif çıkmıştı ama kan testi yaptirdik 2 haftalik gebeymisim:) yani benim yumurta dönemim adetten iki hafta sonra olduğu icin gebeligide erken farketmisiz yani anliycan erken olucna teste cikmoyo acaba sendedemi öyle bir durum sözkonusu; ) alah gönlüne gore versin xxxslm kızlar bugün adetimin gecikmesinin 8. günü hala adet olmadım böyle olan varmı yani testte negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım
merhaba canım sonucun ne olduKizlar merhaba nen düzenli adet goren biriyim bu ay adetim 3 gün geccti ve acayip bi mide bulantisi var bundan once bi düşük var onda hic boyle olmamistim bu akşam test yaptim negstif benim gibi olan varmi tskrler....
EVET KANDA ÖNCE NEGATİF SONRA POZİTİF BENDE OLDUAdetim 2 gün gecti kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım negatif. hala adet olmadım 6 gün gecti. Bu güne kadar adetim 1 gün bile gecikmemisti. Kanda önce negatif sonra pozitif gören oldu mu
Yumurtlamaya yani çatlamasına bağlı olabilir canım. Bir de adetinin kaçıncı günündesin o da önemli. Bir ihtimal yerleşme kaynaklı birşey de olabilir.Merhaba,2 gün önce idrar testim negatif çıktı. Reglim biteli 1 haftadan fazla oluyor. Kasığımdaki kasılmalardan,halsizliğimden ve sabah bulantısından şüphelenip yaptığım test negatif çıktı. Fakat kasıktaki kasılmalar ara ara yine geliyor ve bugün akıntımda kahverengimsi sümüksü bir şey farkettim fakat devamı gelmedi. Bu nedir lütfen yardım edin
canim ben kizima hamile kaldigimda adetim 10 gun gecikti test yaptim negatif cikti sonra 3 gun sonra yaptim iki cizgiyi belirgin bi sekilde gorduk...hatta bayram sabahiydi hemen gidip ozel hastanede kan tahlili yaptik veee pozitif sonucunu aldik....bekle tekrar test yap derimKizlar ne olur cevap yazin benim adetim 6gun gecti hatta 7ye girdim hala adet olmadim idrar testim malesef negatif umutlanmistim cok üzüldüm bu durumda olup da sonradan kanda pozitif sonuc alan var mi beklemek cok zor
regliniz kac gun gecikmisti acaba2 test aldım ikisi de negatifti. Ama gebe olduğumu hissediyordum ilk hamileliğim, ertesi gün eşime birşey söylemeden hastaneye gittim ve hamileydim :)
Idrar testlerine hiç güvenmiyorum.
regliniz kac gun gecikmisti acaba
İnşallah hamilesindir Rabbim yüzünü güldürsün inşallahDoktorum yumurta takibi yapti yavas gelisiyor dedi ve muhtemelen 9 unda yani 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Bugün idrar testi yaptim ve negatif. Sizce erkenmi henüz test icin. Belirtilere gelirsek eger gögüslerim agriyor. Adet olucakmisim gibi ara ara hafif sanci vuruyor ve geciyor bu 1 haftadir var. Gün icinde bisey yok ama aksamlari asiri derecede su icmek istiyor canim ve ates basiyor ayaklarim disarida uyuyorum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?