bende negatif testten muzdaribim adet olma günlerim belirtiler var,çok yiyorum,bulantım var,aşırı üşüyorum akşamları ve çok halsizim dün test yaptım negatif çıktı,dr a nezaman gitmeliyim,ilişşkiden 14 gün sonra kan testi yaptırmıştım doğal olarak ne gatif çıktı ama ben yine gitmeye korkuyorum
Merhaba hanımlar
bende 2 yıllık evliyim.Eee haliyle bizde artık bi evladımız olsun istiyoruz...Normalde adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir olurum.Bu gün itibariyle 9 gün gecikti adetim evde yaptığım testler hep negatif.Yarın sabah için doktordan randevu aldım.Bide kan testinde bakalım.Her an adet olucakmışım gibi ağrılarım var 1 haftadır ama gelen giden yok...
Canım sonuç ne merak ettim.
bendede silik çıkmışdı ikinci gebeliğimde ve hamileydimm gerçi nasib olmadı ama..insallah sonuc guzel olur belemekten baska care yok benımde sat 3 gun gectı ılk defa boyle oldu kan testı yapmaya cesaretim yok erken dıye ama ıdrar testlerinin guvenırlıgıne ınanamıyorum bosa para sılık cıktı bendede 2 cızgı oglen yapmama ragmen ama yınede umutlanmak ıstemıyorum bende insallah guzel sonuclar alır bebegımıze kavusuruz nasıpten otesı yok 3 ay once 2 aylıkken dusuk yaptım ben kazanıp kaybetmek cok daha zor inanki
idrarda gebelik adet olmanız gereken zamandan sonra 10 gün sayın ancak o zaman çıkar daha erken çıkması mümkün değil.tecrübemle sabittir
Biri yardım etsin banaaaa
adet döngünü bilmiyorum ki
ama sen söyle ne kadar geçtiğini üzerinden ona göre bir şey söylüyeyim2 gebelik geçirdim ikisindede heyecandan daha reglımın ustunden 3yada 4 gun gecınce yapıyordum negatif cıkıyordu yada silik çizgi 10 gun sonra yapınca çok net bir çizgi çıkıyordu
ayyy inşallah hamilesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?