Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende negatif testten muzdaribim adet olma günlerim belirtiler var,çok yiyorum,bulantım var,aşırı üşüyorum akşamları ve çok halsizim dün test yaptım negatif çıktı,dr a nezaman gitmeliyim,ilişşkiden 14 gün sonra kan testi yaptırmıştım doğal olarak ne gatif çıktı ama ben yine gitmeye korkuyorum![]()
Merhaba hanımlar
bende 2 yıllık evliyim.Eee haliyle bizde artık bi evladımız olsun istiyoruz...Normalde adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir olurum.Bu gün itibariyle 9 gün gecikti adetim evde yaptığım testler hep negatif.Yarın sabah için doktordan randevu aldım.Bide kan testinde bakalım.Her an adet olucakmışım gibi ağrılarım var 1 haftadır ama gelen giden yok...
Canım sonuç ne merak ettim.
bendede silik çıkmışdı ikinci gebeliğimde ve hamileydimm gerçi nasib olmadı ama..insallah sonuc guzel olur belemekten baska care yok benımde sat 3 gun gectı ılk defa boyle oldu kan testı yapmaya cesaretim yok erken dıye ama ıdrar testlerinin guvenırlıgıne ınanamıyorum bosa para sılık cıktı bendede 2 cızgı oglen yapmama ragmen ama yınede umutlanmak ıstemıyorum bende insallah guzel sonuclar alır bebegımıze kavusuruz nasıpten otesı yok 3 ay once 2 aylıkken dusuk yaptım ben kazanıp kaybetmek cok daha zor inanki
idrarda gebelik adet olmanız gereken zamandan sonra 10 gün sayın ancak o zaman çıkar daha erken çıkması mümkün değil.tecrübemle sabittir![]()
Biri yardım etsin banaaaa![]()
adet döngünü bilmiyorum ki
ama sen söyle ne kadar geçtiğini üzerinden ona göre bir şey söylüyeyim2 gebelik geçirdim ikisindede heyecandan daha reglımın ustunden 3yada 4 gun gecınce yapıyordum negatif cıkıyordu yada silik çizgi 10 gun sonra yapınca çok net bir çizgi çıkıyordu
![]()
ayyy inşallah hamilesinizdir.