Bende aynı durumdayım adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif bir belirtide yok bir umut bende bekliyorumHanımlar idrar testinde negatif görmenize rağmen hamile kalanınız oldu mubenim 10 gün adetim gecikti test yaptım ama negatif çıktı hep.. Hala adet olmadım kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik.. Öyle çok belirtim felan da yok ama içimde bir umut var yine de ☺böyle bi durum yaşayanlar bize de umut olur musunuz sizce hamilelik var mıdır
Acaba hamilemisiniz yoksa adet oldunuz mu merak ettimMerhaba kızlar. Bu ay geç yumurtlama oldu. 17 ocakta yumurtlama oldu. Normalde 25nde adet olmam gerekıyordu ama olmadım. Adetim şuan 6 gün geçti. Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti. Test yapıyorum negatif çıkıyorsizce kan testi vermelimiyim. Bütün adet belirtilerim var. Belim kasıklarım ağrıyor. Gögüslermde hassas. Napmalıyım karıştım iyice (((((
Adet oldum. DeğilmişimAcaba hamilemisiniz yoksa adet oldunuz mu merak ettim
Rabbim hayirlisini nasip etsin vakti zmani gelince olucak insaAllah bende 2 gunum kaldi bakalim hamilemiyim bekliyorum ama hayirlisi RabbimdenAdet oldum. Değilmişim
Regl olduzmu bu zamanHanımlar idrar testinde negatif görmenize rağmen hamile kalanınız oldu mubenim 10 gün adetim gecikti test yaptım ama negatif çıktı hep.. Hala adet olmadım kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik.. Öyle çok belirtim felan da yok ama içimde bir umut var yine de ☺böyle bi durum yaşayanlar bize de umut olur musunuz sizce hamilelik var mıdır
Merhaba balım, eğer 22 ocakta çatlamayı gördüysen beklenen adet tarihi 5 şubat olmalıydı, ne durumdasınızMerhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudur
Oldum evetRegl olduzmu bu zaman
Bende dun 3 kaset test yaptim baya net vikti ikinci cizgi sonra kan verdim negatif dedi bu sabah adet olmm gerekiyodu olmadim bunsabahta saat 9 da 1 kaset test yaptim gine pozitif cikti toplam 4 kaset positif testim cikti kanda negatif ciktysa neden kasetlerde net olumlu cikiyorMerhaba kızlar. Bu ay geç yumurtlama oldu. 17 ocakta yumurtlama oldu. Normalde 25nde adet olmam gerekıyordu ama olmadım. Adetim şuan 6 gün geçti. Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti. Test yapıyorum negatif çıkıyorsizce kan testi vermelimiyim. Bütün adet belirtilerim var. Belim kasıklarım ağrıyor. Gögüslermde hassas. Napmalıyım karıştım iyice (((((
Kan testinde bi sorun olmuş olabilir mi? Başka yerde kan verin benceBende dun 3 kaset test yaptim baya net vikti ikinci cizgi sonra kan verdim negatif dedi bu sabah adet olmm gerekiyodu olmadim bunsabahta saat 9 da 1 kaset test yaptim gine pozitif cikti toplam 4 kaset positif testim cikti kanda negatif ciktysa neden kasetlerde net olumlu cikiyor
Silik çizgiden koyu çizgiye geçiyor olması lazım testlerin. Sizinkinin sırası nasıl?en koyu çıkan bugün yapılan değil mi?Bende dun 3 kaset test yaptim baya net vikti ikinci cizgi sonra kan verdim negatif dedi bu sabah adet olmm gerekiyodu olmadim bunsabahta saat 9 da 1 kaset test yaptim gine pozitif cikti toplam 4 kaset positif testim cikti kanda negatif ciktysa neden kasetlerde net olumlu cikiyor
Bilmiuorum dun kan verdim bunsabah doktorum aradi negatif dedi s9nra hemen bir kaset daha yptim gine pozitif cikti ve bugun adet gunumdu olmadi dedim blki teste sorun vardr birtanesinde olir ama 4 tanesindemi olur bnm 4de pozitif ciktiKan testinde bi sorun olmuş olabilir mi? Başka yerde kan verin bence
Sonucu sen görmedin mi?Bilmiuorum dun kan verdim bunsabah doktorum aradi negatif dedi s9nra hemen bir kaset daha yptim gine pozitif cikti ve bugun adet gunumdu olmadi dedim blki teste sorun vardr birtanesinde olir ama 4 tanesindemi olur bnm 4de pozitif cikti
Kafam cok katisti oyuzden birde adet gunum gecmeden oyle net ciktiSilik çizgiden koyu çizgiye geçiyor olması lazım testlerin. Sizinkinin sırası nasıl?en koyu çıkan bugün yapılan değil mi?
Silik çizgiden koyu çizgiye geçiyor olması lazım testlerin. Sizinkinin sırası nasıl?en koyu çıkan bugün yapılan değil mi?
Gordum ama kaset testlerim pozitif cikiyor ve adet olmadimSonucu sen görmedin mi?
Değerini yazar mısın canımKafam cok katisti oyuzden birde adet gunum gecmeden oyle net cikti
Gordum ama kaset testlerim pozitif cikiyor ve adet olmadim
Benimkide ayni oyle oldu ilk boyle silik cikti sonra iki tane daha yaptim bugun tam koyu ciktiSilik çizgiden koyu çizgiye geçiyor olması lazım testlerin. Sizinkinin sırası nasıl?en koyu çıkan bugün yapılan değil mi?
Benım ovulasyon kırmızı çıktı gebelik negatifti ikisi farklı hormonBugün ovulasyon testi yaptım o şekilde gebeliğini öğrenenler de oluyormuş.. Fakat onda da gebelik çıkmadı.. Yarına randevu aldım bakalım neden gecikmiş adetim
Ozaman kan testinde bir sıkıntı olmuş olabilir. Tekrar kan mı versen yarın?Benimkide ayni oyle oldu ilk boyle silik cikti sonra iki tane daha yaptim bugun tam koyu cikt
Yani başta silik çıktı sonraki testlerde daha koyu çıktı değil mi?Benimkide ayni oyle oldu ilk boyle silik cikti sonra iki tane daha yaptim bugun tam koyu cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?