Arkadaşlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü
silik cıkıyosaa hamilesinnnnnnnnnnn
cabuk sabah git kan verrr ayyyyyyy darısı basımaaaaa
Tatlım o testin çizgisi olamsın çünkü ışıkta belirgin ve beyaz pembe değil hiç pembelik yok:44::44::44:
burdan okuyarak ögrendigim kadarıyla silik cıkması henüz yeni gebe oldugundan
sen koşş doktorunaa haydiiiiiiiiiiiii
canım benim konumdada görebilirsin ilkinde bende de silik çizgiydi ve cücüğümm benimle şükürArkadaşlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü
silikte olduysa çıktıysa hamilesin. bana da aynısı oldu. silik çıktı. inanamadım ama kan testinde
doğru olduğu kanıtlandı :) hemen kan testi yaptır hayırlı olsun bebişin canım :)
silikte olduysa çıktıysa hamilesin. bana da aynısı oldu. silik çıktı. inanamadım ama kan testinde
doğru olduğu kanıtlandı :) hemen kan testi yaptır hayırlı olsun bebişin canım :)
cnm cok mu bellydı czgı ısıkta bıle baksam zor gorunuyo
canım benim konumdada görebilirsin ilkinde bende de silik çizgiydi ve cücüğümm benimle şüküryarın sabah idrarına tekrarla muhtemelen pempe çıkacaktır hihiii hayırlı olsun şimdidennn
regline kaç gün var ya da geçti mi canım? benim regl 2gün varken yapmıştım
silikte olsa baya belli olan çizgiydi ışıkta karanlıkta baya belli oluyodu. eğer
çok erken yaptıysan testi o kadar silik olabilir.
Arkadaşlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü
Evet tabii ki evde yapılan idrar testleri doğru çıkıyor. Ben öyle öğrendim hamile olduğumu. İlişkiden ne kadar sonraydı bilmiyorum da adetim 1 gün geçmişti ve pozitif çıktı, hem de hızlı bi şekilde pembeleşti ikinci çizgi. Şok olmuştum.Kızlar size bişey sorucam bu evdeki testlerde kesin doğru sonuç çıkıyor mu ya bn ilişkiden 1 ve 2.5 ay sonra yaptım nerdeyse tek çizgi çıktı ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?