İdrar testinde silik beyaz çizgi? ACİL

ay inşaAllah canım ya sağ ol cevapladığın için. bu idrar testleri beni deli edecek bir gün zaten kanda negatif çıkınca ümidi kesmiştim ama yine de geç döllenme mi oldu diye kıvranıyor insan. bakalım bu gün adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor. sabah da beyaz akıntıyla karışık pembemsi kırmızımsı çok az bişeyler gördüm. belki de geliyor benimkiler birkaç gün daha bekleyeyim olmazsam tahlili tekrar edeyim inşaAllah

Ben ilk 10 gün (beklenen adet tarihi ile birlikte) kasık ağrısı çektim. Kanda pozitifi görmesem aha adet görüyorum diyeceğim o derece. Bebişler tutunuyor o sırada sancılar ondan. İnşallah rabbim hayırlı ise sana da versin canım

canım çok ümitvar konuşuyorsun, Allah razı olsun. peki sen adet tarihinde mi öğrenmiştin. kanda ne zaman çıkmıştı ve değerin kaçtı hatırlıyor musun?
bu arada takvimini gördüm, hayırlı olsun canım, Allah yuvanıza göz aydınlığı kılsın bebeğinizi

Tabii boş yere ümit vermek istemem ben başıma geleni söylüyorum canım.

Adet olacağım gün hatta önceki 1 haftaya kadar herşey adet olacağım şeklindeydi. Huysuzluk kasık ağrıları vs. Adet olacağım günün sabahı bekledim ama dayanamadım test yaptım. Birşey çıkmadı. Yine yok dedim. Sancı da var adet olmayı bekledim.
Ertesi gün ilk idrarla dayanamadım yine test yaptım baktım çift çizgi. Gecikmenin 3 günü kan testine gittim hcg 93 çıktı.
1 hafta geç döllenme dedi doktorum.
İnşallah rabbim sağlıkla huzurla kucaklarımıza da almayı nasip etsin.

amin canım. yok zaten ben bu aydan ümitli değilim ama geride bir acaba kalmıyor değil :18: 3.gün 93 çıktı ve geç döllenme. hmmm ay bu işler çok karışık ya adetini beklediği gün yumurtlayanlar bile var. bekleyelim görelim. hayrolsun. verse de vermese de hamd olsun Allaha.

Amin

Canım o değer 48 saatte 2 katına çıkıyor. Yani adet olacağım güne geri gelince 30 larda olacaktı herhalde sonuç gitseydim. O yüzden geç döllenme dedi doktorum. Zaten son adet tarihim ile bakınca takvimlerde hakikaten 5 gün geriden gidiyoruz.

anladım canım. ben de geç döllenme mi acaba diye kıvranırım artık

En kesin sonuç 2 gün kadar bekle. Baktın gelen giden yok doğru teste

inşaAllah canım. şimdi eşime söyledim gelirken test alacak. çıkmayacak biliyorum çünkü daha evvelki gün kanda 0,68 çıktı
burda bir arkadaş yazmıştı hep o gelir aklıma: artık testsiz çiş benim için anlamsızdı diye. ben de o kıvama geldim sanırım. hayırlısı bakalım.

o testleri yapanları allah ne etsin emi. Ben ilk öyle öğrendim tamam ama ya yanlış pozitif olsaydı. Üzülürdüm

o testleri yapanları allah ne etsin emi. Ben ilk öyle öğrendim tamam ama ya yanlış pozitif olsaydı. Üzülürdüm

evet üzücü oluyor ama az çok tahmin ediyorsun testte bir sıkıntı olduğunu. kanla onaylanınca hmmm diyip esas gözlerde yaş o zaman başlıyor neyse üzülmek yok. hayrolsun ne diyelim.

Doğru söylüyosun testin çizgisi olması mantıklı.. Benim kistlerim tekrarlamış olabilir.. Doktora gideceğim zaten,teşekkürler arkadaşlar

Tatlim adetime 5gun vrken test yaptm testide masanin ustune koydum ilk baktim hic bisi yoktu 5dk sonra testi atmak icin gittim tamda isigin altindaydi baktm ikinci beyaz cizgi yeride belli cok telaslandm sadece isiga tuttugumda gozukuyodu resmi vr halendaha yani ikinci cizgi yeriBeyazdi 5gun bekledim bende ilk inanmadim hatta ikitane daha test yaptm ikiside oylr cikti sonra test yaptirdm tam adet olcagim gun sonuc 273 dü: ) suan 15haftaligz cok merak ettim test yaptnmi tekrar banada yaz lutfn

Canım senin adına çok sevindim bu konuşmaların ardından ertesi sabah tekrar test yaptığımda o çizgiyi de göremedim bidaha da yapmadım zaten.. Randevu aldım doktora gideceğim.. Hem bebek için hem de adet olabilmem için..
Senin adına çok sevindim,gün olur öyle bir haber alırsam ilk bu sitede paylaşacağım sizlerle,iyki varsınız.. Buradaki arkadaşları çok seviyorum =)

2 gun once bendede ayni sey oldu ikinci cizgi yerinde bembeyaz bi cizgi hatta fotosunuda koycam birazdan fakat ertesi gun farkli bi markayla yaptim hic bisey cikmadi bugunde adet olamam gerekirdi ama olmadim insallah olmam ve hamileyimdir

Arkadaşlar Idrarla ikinci çizgi belirgin ama beyaz çıktı bilen varmı ne anlama geliyor hamilemiyim acaba

Benımkıde bu sabah boyle cıktı adetgunumde acaba hamılemıyım

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 2.745
Benımkıde bu sabah boyle cıktı adetgunumde acaba hamılemıyım
Bnm testte böyle silik çıkmıştı ve bundan daha belirgindi cnm ama negatif çıktı kapılıp uzulme diye söyledim arkadaşım ınş vardr seninkinde

Eklentiler

• Screenshot_20171127-054553.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 1.918
Bnm testte böyle silik çıkmıştı ve bundan daha belirgindi cnm ama negatif çıktı kapılıp uzulme diye söyledim arkadaşım ınş vardr seninkinde
Evet cok şükür negetıfmıi gercı hala adet olmadım ama kan testı yaptırdım cevap ıcın cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…