İdrar testinde silik beyaz çizgi? ACİL

cnm asılamamn 12. gunu adetım 1 ocakta oldum 30unda fln olmm gerekyo

yarın ozaman bekle canım. acele etme 30unda veya 1-2 gün geçince tekrar dene.
silikte olsa hamilesin diyenlere inanmayın diye bir şey yok tatlım. benim silikti ve doğru çıktı.
inşallah sende hamilesindir tatlım. sadece sabırlı ol ve acele etme

Doğru söylüyosun testin çizgisi olması mantıklı.. Benim kistlerim tekrarlamış olabilir.. Doktora gideceğim zaten,teşekkürler arkadaşlar

Canım evet silik bir çizgi gebelik var demek ama o bile azıcık gölge gibi pembemsi oluyor. Yani beyaz olmuyor. Ayrıca bende adet olmam gereken gün yaptığımda öyle silik gibi çıkmıştı. Ertesi gün yine yaptım bayağı pembe idi.
Sabah ilk idrarın ile tekrarla netleşecektir. Bende fotoğrafı var sana göndermeye çalışayım hatta becerebildiysem

Evet ekledim. Gördüğün gibi pembemsi silik bir çizgi. O da son adet tarihimin olduğu gün idi. Ertesi gün bayağı pembe idi çizgi.

Son düzenleme:
Doğru söylüyosun testin çizgisi olması mantıklı.. Benim kistlerim tekrarlamış olabilir.. Doktora gideceğim zaten,teşekkürler arkadaşlar

Yani öyle değilse de sen öyle düşün ki hayal kırıklığı yaşamayasın. İnşallah hamilesindir. Değilsen de en kısa sürede kalırsın inşallah. Zaman herşeyin ilacı. Vakt-i zamanı gelince olur evelallah. Bizim öyle oldu. Çok yürekten dua et canım. Ben kandil gecesi dua ettim ve ederken de kabul olduğunu hissettim resmen. Ondan sonra hamile kaldım. Allahım isteyen herkese versin.

Iki testte negatifti zaten çok düzenli adetlerimi oluyorum her ihtimale karşı diye yapmıştım.

Hah işte tatlım böyle olsa şüphelenecektim ama böyle bir pembelik yok.. Çok teşekkür ederim,bunu akşam üzeri yaptım bir de saba hdenerim onda da çıkmazsa çok da ümitlenmeye gerek yok.. Teşekkürler

Hah işte tatlım böyle olsa şüphelenecektim ama böyle bir pembelik yok.. Çok teşekkür ederim,bunu akşam üzeri yaptım bir de saba hdenerim onda da çıkmazsa çok da ümitlenmeye gerek yok.. Teşekkürler

Merhaba tatlim umarim hamilesindir. Bende suan 3 bucuk aylik hamisim. Ilk testi adete 4 gun varken yapmistim isiga tutunca bi cizgi gozukuodu inanamadim ben acaba ben mi goruyorum die. Sonra sabah tekrar yaptim pembis bi cizgi cikti. Insallah sende hamilesindir canim

Ayyy canım Sağlıkla doğsun inşallahhhhh... Çok sevindimm... Bilmiyorum ben de yeniden yapıcam ve buraya umarım POZİTİF bir sonuç yazarım.. Zaten şüphelenmemin sebebi testi yapmadan önce çizgi farketmemiştim gerçekten Testin kendi çizgisi olsa farkederdim diye düşündüm ondan yazma gereği duydum buraya

Ben onceki yaptiklarimda hic cizgi felan goremiyordum o kdr incelememe ragmen :) testin cizgisi olsa hepsinde cikar bence yarin ilk idrarinla yap müjde yi ver bize :)

Bizde sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah. Amin.

Kızlar aklıma takılan bişey var size sormak istiyorum.bn daha evli değilim ama sevgilim ile Ekim ayında sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık biraz fakat boşalma dışarı gerçekleşti.ben her ay düzenli adet oluyorm Kasım ve Ocak'ta iki test yaptım negatiflerdi.sizce tüm bunlara rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır?bu soru kafamdan atamıyorum bi türlü.gidip kan testi de yaptıramıyorum özelde pahalı devlette de kayda geçio malum.

Merak etme kesin hamile değilsin. adetinin gecikmesi yaptığın stresten kaynaklı ama sen yinede geri dönüşü olmayan ve bir bebeğin hayatına mal olabilecek hatalardan kaçın.

Merak etme kesin hamile değilsin. adetinin gecikmesi yaptığın stresten kaynaklı ama sen yinede geri dönüşü olmayan ve bir bebeğin hayatına mal olabilecek hatalardan kaçın.

Sağol Cnm yaptığım hatanın farkındayım zaten.adet gecikmem hiç olmadı bnm bu ayın 20 sinde oldum gene 5 gün sürdü.ama genede korkuyorm işte 2 teste rağmen acaba bu testlerde çıkmama ihtimali var mı diorum hep

Estağfurullah hata yaptın demek benim haddime değil sadece en azından hamile kalacak durumlardan kaçınmalısın. Bu testlerin yanlış çıkma ihtimali çok az korkma hamile değilsindir. Adette olmuşsun zaten.

Estağfurullah hata yaptın demek benim haddime değil sadece en azından hamile kalacak durumlardan kaçınmalısın. Bu testlerin yanlış çıkma ihtimali çok az korkma hamile değilsindir. Adette olmuşsun zaten.

Evet ilişkiden sonra tam 4 defa adet oldum Cnm miktarında da hiçbi gariplik gelmedi bana

Inşallah sabah o şahane anı yaşarsın canım hayırlısı ile :))

Canım inşallah,seninki de BEYAZ mıydı ışığa tutunca görünecek şekilde pembe miydi
yok yok ne pembesi bildiğin şeffaf gibi açık grimsi bişiydii ayy ne heyecanlı bişi o öle bende kk yazdım sordum sonrada kocişe sölemiştim şoklara girmişti adam haha harika inşaallah sizde yaşayın bu güzel duyguları..ertesi günde sabah idrarına tekrar yapmıştım o zaman açık pembe çıkmıştı sonra kan verdim 222 çıkmıştı bhcg

Inşallah sabah o şahane anı yaşarsın canım hayırlısı ile :))

merhaba arkadaşlar
benim de 3 gün adetim gecikti. gecikmenin ilk günü kan tahlili negatif çıktı ama idrar testi silik çıkmıştı. böyle durmuda geç döllenme şüphesi olabilir mi ? :26:

merhaba arkadaşlar
benim de 3 gün adetim gecikti. gecikmenin ilk günü kan tahlili negatif çıktı ama idrar testi silik çıkmıştı. böyle durmuda geç döllenme şüphesi olabilir mi ? :26:

Canım idrarda pozitif çıkarsa kanda kesin çıkmalı. Çünkü idrara daha az miktarda çıkıyor o hormon.
Kan testini tekrarlamaktan yanayım. Bazen evde yapılan testlerde yanlış pozitif çıkıyor. Bizzat eczacım söyledi.
Yarın bir daha kan testi yapsan, bize de müjdeyi versen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…