cnm asılamamn 12. gunu adetım 1 ocakta oldum 30unda fln olmm gerekyo
Bence testin çizgisidir o silik çıksa da hamilesin diyenlere inanmayın hemen sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. Ben de 2-3 defa negatif testle ne kadar üzülmüştüm. Bi keresinde eşim çizgi çıktığını kaybolduğunu bile söylemişti. Herhalde çok istediğimizden öyle görmek istiyoruz. İnşallah hamilesindir; ama bana değilsin gibi geliyor. Birkaç gün bekle tekrar dene o zaman anlarız doğrusunu.
Doğru söylüyosun testin çizgisi olması mantıklı.. Benim kistlerim tekrarlamış olabilir.. Doktora gideceğim zaten,teşekkürler arkadaşlar
Evet tabii ki evde yapılan idrar testleri doğru çıkıyor. Ben öyle öğrendim hamile olduğumu. İlişkiden ne kadar sonraydı bilmiyorum da adetim 1 gün geçmişti ve pozitif çıktı, hem de hızlı bi şekilde pembeleşti ikinci çizgi. Şok olmuştum.
Canım evet silik bir çizgi gebelik var demek ama o bile azıcık gölge gibi pembemsi oluyor. Yani beyaz olmuyor. Ayrıca bende adet olmam gereken gün yaptığımda öyle silik gibi çıkmıştı. Ertesi gün yine yaptım bayağı pembe idi.
Sabah ilk idrarın ile tekrarla netleşecektir. Bende fotoğrafı var sana göndermeye çalışayım hatta becerebildiysemEki Görüntüle 951858
Hah işte tatlım böyle olsa şüphelenecektim ama böyle bir pembelik yok.. Çok teşekkür ederim,bunu akşam üzeri yaptım bir de saba hdenerim onda da çıkmazsa çok da ümitlenmeye gerek yok.. Teşekkürler
Merhaba tatlim umarim hamilesindir. Bende suan 3 bucuk aylik hamisim. Ilk testi adete 4 gun varken yapmistim isiga tutunca bi cizgi gozukuodu inanamadim ben acaba ben mi goruyorum die. Sonra sabah tekrar yaptim pembis bi cizgi cikti. Insallah sende hamilesindir canim
Ayyy canım Sağlıkla doğsun inşallahhhhh... Çok sevindimm... Bilmiyorum ben de yeniden yapıcam ve buraya umarım POZİTİF bir sonuç yazarım.. Zaten şüphelenmemin sebebi testi yapmadan önce çizgi farketmemiştim gerçekten Testin kendi çizgisi olsa farkederdim diye düşündüm ondan yazma gereği duydum buraya
Bizde sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah. Amin.
Kızlar aklıma takılan bişey var size sormak istiyorum.bn daha evli değilim ama sevgilim ile Ekim ayında sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık biraz fakat boşalma dışarı gerçekleşti.ben her ay düzenli adet oluyorm Kasım ve Ocak'ta iki test yaptım negatiflerdi.sizce tüm bunlara rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır?bu soru kafamdan atamıyorum bi türlü.gidip kan testi de yaptıramıyorum özelde pahalı devlette de kayda geçio malum.
Merak etme kesin hamile değilsin. adetinin gecikmesi yaptığın stresten kaynaklı ama sen yinede geri dönüşü olmayan ve bir bebeğin hayatına mal olabilecek hatalardan kaçın.
Estağfurullah hata yaptın demek benim haddime değil sadece en azından hamile kalacak durumlardan kaçınmalısın. Bu testlerin yanlış çıkma ihtimali çok az korkma hamile değilsindir. Adette olmuşsun zaten.
Hah işte tatlım böyle olsa şüphelenecektim ama böyle bir pembelik yok.. Çok teşekkür ederim,bunu akşam üzeri yaptım bir de saba hdenerim onda da çıkmazsa çok da ümitlenmeye gerek yok.. Teşekkürler
yok yok ne pembesi bildiğin şeffaf gibi açık grimsi bişiydii ayy ne heyecanlı bişi o öle bende kk yazdım sordum sonrada kocişe sölemiştim şoklara girmişti adam haha harika inşaallah sizde yaşayın bu güzel duyguları..Canım inşallah,seninki de BEYAZ mıydı ışığa tutunca görünecek şekilde pembe miydi
Inşallah sabah o şahane anı yaşarsın canım hayırlısı ile :))
merhaba arkadaşlar
benim de 3 gün adetim gecikti. gecikmenin ilk günü kan tahlili negatif çıktı ama idrar testi silik çıkmıştı. böyle durmuda geç döllenme şüphesi olabilir mi ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?