resım atabılırsen testı cvp yazıyım sana hemen,kan testı için neden pazartesıyı beklıyosun 2 saat içinde verıyolar sonucu yakınında bı polıklınık varsa hemen gıt bence :)
resım atabılırsen testı cvp yazıyım sana hemen,kan testı için neden pazartesıyı beklıyosun 2 saat içinde verıyolar sonucu yakınında bı polıklınık varsa hemen gıt bence :)
bana yardim edebileck kimse yok mu :/
Bu sabah 2. testide yaptim :) onun fotosunuda cektim burada, sabahlari daha kesin cikiyormus. Eki Görüntüle 1013816
kızzzz mnaglerr :))) sen hamılesın tatlım valla benım testımde böyle çıkmıştı 28 haftalığım şimdi
Umarim yaa :)). 2 testinde yanlis cikma ihtimali yoktur heralde,birde bu biraz daha net cikti
yok anacım o bebek gelecek :))) rahat ol kendımden örnek sana yani.Hayırlısıyla inşallah,pazartesımı gıdıceksın doktora yada kan testıne
Arkadaşlar dün gece mer akıma yenilip erken gebelik testi yaptım evde. Silik ama görülebilen 2.çizgi çıktı. Tabi çok heyecanlandı m sabahı zor ettim. Kan tahlili yaptırdım değer 1.00 çıktı yani negatif. Bu arada 19.02.2014 son adet tarihim yani bu ayın 19unda 20 sinde olmam lazım. Bunu bi yorumlar mısınız.
evet ama idrarda ikinci cızgi silik de olsa gayet net gorunuyorgenelde kan testi kesin sonucu veriyor ama beklemeni öneririm yni en azından 5 gün daha bekle çünkü adet tarhine daha var eger hala olmazsan bir kan testi daha yaptır. bazen geç döllenme olabiliyor. o zaman kanda da geç çıkabiliyor.
evet ama idrarda ikinci cızgi silik de olsa gayet net gorunuyor
Anladım canım artık bi dahaki aya :))idrar testi kan testi kadar sağlıklı değil canım yanılma payı olabiliyor
Anladım canım artık bi dahaki aya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?