idrar testinde silik çizgi

resım atabılırsen testı cvp yazıyım sana hemen,kan testı için neden pazartesıyı beklıyosun 2 saat içinde verıyolar sonucu yakınında bı polıklınık varsa hemen gıt bence :)

Ben almanya da yasiyorum ve burada cok yavaslar bu konuda :/ randevu ile calisiyorlar, ah canim istanbukunda olsaydim simdiye coktan ogrenmistim :/ foto gonderebilrim :)

resım atabılırsen testı cvp yazıyım sana hemen,kan testı için neden pazartesıyı beklıyosun 2 saat içinde verıyolar sonucu yakınında bı polıklınık varsa hemen gıt bence :)

Ben almanya da yasiyorum ve burada cok yavaslar bu konuda :/ randevu ile calisiyorlar, ah canim istanbukunda olsaydim simdiye coktan ogrenmistim :/ foto gonderebilrim :) Eki Görüntüle 1012529

kusura bakma cvp yazamadım sana,muhtemelen hamılesın canım çünkü gebelık olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz.Testte bı sorun yoksa tabı.

Bu sabah 2. testide yaptim :) onun fotosunuda cektim burada, sabahlari daha kesin cikiyormus.

yok anacım o bebek gelecek :))) rahat ol kendımden örnek sana yani.Hayırlısıyla inşallah,pazartesımı gıdıceksın doktora yada kan testıne

Pazartesi aricaz ,eger bosluk varsa pazartesiye randevu alicaz. En olmadi saliya.Ahh cok sevindim ya bu arada senin bebis icin de saglikli,anneli babali buysun insallah :)) su kan testi de bir olsa iyice rahatlasam

Arkadaşlar dün gece mer akıma yenilip erken gebelik testi yaptım evde. Silik ama görülebilen 2.çizgi çıktı. Tabi çok heyecanlandı m sabahı zor ettim. Kan tahlili yaptırdım değer 1.00 çıktı yani negatif. Bu arada 19.02.2014 son adet tarihim yani bu ayın 19unda 20 sinde olmam lazım. Bunu bi yorumlar mısınız.

genelde kan testi kesin sonucu veriyor ama beklemeni öneririm yni en azından 5 gün daha bekle çünkü adet tarhine daha var eger hala olmazsan bir kan testi daha yaptır. bazen geç döllenme olabiliyor. o zaman kanda da geç çıkabiliyor.

evet ama idrarda ikinci cızgi silik de olsa gayet net gorunuyor

Anladım canım artık bi dahaki aya :))

eğer hamile kalmayı çok istiyorsan bi kontrole gitmeni öneririm. sadece hamile kalındığında doktora gidilmemeli bence hamilelik öncesinde de bir muayene olmanı öneririm.
kendim hakkında bi tesadüfü sölim. ben 4.5 yıllık evliyim. son 1 yıl haricinde hamilelik istemedim. son 1 yıl hep bekledik eşimle bu seferde oldu olmadı falan dedim doktora gidim bi bakim bişi var mı diye neyse muayene oldum. bi sorunun yok dedi yumurtlamışın dedi eger istiosan önümüzdeki ay adetli gel ilaç vercem yumurtlamanı tam yakalaylım seni hemen hamile yapalım dedi. bende 1 ay beklemek üzere eve döndüm. ama 15 gün sonra doktorun tekrar kapısını çaldım 3-4 gün adetim geçikti bişi mi var die gitti. ve hamile olduğumu öğrendim. hiç tedavi olmadım ama doktoruma güvendim ve beynimi boşalttım. ve psikolojik olarak rahatladım su an heyecanla bebeğimi bekliom.
umarım en kısa sürede sende bu güzel haberi alırsın o nedenle bi doktora görün ki bişi varsada erken teşhis edilmiş olsun :)

Meraba benim t cizgisinde bisey cıkmadı c cizgisinde iki cizgi hamilemiyim lütfen bana cevap yazın

arkadaşlar bende iki gündür bu konuyla yatıp bununla kalkıyorum..dün test yaptım predictor hamilelik testi 5.dakika kadar bekleyin yazmışlar bekledim birşey çıkmadı dedim tamam hamile değilim büyük ihtimal sonra aradan biraz zaman geçti bir baktım çok ince belirsiz bir ikinci çizgi var...sonra yorumları okudum 15 dakikadan sonraki durumu değerlendirmeyin demiş herkes..bugün yeniden bir test yaptım bu sefer ilk 5 dakika içersinde ikinci çizgi çok belirgin çıktı..birde ara ara geren kahverengi akıntım var..bu adet öncesi hep olurdu bende..görünce de hemen hastalanıcam diye anlardım ama şimdi bi yandan test bi yandan akıntı ne düşüneceğimi şaşırdım...benim gibi bir durum yaşayan varmı

Son düzenleme:
Allahimmm bana da isteyen herkese de versin insallah hskkimizda hayirli olani nasip et Rabbimm hepimizeee

Merhabalar,
Adet günüme 2-3 gün kala kahverengi lekelenmelerim oldu. idrar testi yaptım iki kere ve çok silik çıktı.
Adet günüme 2 gün kala kan testi yaptırdım 186 çıktı.
Adet günümde yani bugün kan testi yaptırdım 436 çıktı.
Silik çizgi büyük ihtimal pozitif demektir. Hemen kan testi yaptırmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…