Alttakinde çizgi olmadığına emin misiniz? Bana çok silik var gibi geldi. Benim de ilk başta böyle çıkmıştı.Merhaba arka arkaya iki tane gebelik testi yaptım ama ilk idrar değil ve üsttekine birkaç damla fazla damlattım sanırım. Çünkü çizginin olacağı yer de ıslanmıştı. Alttaki dört damla sadece. İlkinde umutşandım ama ikinci test hayal kırıklığı oldu. Başına gelen var mı böyle bir durum. Ya da ben hangisini baz almalıyım? Alttakinde hayalet çizgi bile yok
Tekrar baktım ama yok malesefAlttakinde çizgi olmadığına emin misiniz? Bana çok silik var gibi geldi. Benim de ilk başta böyle çıkmıştı.
Aslında yok ama fotoğrafta mı öyle görünüyor acabaAlttakindede çizgi var yarın tekrar test yap
Bu birgebeningunlugu sayfasının testi aslında çok güvenilirmiş ama böyle çıkması çok garip gerçekten. Ben mi yanlış uyguladım acaba üsttekini çünkü baya ıslaktı o o yüzden mi ikinci çizgi göründü acabaÇok enteresan bir durum gerçekten canım yarın farlı bir marka ile tekrar dene
Sizin de mi ilk başta böyle iki testte farklı çıkmıştı yaniAlttakinde çizgi olmadığına emin misiniz? Bana çok silik var gibi geldi. Benim de ilk başta böyle çıkmıştı.
Var canım aşırı silik belli oluyor sen yarın bi tekrarlaTekrar baktım ama yok malesef
Hayır. Böyle çok silik çıkmıştı. Testi tekrarlayın benceSizin de mi ilk başta böyle iki testte farklı çıkmıştı yani
Hayır. Böyle çok silik çıkmıştı. Testi tekrarlayın bence
Testi bu sabah tekrarladım malesef bir şey çıkmadıVar canım aşırı silik belli oluyor sen yarın bi tekrarla
Ya nedense bana gölge var gibi geldi adete kaç gün var ve bu erken gebelik testimiTesti bu sabah tekrarladım malesef bir şey çıkmadı
adet gecikmesi olursa ondan sonra vereyim diye düşünüyorum çünkü adet belirtilerim de var ama sabırla beklemek çok zor. 2 gün kaldı reglimeKan vericekmisiniz bende merak ettim enteresan bi olay gerçekten
2 gün kaldı reglime. Pazartesi-salı olmam gerekiyor normalde. Ya aslında bir iki saat sonra çok çok silik bir çizgi gördüm ama kuruma çizgisidir diye düşündüm. İnşallah sizin dediğiniz gibi vardır oralarda bir çizgiYa nedense bana gölge var gibi geldi adete kaç gün var ve bu erken gebelik testimi
Bu arada erken gebelik testi değil ama onlardan daha iyi sonuç verdiğini söyleyenler var bilemiyorum. Ebru ceylan var ya ovulasyon testleri satan kişi, onun gebelik testleri.Ya nedense bana gölge var gibi geldi adete kaç gün var ve bu erken gebelik testimi
Cnm idrar testlerinde 3-4 damla yaziyorsa uc damlatin fazla damlatinca bozuk olabiliyor ki siz zaten olmasi gerekende fazla damlatmissiniz oyuzden ilki bozulmus olabilir. Ucuncu tes belirleyicidir bnce tekrr yaptiginizi okudum sanki negatif gibi ama adetinize daha var oyuzden kesinlik suan adeti beklemek gibiMerhaba arka arkaya iki tane gebelik testi yaptım ama ilk idrar değil ve üsttekine birkaç damla fazla damlattım sanırım. Çünkü çizginin olacağı yer de ıslanmıştı. Alttaki dört damla sadece. İlkinde umutşandım ama ikinci test hayal kırıklığı oldu. Başına gelen var mı böyle bir durum. Ya da ben hangisini baz almalıyım? Alttakinde hayalet çizgi bile yok
Evet haklısınız ilk test benim hatamdan dolayı bozuldu sanırım. Adet gününü bekliyorum ben de ilk dakikalarda hiç hayalet çizgi falan görmedim çünkü. Sonradan biraz oldu ama o da kuruma çizgisi sanırımCnm idrar testlerinde 3-4 damla yaziyorsa uc damlatin fazla damlatinca bozuk olabiliyor ki siz zaten olmasi gerekende fazla damlatmissiniz oyuzden ilki bozulmus olabilir. Ucuncu tes belirleyicidir bnce tekrr yaptiginizi okudum sanki negatif gibi ama adetinize daha var oyuzden kesinlik suan adeti beklemek gibi
Hmmm. Evet. Bu negatif gibi. Yine de adetin geçmesini bekleyin. Ne olur ne olmazTesti bu sabah tekrarladım malesef bir şey çıkmadı
Sonuç ne oldu hamilesinizdir inşallahEvet haklısınız ilk test benim hatamdan dolayı bozuldu sanırım. Adet gününü bekliyorum ben de ilk dakikalarda hiç hayalet çizgi falan görmedim çünkü. Sonradan biraz oldu ama o da kuruma çizgisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?