Resim koyarsaniz belki yorumlayanlar olurMerhaba, adetime 4 gün var evde test yaptım.20 dk olmadan ikinci çizgi kısa ve ince bir şekilde gözüküyor.Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yarın yine yapacağım ama bu akşamki sonuç kafamı karıştırdı 1 senedir deniyoruz ve her ay psikolojik belirtiler yaşıyorum artık kafaya da takmıyorum gün takibi filanda yapmadım.Ama bu ay belirtiler olduğu için meraktan test yaptım oda muallak bir sonuç verdi maalesef
cevabın için teşekkür ederim resim bu şekildeResim koyarsaniz belki yorumlayanlar olur
Küçücük bi çizgi var ama anlamadim yarın sabah daha dogru sonuç verir bence canımcevabın için teşekkür ederim resim bu şekilde Eki Görüntüle 1972554
bikaç gün beklesem mi dicem ama sabrım yok biliyorum şuan bile yapmamak için zor tutuyorum kendimi yardımın için çok teşekkür ederim :)Küçücük bi çizgi var ama anlamadim yarın sabah daha dogru sonuç verir bence canım
çizgi o kadar anlamsızki tamda adamını buldu zaten tez canlıyım sabah nasıl olur bilmem :)Ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim yarın sabah ilk idrarınla tekrarla tatlım onuda at bakalım
Hemen uyu sabah olsun :)))çizgi o kadar anlamsızki tamda adamını buldu zaten tez canlıyım sabah nasıl olur bilmem :)
Rica ederim yarin ki testinide at canimbikaç gün beklesem mi dicem ama sabrım yok biliyorum şuan bile yapmamak için zor tutuyorum kendimi yardımın için çok teşekkür ederim :)
önemli olan uyumak zaten gerisi kolay inşallah uyuyabilirim :))) ilgilendiğin için çok sağol canım Rabbim meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahHemen uyu sabah olsun :)))
yapar yapmaz onuda atarım pek umudum yok ama yinede her ihtimale karşı heyecan var :))Rica ederim yarin ki testinide at canim
test üzerinde 5-20 dk yazıyodu ama uzun mu ?20 dk uzun degil.mi zaten..
Umudun hep olsun inşallah çift çizgi çıkar canım :)yapar yapmaz onuda atarım pek umudum yok ama yinede her ihtimale karşı heyecan var :))
amin inşallah canım çok sağol :)Umudun hep olsun inşallah çift çizgi çıkar canım :)
test teste degisiklik olabilir.rabbim gonlunuzegore versintest üzerinde 5-20 dk yazıyodu ama uzun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?